Автор |
Съобщение |
Soviet Reunion
|
|
В момента играе: най-доброто :P
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 09:08
Ами той така или иначе щеше да си потъмнее щом нервът е мъртъв. Това и на странични зъби се получава, особено ако зъболекаря не е щадил зъбната тъкан а е дълбал доста. Не е лошо да си сложиш коронка - едно че ще изглежда по-добре, друго че ще се запази зъбът, щото извади ли се нерв и почне ли да потъмнява става нестабилен и може да се счупи. После пак може да се сложи коронка де, ама вече трябва и изграждане и няма да бъде толкова стабилно. Около 150-200лв (зависи от зъбаря) излиза металокерамичната коронка, ама ако е направена добре си заслужава. Имам 3, не са мръднали и изобщо не личи че са коронки на пръв поглед. Иначе ходенето на зъболекар не е шега работа - една прехвалена лелка с лъскав кабинет така ми унищожи зъбите, че после върви оправяй...
___________________________________ "Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 10:18
ами то не би ли трябвало да си имаш нещо като семеен зъболекар, от който сте доволни от мн време и да оправя зъбите на вс
как тъй ходите на случайни места не ми е ясно
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 10:28
И аз това се чудех
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 12:43
Като изключим детските прегледи от училище не ми се е налагало да посещавам зъболекар до сега ... Та нямаме смеен наложи ли ми се и аз ще трябва трябва да търся читав...
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 13:10
ми не се ли правят прегледи от време на време?
тъй съм чувал поне
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 13:14
Бе то се правят но аз не съм ходил не ми се е налагало да чукам на дърво. Последния ми беше преди 5-6 години и всичко беше точно....
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 13:30
Gipo написа: Аз си имам хубава жена, която не ми изневерява, пък аз и изневерявам само с Морко и още 2ма-9ма от форума ЕДИТ: The Wolf написа: ПП:И аз не вярвам на 100 процента на думите на гипката, че никога не е започвал с черпене. То ако ставаше само с чар и красота, Делян Пеевски нямаше да има гаджета Ясно е, че ще почерпиш, ще завържеш разговор, ей така по между другото и после се показваш мъж и си казваш думата, няма тийн грешки да се правят. Просто никога не съм свалял жена в заведение, там е място, на което да отидеш с приятели, да пиете и да се забавлявате, а не да търсиш курволяк. Мое мнение, разбира се. Казах чар и хумор, не чар и красота. Не е като да съм някой красавец . Никога не съм си давал зор да свалям някоя агресивно. Лека полека са падали в капана без да демонстрирам финансови възможности, още по-малко пък да се правя на какъвто не съм ЕДИТ2: Serious Sam написа: Пичове, говорим на различни езици... Така е, на твоя език да свалиш жена означава да си изхарчиш парите по някоя кифла, а после да се жалваш във форума, че без пари не ставало Slushaite batq vi Gipo, toi gi otbira tiq neshta. Ne znam na kvi kovri ste popadali ama problema si e izcqlo vash. Ako govorim za flirt/sex za 10 godini (give or take) nikoga ne mi se e nalagalo da platq na jena kakvoto i da e bilo. Daje po ironiq na sudbata chesto mi se sluchva men da me cherpqt. Pri jenite dosta chesto neshtata opirat prosto do samochustvie, da imash prilichen vid i da mirishesh priqtno i da mojesh da zavurjesh prikazka/da izlushvash. T'va e. Vunshniq vid nikoga nishto ne garantira (no estestveno nqma da se lujem che pomaga pri nalichie na dobur takuv). V bar/diskoteka da si tursish svalka e maloumno poradi prostata prichina che e shumno/tumno, trudno se poluchava dialog i tn. Otdelno ako kovrata ti pusne v toaletnata primerno, smqtai za kakuv bokluk stava vupros i kolko oshte sa i go slagali. Contrast chujbina/BG osobeno nqma s malkata razlika che v chujbina (i osobeno v shtatite) imash interesen akcent i kato cqlo mojesh da minesh za po ekzotichen primerno. Inache sushtoto si vaji. Za serious relationship nema da komentiram, da se hvanesh s nqkoq deto ochakva da i plashtash vsichko trqbva da si maloumen ili da vurshi vsio domakinska rabota (koqto v kraina smetka mojesh i sam da si q svurshish wow) Nema da se vpuskam v eseta che posle nqkoi pak shte me obvini che si izmislqm istorii ot amerikanski filmi i tem podobni. Inache ne se oplakvaite za zubolekari v bg. Tuka vadene na zub! mi struva 600 dolara, nai obiknovena plomba kum 1000 a za korona da ne govorim. Durja da otbeleja che predi okolo 6 meseca mi se schupi korona na 3-ti preden zub na polovina demek vizualno mi lipsva polovin zub koito nema kak da opravq shoto nqmam oshte tolkova kinti i zdravni osigurovki i pak imam redoven sexualen jivot predvid che mi e super komplex i ne moga da se usmihvam kato horata da go eba shoto seshash mi lipsva polovin preden zub Ne se smqtam za osobeno krasiv sushto po presumciq sushto, tui che vsichko opira do samochustvie i nekva elementarna komunikaciq.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 14:02
последния човек, който говореше в тоя форум, че "жените само пари искали" беше АлШу, който е правил 2.4 пъти секс през живота си, така че толкова по тая тема. Смис, аз за 5 минути правя повече пъти секс, отколкото той през целия си живот, за какво говорим въобще
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 14:16
Алминаторе, би ли бил така добър да отидеш да прибереш самодоволните си изказвания в кутия с форма на паралелипипед, за предпочитане по-ръбеста, да я намажеш обилно с мравчена киселина, да издълбаеш в повърхността и името на дявола няколко пъти, колкото да се подсигуриш, че винаги ще е гореща, да стиснеш зъби и да си я навреш с едно плавно, рязко движение ПРАВО В ГЪЗА?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 14:19
Admiral General Hurf написа: Алминаторе, би ли бил така добър да отидеш да прибереш самодоволните си изказвания в кутия с форма на паралелипипед, за предпочитане по-ръбеста, да я намажеш обилно с мравчена киселина, да издълбаеш в повърхността и името на дявола няколко пъти, колкото да се подсигуриш, че винаги ще е гореща, да стиснеш зъби и да си я навреш с едно плавно, рязко движение ПРАВО В ГЪЗА? за движения право в гъза не знам, но както предполагам ти е добре известно, уча Право в СУ и там хилядите други велики неща, които по принцип правя и съм, но този път не ще отбележа поради своята скромност
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 14:35
Алми как се казваше ония модел дето й се кефише няколко години назад.
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 15:09
Kirilicata написа: Алми как се казваше ония модел дето й се кефише няколко години назад. misa campo mai beshe
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 15:14
Имам няколко мъртви зъба в устата, но съм имал само една коронка, която известно време след слагането й си направи абсцес във венеца, който първия път беше спрян с антибиотици, а втория направо с клещите. Та сега съм -1 и с дупка в устата, но добре че е някъв кирлив кътник, та не ми пречи толкова. Отдавна се каня да го оправя, но вариантите ми са мост, което означава умъртвяване и на съседните зъби, или имплант, което означава операции, бормашини, винтове, и около 2 месеца главоболия. Не е яко. Но пък ако си мислите, че ви е болял зъб... Още помня една нощ как се събудих и се гърчех и потях от болка докато втривах аулини и течни аналгини във венеца като наркоман. И тва не е яко. Освен това съм имал не един пулпит, развит без никакъв признак на болка. Тъй че ходете си редовно на прегледи. Нищо че това е съвет, който и аз не съм изпълнявал никога досега. Всеки път ходя с оплакване (много рядко болка, по-често просто виждам нещо неправилно по зъбите си), а не профилактично. Добре че е готината стажантка, че да се реша.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 15:39
аз пък винаги съм мислел, че секса ако върви, не е проблем да задържиш една жена. и мене не ми се е налагало да плащам сметки и да купувам бесни подаръци(за разлика от мои познати), не го разбирам много. верно, от последно време, на връщане от фитнеса, често минавам през costa и и нося за закуска, ама тва е. сега отделно, че ако нямах жена, надали щях да ходя два пъти в седмицата на кино, на кафе всеки ден и на бар/клуб петък и събота, което пак са си пари, ама карай. Deprivd написа: ama kato sum s priqtelka prosto se har4at pove4e pari nasam-natam
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 15:40
мене направо ме е срам колко малко съм плащал неща на жени then again, I'm a pretty broke cunt
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 16:40
Джони Спагети - написа: Kirilicata написа: Алми как се казваше ония модел дето й се кефише няколко години назад. misa campo mai beshe същата
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 17:59
mejdu drugoto, naistina e vupros na definiciq tva 4e jenite iziskvat pari
i az ne 4erpq, osven primerno ako nqmam nqkuv povod, nali
ama kato sum s priqtelka prosto se har4at pove4e pari nasam-natam, ma tva e 6toto o6te sa mi malki priqtelkite i si prekarvat tupoto svobodno vreme po tupi kafenca
v situaciqta na gipo i dvamata predpolagam ba4kate, ako se izliza nqkude e po vzaimno jelanie i na priqtno mqsto, s priqteli, a u, a ne kato v slu4aq s pove4eto moi priqtelki prosto na kafence 6toto q e 6ube da doida u nas
da i prusna 6aibata
drugiq variant e priqtelkata da q nqkva izpadnala punkarka s koqto da visq po parkovete koeto si e zaguba na cenno vreme, v koeto bih mogul da treniram, da svirq na kitara, da zapisvam pesni4ki, da 4eta, etc.
kato cqlo ne me kefi da se pravqt nqkvi praznqrski ne6ta s cel pokaznost - da otidem v edi koe si kafe/restorant i da dadem 5 liri za kafence s mlqko/50 za nekvi drugi laina tam ba li gi kvi 6e sa
be are begai be pisna mi na guza puuu
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Soviet Reunion
|
|
В момента играе: най-доброто :P
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 18:30
Абе на мен нещо една милфка ми се върти и ми прави разни намеци, на 40 е и става. Мъжът и е в чужбина и се прибира по 1-2 пъти в годината за по 10 дни, а синът и учи надалеч. Не знам какво да правя, нямам опит с по-големи жени.
___________________________________ "Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 29 Юли 2014 20:05
^Какво ще правиш? Ще ебеш кво, то тея над 35 са най-лесни, какво си се притеснил. Даже да я черпиш няма да се наложи ако е загоряла
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юли 2014 14:38
vui maini, ibeti gi tez jini zeh teoriqta 97/97 like a bus
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|