Автор |
Съобщение |
O6im
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 30 Юни 2008 22:50
готино за зарчетата Иначе тази поза, която описваш е с невероятно дълбоко проникване и за двамата усещането е мн силно особено за жената, защото се стимулира G-точката.На мен също ми е една от любимите други любими 69 мн готина пробвал съм почти всички от камасутра заразнообразие са готини,но стандартните са си най-добри.
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 30 Юни 2008 22:53
Верно ли си пробвал почти всички пози ? За половината от тях дори не мога да си представя някой да издържи повече от 5 минунти така.
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
N2O
|
 |
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 30 Юни 2008 23:03
†Soul Hunter† написа: От свирки, та до сране... Бахти дискусията.  Еба ли ма'а му, купон да става.  Бе мъже да има бе :О
___________________________________ Продава се Creative Zen Vision W 30GB
|
|
|
|
 |
TenHornedBeast
|
 |
В момента играе: EndWar & HAWX
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 30 Юни 2008 23:24
Hitrusha написа: Бтв, не съм вярвала, че има мъже, които са против аналния секс, но и такива имало  Аз например. ;р Колкото до позите - много обичам на една страна. ;р
|
|
|
|
 |
O6im
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 30 Юни 2008 23:31
Hitrusha написа: Верно ли си пробвал почти всички пози ? За половината от тях дори не мога да си представя някой да издържи повече от 5 минунти така. Ми неможах да намеря точно сайта от който ги гледах, но като изключим няколко наистина съм опитал почти всички може да е било един път и повече да не съм ги правил, но съм ги пробвал.
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 00:15
G-то е доста персонално. Бил съм с момиче, което е абсолютно безчувствено при всевъзможни видове стимулации, подходи и т.н., бил съм и с такава, която след половин-една минута достига доста бурен оргазъм. останал съм с впечатлението, че при жената отгоре не усещат особено много.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 00:22
Морф, закво ме намесваш в тая тема след като изобщо не съм писал нищо по нея. 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 12:50
TenHornedBeast написа: Hitrusha написа: Бтв, не съм вярвала, че има мъже, които са против аналния секс, но и такива имало  Аз например. ;р Колкото до позите - много обичам на една страна. ;р Валя, ти ли си?
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
TenHornedBeast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 13:24
No написа: Принцесата-войн написа: Валя, ти ли си? Не искам да знам  Че то какво си мислиш, че има за узнаване? xP
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 13:58
Ама ти ли си Валя ?
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
TenHornedBeast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 17:42
Hitrusha написа: Ама ти ли си Валя ? На тебе пък за какво ти е да знаеш кой съм ?
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 17:48
TenHornedBeast написа: Hitrusha написа: Ама ти ли си Валя ? На тебе пък за какво ти е да знаеш кой съм ? Здрасти, Валя 
|
|
|
|
 |
TenHornedBeast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 18:07
Hitrusha написа: TenHornedBeast написа: На тебе пък за какво ти е да знаеш кой съм ? Здрасти, Валя  А, можело и сама да се досетиш. Предвид, че и другаде споменах, че съм с тоя профил само защото имам бан на другия до 5 Юли...
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 18:34
Боли ме фара, агресор такъв. ходи си пий хапчетата за нерви.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 18:57
Hitrusha написа: Боли ме фара, агресор такъв. ходи си пий хапчетата за нерви. знаех си
|
|
|
|
 |
TenHornedBeast
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 21:58
Hitrusha написа: Боли ме фара, агресор такъв. ходи си пий хапчетата за нерви. Какво си се завпрегнала, все едно ми дреме за теб. ;р
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 22:06
Бой в кал?
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 22:21
Направо един груб секс?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 22:22
То бой в кал става с 2 жени, а не с жена и мъж - Цензура  По-интересно е ако са 2 жени  Попаднах на странна снимка докато се ровех в нета.... http://i89.photobucket.com/albums/k230/ ... -08-01.jpg
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Изневяра ли е свирката? (а.к.а. PCM Сексолог! :Д) Публикувано на: 01 Юли 2008 22:50
Да се възбудим ли трябва?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|