Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 11:54
NexusPolaris написа: Nocturnal Pulse написа: 11:36 Главата ми бавно се разцепва на две...
Какво съвпадение... Чака ме СЪБОР на забравеното ми от Бога село. Йей. Wish me luck. 
Веднъж направих грешката да отида на един в мойто село...!Баси тъпнята дето беше!!!Повече не съм и помислял да го повтарям!!!Ам ти защо ще ходиш след като не искащ?Или някой там те е накарал а? 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 12:20
Събудих се преди малко... ANOTHER DAY FOR BEER !!! Вчера цял ден игра на Пейнтбол... Копеле, задобряваме О.о Нищо, че бяхме предпоследни на турнира :Р Дойдоха при нас единствените, които бихме (Винторез Алфа) и викат "Пичове, вие ли сте Чобаните?" и ние "Да". Пича се смее и вика "Всички бихме, само вие ни размазахте нас..." а в последствие станаха втори :Р След турнира със Двата винтореза се събрахме и направихме петици... Голям адреналин, литри бира изпити, метъла беше до дупка, боята не се пестеше... Страшен ден.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 13:11
Днес е голяма жега. Станах рано, навих едно приятелче да побягаме на стадиона... Стояхме там около час и реших да спра цигарите, защото вредят. Взех си студен душ и в момента почивам. Към 5 мисля да скокна на по биричка-2-3, все пак утре съм на даскало и трябва да съм жизнен  Сега ще премахна последната ми цигара...
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 16:22
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 17:16
Току що се върнах от Копвивщица.Супер яко си изкарахме 
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 17:32
18:33
Gadno wreme..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 17:34
Айм хоум.
Стйупит уедъ, инфронт ъф дъ пийсий ол дей!
Ай уона гоу аутсайд'н райд а байк бът но шит, деър'с ноу тайм.
Факин скул тамароу. Ай фийл лайк дайин.
|
|
 |
The CROW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 19:09
Вегетирам. Умирам за сън. Искам да спя...
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
 |
martinkfreеman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 19:12
20:12
Трябва да пиша съчинение за утре, ама въобще не ми се пише. За сметка на това се кефя и свиря на WASP - Sleeping солото  . Училището - после. Двойката - и тя после  .
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 19:13
Гости.С тях две хлапета.едното на 7,другото на 10 години.През последния половин час съм се ровил в прахта да открия старите ми играчки.Спецялно за тях теглих Бамби.Оххх идват пак!!Неееееее!
П.П Дано да доживея до утре.
*чуват се варварски крясъци и съм изтръгнат от мястото си,за да играя на колички*
П.П.Господ да ми е на помощ!!!!
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 19:19
Пфффф ... цял ден вънка вътре (не в този смисъл поне не неска  )
НДК с едни приятели , спецефично един ,черпеше ,че си зел трабант  после до дружба при приятелката ми и са тук ... след час пак навън защото съм обещал да я водя на некъф купон при нейни приятелки ...
как да е лека от мен ...
А да и поздрав със "Money" by Pink Floyd ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 21:18
Тъкмо си влизам. Гледах волейбол младежи: България 3 - 1 Полша. Пийнахме, чоплихме семки и пак пред PC-то.
|
|
|
|
 |
Brian
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 07:58
08:58 - Отивам на лекция след цяла седмица отсъствие, поради мързел.  Още 2 седмици и край на 1-ви курс. Имам още 1 изпит и един проект да правя и след това следва свободата.
Айде, до нови срещи...
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
 |
WolfMan™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 13:01
Току ще се прибирам от училище, ся си взех малка почивка преди да се стягам да уча за утрешното класно, а ме гони мързела. Как ще стане тоя номер незнам 
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 13:08
Върнах се от даскало, наядох се.Неска-утре ще си взема една много хубава блузка и съм доволен.Мързи ме да си мръдна пръста, ама е нормално.
П.С.математичката да пукне.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
N2O
|
 |
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 13:18
Баси заспалото в даскало, пълно с идиоти -.- . Върнах се отвратен от началото на деня, а на всичкото отгоре не спах и 5 часа.. Пуснал съм си малко Antoine Clamaran за разпускане и мисля да му легна до към 4-5.. Добре ше ми дойде..
Оувър и отвънка.
___________________________________ Продава се Creative Zen Vision W 30GB
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2007 13:26
1423. Станал съм преди 1 час, гладен и жаден, храна си намерих, но не и нещо за поене. Айде до магазина... Зареден с 6литра безалкохолно съм готов да посрещна деня, само да си направя кафе. Искам на даскало, ама кур. нема. трябва да уча по литература за некъв изпит след 4 дена в/у 1001 неща, а ме мързи...все някога ще седна де. Иам бал в сряда, чувствам се смачкан и нз какво ще правя... Свалих си Диабло1 и мисля да го цикля, че навремето нещо не стана номера ^^
Слушам некъв hardcore, много приятен, откъде ли го имам ? Фамили гай се е свалило, може и тва да го гледам (стюи фтв) Бтв, знаете ли че сънищата са некви кошмари о.о Днес трябва да изляза задължително, просто е необходимо да си разходя обувките още 1 път. Приятен ден.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 11:51
12:50
Бааааааси..
Всичко ме боли, а и в главата ми е каша..
Пък днес отивам уж за трети час, гледам даскалото празно.. Мотахме се около час, ама в тфа село Люлин едно кафе не отваря преди 1030-1100 ..
Анелия - Само тишина
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 12:12
тука информатика.. тъпея(мързя)... Хейтя из форума. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Damage san
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2007 12:45
Днеска ми беше много тежък ден. Трябваше да оправям оценки по изобразително изкуство и музика 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|