Автор |
Съобщение |
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 04 Апр 2008 23:36
Ледник написа: Какво общо има антикомунизма с нацизма? Всеки нормален човек следва да презира комунизма и да го преследва до пълното му унищожаване. Факт е че той ти се измазни по тоя повод.Искаше да покаже че е тръгнал по "добрият" път >;р Хайл Цезар \o \o \o Нека не забравяме и емблемата на слънцето...
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 05 Апр 2008 00:07
Вермико, акъла ти е колкото на бацил. Казах го и на Напстер. Кво съм се измазнил, отивай да лижеш гъза на този-онзи да се впишеш в картинката на форума...
И кой ти говори за нацизъм бе брат?!
ахах, едит, сек че ти прочетох поста и го разбрах.
Всъщност ние с Ледник винаги спорим на политическа основа. Споделяме и общи врагове, да, но като цяло идейте ни за общество са различни. Нямам нищо против да направим един чат тримата, да изкажем мнение, единствено се страхувам, че пак ще почнеш да рецитираш ЗЛЕ научени лозунги и да не асимилираш нищо от това което ти кажем.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 05 Апр 2008 00:13
Блу, защо се занимаваш изобщо? Момчето очевидно си е ударил главата в бетонна плоча в двора на село на тригодишна възраст, докато е яздел ръждив корниз за завеси, и баща му е трябвало да кара час и половина от Дупнишко до София, за да му залепят главата. Разговорите с него са като с дете от Могилино. Колкото и бавно, и просто, и многократно да му повтаряш една идея, той пак ще се напикава в гащите. Остави го да бъде!
|
|
|
|
|
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 05 Апр 2008 08:35
Ех кви жалки опити за обиди но има определена доза оригиналност. Ледник с това което описа така ни плашеха като малки че наркоманите и металистите ставали по този начин Всякакви митове съм чувал
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 05 Апр 2008 10:14
Интересното е, че е човек на 18 години, пък дори не се усеща, че говори несвързано. Асоциацията с децата от Могилино (които вече от доста време живеят в Русе) е доста уместна.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 05 Апр 2008 10:38
Вермик, уви, е от децата, които са емблема на затъпяването в България. Жалко... ЕДИТ: На 18 е!
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 05 Апр 2008 23:14
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 06 Апр 2008 14:23
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 06 Апр 2008 17:01
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 06 Апр 2008 19:06
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 06 Апр 2008 19:07
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 07 Апр 2008 10:41
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
N2O
|
|
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 07 Апр 2008 23:09
D33p 1ns1d3 написа: Ебаси, сега ме караш да се замисля, дали не си с такъв аватар, щото преди няколко дни пуснах в " какво слушате в момента " дръм енд бейс ремикс на Хепи Трий Френдс!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 07 Апр 2008 23:13
Смърт написа: http://www.youtube.com/watch?v=zEax1mJhJQ0&NR=1 Muhahhahahahahah Touch screen warcraft Аз играя StarCraft на TabletPC (laptop с touchscreen) и е невероятно удобно, единственият проблем се явява скролването, за което просто трябва да има клавиатура :/
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 08 Апр 2008 09:09
The Chameleon написа: Ебаси, сега ме караш да се замисля, дали не си с такъв аватар, щото преди няколко дни пуснах в " какво слушате в момента " дръм енд бейс ремикс на Хепи Трий Френдс! Разбира се, че е! Не забравяй, че всички ходим по петите ти и те следим какво ядеш, къде спиш, с кого излизаш, какво пиеш и какво пишеш във форума. Всички 6000+ мнения, got 'em right here *сочи главата си*
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 08 Апр 2008 12:12
Existence написа: Разбира се, че е! Не забравяй, че всички ходим по петите ти и те следим какво ядеш, къде спиш, с кого излизаш, какво пиеш и какво пишеш във форума. Всички 6000+ мнения, got 'em right here *сочи главата си* То пък остана да е иначе.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 08 Апр 2008 13:40
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 08 Апр 2008 13:42
Mорт написа: Ахахахаххахахахххахахха !!!!!!!
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Линковете на деня Публикувано на: 09 Апр 2008 00:15
Сен, много добро!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|