Автор |
Съобщение |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 28 Яну 2009 23:18
Aз съм си мислил да си гледам в саксия ей така за майтапа. В училище бяхме посадили в саксиите в класната стая едно стръкче и си стоя цяла година. Пък и листата са много красиви 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 28 Яну 2009 23:20
ми и аз си гледам за маитап наеш ли са като го пуша кв маитап става а 
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 28 Яну 2009 23:22
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 28 Яну 2009 23:23
всъщност домашните ми любимци много обичаха да си похапват от растението докато беше живо, но несъм се замсилял да ги изпушвам и тях засега
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 28 Яну 2009 23:28
ние бяхме хвърлили семки около бюста на проф. д-р Параскев Стоянов в двора на университета  както и в саксиите на етажа на катедрата по биология, бяха тръгнали даже, някоя невежа лелка ги е оплевила сигурно.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 28 Яну 2009 23:30
Феминизирани семки значи, че всичките са женски. При някои специално е отбелязао, че една е мъжка, ако искаш да създадеш "потомство". Набутваш кинти за нещо качествено. Има семски, които неслучайно са по 30-40 евро. Нещо като разликата между Blue Label и Red Label или дори Black Ram  В общи линии това, което е по улиците до голяма степен няма нищо общо със сортовите продукции нито като ефект, нито като стила, нито като продължителност. Веднъж като пуши Arjan Ultrahaze, Hawaian Snow, Jock Horror/Jack Herrer, човек разбира колко е голяма разликата :Р Така че с две ръце За, за всяко Home Grown начинание. П.С. Разни хора сме си организирали инициатива да бодем семки навсякъде където минем и има саксии 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 28 Яну 2009 23:43
Семена за марихуана не се ли продават в зоомагазините като храна за папагали?
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 28 Яну 2009 23:46
Warbringer написа: Семена за марихуана не се ли продават в зоомагазините като храна за папагали? Да бе 
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 28 Яну 2009 23:48
хранителни са семената, богати на рядко срещащи се вещества, но в храните за папагали мисля че няма (поне в храна на моя не съм засичал  )
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 29 Яну 2009 00:03
Не че ще тръгна да си отглеждам, просто ми беше любопитно, понеже подучух 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 29 Яну 2009 00:07
о тиа папагалите са били ебаси подлите животни подяждат семките и после нема джоит по улицте. Мнооо зле 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 29 Яну 2009 00:11
Морт, колко точно място заемат саксиите и миришат ли много. Мисля, март-април да започне някакъв експеримент, но въпреки матеиралите, които изчетох има някой моменти, които са ми неясни, но това е май, защото не ходих много на биология... но мога да гледам под микроскоп!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 29 Яну 2009 00:14
Наскоро направих една такава сметка: Цитат: Фирмата: 1гр ~= 15-20лв 2гр ~= 3 свивания ~= 30-40лв __________________________ Hardcore вариант: 30л саксия х 4 ~= 60лв 400W HPS + Дросел + Запалка ~= 100лв 3 месеца ток ~= 120лв Торове, добавки ~= 30 - 20лв 4 феминизирани семки ~= 40лв (5 евро/семка)
Добив: ~600гр __________________________ Amateur: Семки - от където и да е Саксии за цветя + почва ~= 10лв
Добив ~80-10гр Аматойрският вариант става и в малки саксии, които просто се поливат понякога, но тогава и ще има доста малко добив. Всъщност, един strain (както и да е българският термин) гледан по аматьорския начин би дал поне 10-15 пъти по-малко количество  Има специфичен аромат, но при едно две растениица няма да се усети. В общи линии един малък килер може да се преустрои за перфектен бокс, който е напълно незабележим, стига някой да не го отвори... Капризна гад е и за задоволителни резултати трябва поне мъничко четене.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 29 Яну 2009 11:57
Морт написа: Веднъж като пуши Arjan Ultrahaze, Hawaian Snow, Jock Horror/Jack Herrer, човек разбира колко е голяма разликата :Р Или Kush Strain. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 29 Яну 2009 12:06
Именно. И какво е Indica и какво е Sativa.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 29 Яну 2009 12:08
Морт написа: Именно. И какво е Indica и какво е Sativa. 'Дето в България на тея термини са им измислили куп заместители. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 29 Яну 2009 12:54
Аз се друсам с Кока-кола и шкембе чорба 
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 29 Яну 2009 13:30
Vindicator написа: Морт написа: Именно. И какво е Indica и какво е Sativa. 'Дето в България на тея термини са им измислили куп заместители.  Нима? Например? о.О
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 29 Яну 2009 14:06
Да е 100 грама от растение про гледане. Ако го гледаш на слънце по цял ден имали сме резълтати и 250 грама растение, но в домашни условия по 30 40 грама ако искараш трябва си доволен. Като сложа 7 растения на 1 лампа ако вяко изкара по 100 грама ехеее ще фалира фирмата
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 30 Яну 2009 15:22
  Втора реколата '08.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|