___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Линковете на деня
Публикувано на: 09 Апр 2008 21:42
roflmao
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Chernobyl
Публикувано на: 12 Апр 2008 11:47
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
Макс Пейн
01 Май 2003 15:57 Мнения: 2620 Местоположение: в БИАД
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 12 Апр 2008 12:01
Мнооого смешно, Бот, няма що...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
botlik3
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Публикувано на: 12 Апр 2008 12:04
Не беше с цел да те обидя. Просто твоя пост беше последен и използвах ника ти
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 12 Апр 2008 12:08
Няхах, айде, айде Скуиз, нали точно ти даде във форума онзи линк с дърти гейове в банята! ( което доведе до моето прекомерно "рекламиране" му във форума и => до моя бан. )
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения