Автор |
Съобщение |
krriiissss
|
|
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Окт 2014 17:25
Oy vey, my shekels написа: momcheta, nekoi ne iska li da si kupi playstation 4 Свършиха паричките?
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Окт 2014 17:36
Gipo написа: Тилка, много си смотан, спри химията Ако не ти е известно, лекарите предписват антибиотик на децата за щяло и нещяло, буквално. Има предавания по темата, скрити камери и тн. Много ясно, че при инфекции антибиотика е необходим, въпреки страничните ефекти. И да учиш за доктор, гледаш на нещата доста розово ми се струва. Протече ли първото изречение от поста ми, дебил? Цитат: антибиотици не се дават за какво да е(или поне не би трябвало)
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Окт 2014 18:01
А ти прочете ли последното ми изречение? Тия неща се случват, хората си патят. Едно е да не трябва, съвсем друго е да не се случва. Или ще те изненадам като ти кажа, че дадени лекари получават облаги като предписват дадени лекарства?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Окт 2014 18:26
Тука говорим, че когато е необходимо, антибиотика трябва да се пие, а не да се залага на някво самолечение.
Бочка, преди да излезе ГТА5 за ПС4, надали е добра идея да я продаваш. Иначе съм заинтересован, но ще изчакам евентуално някакъв бъндъл заедно. Гаранцията ти докога е?
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Окт 2014 18:39
mi 1 godina si mu e garanciqta ot ozone, az si go vzeh predi 10na dena tyi che do sredata na sledvashtiqt oktomvri nqkyde.Inache she go prodavam s Destiny i The Last Of us kym nego napravo, che ako zemam xbone ne mi trqbvat
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Окт 2014 18:40
В моя случай аз заложих на самолечение и постигнах изненадващ за личния ми лекар успех Ама аз съм си здрав, прав и корав и е нормално
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Окт 2014 19:27
ебаси спрелия форум честно по темата за антибиотиците абсолютно всички сме на едно мнение, че имат негативни ефекти, но трябва да се взимат когато е необходимо, но въпреки това се спори вече 3 страници по диагонал ли ги четете постовете не мога да разбера, че не се разбирате кой за какво говори айде малко на ниво
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Окт 2014 19:55
За да не прекараме още 3 страници за антибиотици, коментирайте тая крава. "Уф, правят ми комплименти без обаче да ме докосват или следят (освен 1 и то за 5 минс), колко е ужасен светът!" https://www.youtube.com/watch?v=b1XGPvbWn0A
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Окт 2014 21:39
Усещаш ли са?
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Окт 2014 11:04
hyper` написа: MI STOI SI U VAS MA
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Окт 2014 11:59
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 31 Окт 2014 22:34
Аз бързо разведрявам темата варена тиква без захар си е доста сладко изкушение
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2014 00:07
Леле, днес толко люто ядох и сега си плащам. Едвам ставам от кенефа да напиша тоя пост.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Ное 2014 19:39
Аз написа: Аз бързо разведрявам темата варена тиква без захар си е доста сладко изкушение Абе ти сигурен ли си че не си объркал стаята?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Ное 2014 12:31
true story: преди около 2 седмици се будя и в главата ми звучи Bled for Days на Static-X и ми се прислушаха, преди години се сцепвах да ги слушам, но не бях от поне едно 12 месеца. Нахвърлях си 20-ината най-любими песни и последните 14 дена предимно това слушах и ставам и гледам сутринта "STATIC-X Frontman WAYNE STATIC Dead At 48" http://www.blabbermouth.net/news/static ... xGw2PMq.01Ако не сещате на първо четене кой е той - всеки, който е играл NFS Underground, помни The Only, вероятно и Skinnyman от NFS Most Wanted. И просто настроението ми отиде, един от любимите ми изпълнители, а също и култово изглеждащ пич, отново жертва на наркотиците. Нямам думи. Нека почива в мир.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Ное 2014 13:21
наркотиците правят чудеса
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Ное 2014 16:45
Сървърът в работа се насра и са има да не правя нищо поне час Ебати скуката
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Ное 2014 21:31
Ебаси, миналата седмица Джак Брус, сега Уейн Статик Нека почиват в мир.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Ное 2014 23:25
december 8th 2004
remember motherfuckers
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Ное 2014 23:45
Нокти, това ти ли си на аватара?
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|