Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 29 Яну 2009 17:56
човeк написа: Току що реших, че искам да се науча да свиря на хармоника.  След като си толкова добър на духовите инструменти 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 29 Яну 2009 18:25
Ти ще си ми учител. 
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 29 Яну 2009 18:38
човeк написа: Ти ще си ми учител.  Ще те изпитва устно. Ха Ха Ха.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 29 Яну 2009 22:56
20. Aphex Twin - [Selected Ambient Works Volume II #19] Stone in Focus
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 30 Яну 2009 13:50
88/100 на Cambridge Advanced Certificate!  Официално владея английския на ниво C1 ^.^
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 30 Яну 2009 14:21
 нещо баба ми ме нервира тука, та реших да постна, за да се успокоя. :Д
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 30 Яну 2009 14:36
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 30 Яну 2009 14:54
вижте какви сравнения и изразни средства използват "журналистите", как превръщат трагедията в сензация. драйфа ми се от такива помияри 
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 30 Яну 2009 14:59
взех си първио изпит с 6 ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 30 Яну 2009 15:03
Морт написа: Урааа отново се оказва, че не е случаен човек, който извършва тези престъпления, а цяло поколение, израснало с такъв манталитет. Просто е безумно! Ходи и се бий, щом имаш такъв зор, но защо ти е да убиваш човек? Защо ти е, дори в самозащита, да му забиеш нож във врата? Или да го риташ до смърт? Какво искат да постигнат? Тея хора родители нямат ли... Тъпичко е.
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 30 Яну 2009 15:11
Existence написа: Морт написа: Урааа отново се оказва, че не е случаен човек, който извършва тези престъпления, а цяло поколение, израснало с такъв манталитет. Просто е безумно! Ходи и се бий, щом имаш такъв зор, но защо ти е да убиваш човек? Защо ти е, дори в самозащита, да му забиеш нож във врата? Или да го риташ до смърт? Какво искат да постигнат? Тея хора родители нямат ли... Тъпичко е. Искат да убиват хора. Всеки го иска 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 30 Яну 2009 15:14
Цитат: Тъпичко е. Не е тъпичко. Плашещо е. Ама истински плашещо. Самата мисъл, че толкова много хора, близки до моята възраст са способни да убиват по този начин ме стряска. Сякаш сме в средновековието - някой ти казва дума накриво и ти му теглиш ножа.  Аз съм си пацифист по природа, но дори да не бях, по дяволите, това отново щеше твърде откачено за мен.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 30 Яну 2009 17:52
Работи ли КАТ утре? 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 30 Яну 2009 18:09
Sev написа: Работи ли КАТ утре?  ъъ, не :Д къде си видял държавна институция да работи през събота и неделя  документи ли ще подаваш 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 30 Яну 2009 18:36
Jay Kay написа: Sev написа: Работи ли КАТ утре?  ъъ, не :Д къде си видял държавна институция да работи през събота и неделя  документи ли ще подаваш  Бе да попитам аз...... ;д И - да, за книжката. ^^
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 30 Яну 2009 21:01
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 30 Яну 2009 21:13
Нека си живеем в заблудата, че човечеството е човечно. Драйфа ми се.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 31 Яну 2009 00:30
Знаете ли коя е най яката река в България? Ооосъъм! Надявам се да не си го разбирам само аз, щото ще се почувствам депресиран. 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 31 Яну 2009 00:50
Общо взето слушам Kiss тая вечер и ми е много, ама много яко.
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 31 Яну 2009 01:02
Sentinel написа: Общо взето слушам Kiss тая вечер и ми е много, ама много яко. Общо взето слушам Bon Jovi тая вечер и ми е много, ама много тъпо.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|