Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2014 01:04
e spored tebe koi moe da e ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2014 12:47
8 декември, най-нелепото убийство евър.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2014 13:17
то кое убийство на велик музикант е лепо, баце? всички са нелепи
ама не ща за пантера да говоря, че андрей става зловещо тъп
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2014 14:00
убийството на Dead е лепо
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2014 16:26
Аз се надявам да не очистят Джъстин Бибър, защото момчето е доста читаво и прави превъзходна музика.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2014 16:55
И Лил Уейн, One Direction... Бахти, как ме е яд, че не съм хлапе в тези дни...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2014 21:45
Да не забравяме и Ники Минаж, чиято всяка песен ни напомня, че е добре жените да имат гигантски гноясал гъз.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Ное 2014 21:50
hyper` написа: Да не забравяме и Ники Минаж, чиято всяка песен ни напомня, че е добре жените да имат гигантски гноясал гъз.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Ное 2014 01:04
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 05 Ное 2014 13:15
След като Тим Куук си каза, че е гей, тва се връзва.
Днес обаче се замислих... дали след всичките тези години Николчо е изпедепцал занаята? И защо английският няма такива красиви думи, няма да изпедепцат те занаята с шарени думички.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Ное 2014 11:27
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Ное 2014 14:12
И после от къде ще излезе?
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Ное 2014 15:01
Ot anosa
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Ное 2014 19:04
samo da vi napomnq, che globul stava telenor
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Ное 2014 18:54
Мочмета, понеже знам, че тука се слуша метъл, я ми кажете аз ли не слушам достатъчно много съвременен метъл или преди, въпреки че се водят нео метъл, linkin korn limp bizkit slipknot deftones са били много по-различни по между си отколкото сега са модерните метълкор/хардкор банди, дето имат еднакви рифове, еднакво звучащо вокалисти, еднакво темпо на всяка песен и въобще ми се повръща като чуя "нова" песен на такава банда?
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Ное 2014 19:54
слушай Мастодон бе, баце
нови са, различни са
Baroness също
изобщо - има много музика, просто търси
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Ное 2014 20:10
Над 3 години банди трудно вярвам, че някой ги води "нови". За Мастодон имам 2 спомена - че Blood and Thunder е една от най-яките песни евър и че бях слушал ена песен, дето в клипа са в космоса и бях "как така това е същата банда, която е направила горната песен. Може и да съм се заблудил, ще ги видя по-обстойно. Baroness и sludge/stoner стиловете малко не са по мой вкус обаче.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Ное 2014 21:08
кат не са по твой вкус, промени си вкусовете
иначе ше си слушаш тъпанарските слипкнот/металкор/"хардкор"(не е кат финския хардкор от 80-те, ма ти и тва не моеш слушаш)/педалкор копи-пейст бандички, дето си мислят че са пантера и тва ше е
така е бако
въпросът не е с ква дата е изкарана някоя песен
а с ква дата е бил мозъкът ти докато си я изкарвал
сеш се
за 150125906215 път да го кажа, пак ше сбръкам
шот никой никога нема да чуе кво казвам, ама нищо
keep on rollin' babey
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Ное 2014 21:13
hyper` написа: Мочмета, понеже знам, че тука се слуша метъл, я ми кажете аз ли не слушам достатъчно много съвременен метъл или преди, въпреки че се водят нео метъл, linkin korn limp bizkit slipknot deftones са били много по-различни по между си отколкото сега са модерните метълкор/хардкор банди, дето имат еднакви рифове, еднакво звучащо вокалисти, еднакво темпо на всяка песен и въобще ми се повръща като чуя "нова" песен на такава банда? Аз по принцип не си падам по метълкор/хардкор, но от това, което съм слушал, и на мен като цяло ми звучат еднакво. Може би причината е, че не съм достатъчно фен на тези стилове. Хората, които ги кефят сигурно намират разлика. Специално хардкора ми е няква абсолютно бездушна тресня, която има нулева мелодичност и вокалите са някви абсолютно еднакви на всички банди. Има и песни, които ми харесват от този стил, но са много отбрани като цяло. Метълкора, ми е по-мелодичен и ми е една идея по-нееднакъв, но пък той повече ме дразни като звучене. Също както и мелодета, ми е някъв прекалено манджа с грозде. Хем скрийминг вокали, хем лигави рифчета, хем и чисти вокали понякога. Не си падам по такива мешавици.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|