Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: не казвам
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон
Публикувано на: 23 Авг 2016 20:43

Сега рекламират Alcatel Pop Up за около 280 в технополис, става машинката - HD дисплей, 2ГБ Ram/16 GB Rom, свестен процесор и т.н. Друг евтин вариант е и Lenovo P1m с огромна 4000 mAh батерия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2016 21:49

Der Meister написа:
Проблем с LG G2. Wi-fi-ът не бачка. Стои на фаза "turning wi-fi on..." и нищо не става, нито ми дава да го включвам и изключвам, нито мога да видя наличните мрежи. Проблемът се появи абсолютно изведнъж. Както си браузвам, изведнъж просто нета спря. Пробвах разбира се рестарт, но не се оправи. В нета гледах, че се предлагат някакви доста кардинални решения като factory reset или смяна на някакви чипове. Има ли шанс да е нещо по-просто?

Factory reset-a не помогна. Някакви други предложения?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 01 Сеп 2016 09:53

Щом след factory reset не се е оправило, носи го на сервиз. :?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2016 10:18

Е пробва ли да рефлашнеш? :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2016 14:57

ЛГ Г2 е боклук нз дори що се занимаваш жалка история

Все аркадаши сме...!

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Сеп 2016 18:55

Морко, това и ще направя. Ако искат над 100 лв. обаче направо купувам нов телефон.

Князе, какво точно ще рече да го рефлашна?

Алми, по принцип съм доволен от телефона, за 2 години и половина почти никакви сериозни проблеми не ми е правил, не знам защо не си му фен. Но вече си остаря доста де.

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2016 09:18

Да преинсталираш операционната система. Много е лесно, обективно погледнато всичко на всичко което ти трябва е Один и стоковия ROM, който със сигурност е достъпен. Свързваш с компа, лоудваш, флашваш и това е. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2016 23:25

50 часа батерия при 6 часа екран се оказаха доста повече отколкото очаквах при 1080р на 5 инча, и това дори е без оптимизации, кернели, зеленификации, нищо. Само гол miui8. :arrow:

Крайно задоволително. 8)

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2016 11:47

И при мен MIUI 8 дигна доста живота на батерията...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2016 11:50

До края на годината мисля да съм разкарал М9 и съм се спрял на Galaxy 7(не Note :D). Но батерията на Xiaomi ме заинтригува, на какви пари върви в България и откъде може да се вземе?

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2016 12:45

120 долара, ако го спрат най-много да доплатиш още трийсетина. Пристига за около 2 седмици от Китай. Флашваш miui8 и си готов. :arrow:

ПП
В интерес на истината Mi 4-ката на жена ми издържа 3 дни и 12 часа, като дори трябва да се има предвид, че беше с пуснато 4G цяла петък вечер/събота сутрин. :o ..

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 10 Сеп 2016 09:55

Хора, и аз си взех Редми 3 :)

Първи пробег на батерията - малко по-късно днес ще станат 48 часа, като за момента имам 6:30 на екран и около 25% оставащи
мега лудница

само дето май не ще да ми ъпдейтне по редовния начин на miui 8 и ще трябва да си играя да го ръчкам ръчно

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2016 10:35

denik написа:
Хора, и аз си взех Редми 3 :)

Първи пробег на батерията - малко по-късно днес ще станат 48 часа, като за момента имам 6:30 на екран и около 25% оставащи
мега лудница

само дето май не ще да ми ъпдейтне по редовния начин на miui 8 и ще трябва да си играя да го ръчкам ръчно

Ако все още е с операционната система, с която са ти го шипнали, нищо чудно че не ще - тя е толкова нашита с недобронамерен софтуер, че просто сървърите на Xiaomi не я разпознават като стокова версия изобщо. :arrow:

С MiFlash правиш един Fastboot и в рамките на минути си готов, по-елементарно е от с всеки друг телефон, с който съм си имал вземане-даване.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2016 11:38

Като ви чета, май ще си взема самсунга, ще му набича функциите за пестене на ток на макс и ще ги спирам когато ми притрябва някоя екстра и така, не ми се експериментира с някви китайци. :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 10 Сеп 2016 11:45

Това е като да си вземеш Bugatti, за да го караш градско от Люлин до центъра :lol:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2016 11:49

Маце Борко написа:
Това е като да си вземеш Bugatti, за да го караш градско от Люлин до центъра :lol:

:lol:

Аз бих използвал думата "експериментирам" именно със Samsung. Предният ми експеримент с тях беше потресаващо неуспешен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2016 11:50

Маце Борко написа:

Или пък да си взема Авентадор дето ще го карам само в петък и събота вечер до баровете и ще го оставям там и ще се прибирам с такси щото ще съм пиян на гъз :lol:

Аз пък моя Ноут 2 си го харесвах, но от две години някъде не съм го ползвал след експеримента с Лумията, дето така и не ги разработиха и после с iphone-a три месеца :lol:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2016 13:21

Както споменах по-рано, настъпи Епохата на Китай. Вече не просто всичко се произвежда там, както през изминалите две десетилетия, ами дори и самите им брандове главоломно превземат индустрията и закопават конкуренцията с крайно ниски цени. Каквото и да си говорим, в момента Huawei, Xiaomi, OnePlus и OPPO предлагат най-добрият хардуер на най-преференциални цени. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2016 13:58

аз останах изумен колко добра поддръжка има Xiaomi (вкл. и MIUI) на английски - голям форум, голямо къмюнити, отделно адски мн статии в други сайтове

реално мислех, че е сравнително апокрифен модел (поне за Европа и Америка), но явно мощно завзема позиции

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2016 15:14

denik написа:

реално мислех, че е сравнително апокрифен модел (поне за Европа и Америка), но явно мощно завзема позиции

Напротив започнаха мощно да губят позиции и да клякат пред мастодонти като Хуауей...
Някога Xiaomi бяха номер 1 в Китай и в ТОП 5 в света.
Наистина как може да сте пропуснали революцията на китайските брандове през последните 5+ години?

Xiaomi дори бяха наричани китайския Apple :D Неслучайно през 2013 "отркраднаха" един от главните продуктови мениджъри на Google по-специално Android подразделението им и го направиха свой вице президент.... Така Хюго Бара се превърна в лицето на Xiaomi пред останалия свят... добър ход който за кратко време превърна Xiaomi в може би най-харесвания китайски бранд, a МIUI в една от най-успешните Android модификации...за тва и комюнитито е толкова голямо.

Както казах обаче през последната година започнаха да губят доста от инерцията която бяха набрали. Заключените буутлоудери липса на глобална поддръжка за много от моделите им не се хареса много. Да се надяваме, че са си взели поука.

Хубавото на Xiaomi е, че не се ограничават само със Smartphon-и, а се опитват да завземат и други пазарни ниши като продължават да залагат на високо качество.
Правят от маратонки до дронове, хоувърбордове, лаптопи и т.н. Може би най-продавания им продукт си остава Mi Band... Преди няколко месеца си взех и новата версия...

Та от няколко години в ТОП 10 имаме само три НЕ китайски компании. Гиганти като Sony, HTC, Motorola бяха изритани като мръсни помияри... Nokia дори не искам да ги споменавам защото ми става много болно :( Та нищо чудно Samsung след 7-8 години да ги последва ....поне що се касае до мобилния пазар.

За съжаление в БГ поради ред причини и опити за лесно печалбарство се внасят ниско качествени китайски телефони таблети и др. електроника сглобявана незаконно по кораби, гаражи и продаваща се тук на почти двойни цени... От там се поддържат и митовете и легендите, че всичко произведено в Китай е боклук и то от хора не си даващи сметка, че голяма част от любимите им "маркови" продукти са сглобявани именно там от китайски компании и с китайски части.

ps: Моя Redmi Note 3 вече се намира за под 300 лв. Едва ли в БГ може да се намери нещо с тези параметри за по-малко от 600... А телефона вече с почти година ползване мога смело да кажа, че си заслужава всяка стотинка. До края на месеца чакаме ъпдейт към Marshmallow...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com