Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema
Публикувано на: 08 Юни 2014 23:30

ся момчета, идейката на тая раздумка беше малко по-различна

сигурен съм, че никой не го ебе мене кеф ли ми е било или не - в смисъл, че не съм тръгнал да си оплаквам нещо съдбата

освен тва квото било - било, в миналото са тия неща

въпросът е малко да се промени тва мислене у нас - да имат некъв избор учениците кво да правят, а не да им се вменява, че са асоциални боклуци, ако искат да правят нещо друго, щото с баловете само у пропадналите балкански страни го има като голямата харабия

изобщо няма да говоря за договорите между училищата и хотелите, които... сещате се, ше ги еба

говорите за нагаждане - ма тва нагаждане цял живот ше се практикува, що да трябва няква част от абитуриентите да са принудени да го правят на празника им

в смисъл - логиката - бе не ми е много кеф, ма ше го правя, шот нали, така се прави и тряа се нагодя, е извадена от гъза

мене лично нито ми е за чалгата и рока (реално кат се напия ми е се тая), нито ми е верно за парите, нито ми е за компанията, шот така или иначе половината от класа ми не беше криминално проявена и си се разбирахме (имахме пичага, който след бала полежа три години за наркотици докато десет години по-възрастната му жена гледаше невръстната им дъщеричка, смисъл - сещате се и за тва как е в компанията на тоя, пък даже не беше единствения по тоя път :D ), то и с отрепчиците се разбихме, щом идваха да ме прегръщат и да ми реват - начи бях си още тогава секс бог, нали - въпросът е аз вътрешно кефя ли се както подобава за формално последната ми вечер от детството ми, ебаси

и пак да си кажа - не беше зле при мене, а бала си с лошо не съм го запомнил, ма в крайна сметка не става дума за тва
става дума тва да има некво разбиране, обществен консенсус, ако щете, че не е проява на некъв висш снобизъм и елитаризъм и квото там, че искаш нещо друго
и де не ти скачат в тоя момент като Омегата некви да ти обясняват "а" и "б" и да ти правят асоциации с бачкането - ало, тва е празника на завършващите бе, тука ключовото е кефа

смисъл не съм на некъв антикомформизъм моуд включил сега, ма малко комън сенс и разбиране като се приложи, може 90 килограмовите дългокоси метъли да не им се налага да провеждат неква вътрешна борба със себе си, а чисто и просто да се смажат от кеф, пък ако ще тва да значи цяла вечер да бият чекии на 3:01 рифа

щото и без тва на следващия ден баш начини да се вписват ше трябва да измислят

edit: twa sa izleze stena ot tekst, ma poznaite koi e w sesiq pak :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Юни 2014 23:51

баце Морко написа:

в смисъл - логиката - бе не ми е много кеф, ма ше го правя, шот нали, така се прави и тряа се нагодя, е извадена от гъза

ем точно че
не казвам че тряя се нагаждаш като не ти е кеф
а казвам че тряя да можеш да си правиш кефа във всяка ситуация
шото не е толкова трудно не да изтърпиш кича и пошлостта, а просто да ги пренебрегнеш
вместо да наблюдаваш с неприязън коя курва с каква кола е
да обърнеш внимание на оня виден дебил, който на дансинга по време на блус песен е награбил един стол и танцува с него насред танцуващите двойки, for the lulz
примерно
и после казвам, че ако пък не можеш да си правиш кефа, поне се нагаждай, шото цел живот това те чака

иначе, споменавайки обществен консенсус... ми брат ми, обществен консенсус е и на бала да се бичи чалга и да се фърлят пари и е тъпо и пошло и на много хора не им харесва, ама - тва е
просто хората дето създават излишна драма покрай някъв си бал не ги разбирам
не ви карат да ходите там да ви човъркат в гъза
а ви водят да си правите купона
не е толкова зор
а че искаме друго - искаме
ама що да преебеме едното щото искаме другото бахти
не е въпрос на нагаждане, а на адаптация
както казах, праиш си кефа и те боли кура за останалото

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2014 00:00

Аз си го отпразнувах и си направих кефа и с приятели, и със съученици, и с родата, и не мисля, че е нужно да го правя по малоумния начин, по който е прието.

Една екскурзия с приятели щеше да е прекрасна

Ама нали традиции, едно друго, изпържиха всички

хахаха сетих се тогава как спорех с една "pagan"-ка, дето ми разправяше, че било важно да се уважават традициите на предците ни

е сметни ква си проста, предците ти само лимузини са наемали и са ходили у Хилтън и после в Sin City

бахти колко тъпи има хора ве...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2014 00:08

е то реално оттука сигурно аз само да съм я създал малко драмата, щото се поразписах повече

ма като гледам никой не е седнал да се вайка кой знае колко

бе форум - мнения секви, секи си казва квото мисли - аз се благодаря на господ, че с излизането от даскало станах човек и си гледам кефа колкото мога, ма неко път се посъбират повече е такива обществено приети тъпотии на едно място и на по-генерална скала се чудя ние тука у бегето ли сме си редко тъпи или аз имам некви нереални очаквания

не знам къде е истината, ма със сигурност не е единствено във второто

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2014 00:33

не бе, аз не говоря за драма у форума, говоря генерално за хората дето правят драма от баловете, шото къде по-крайни мнения съм чувал
то и не само у форума всяка година по това време се води тоя разговор, редовно и с приятели го водим
въпрос на вкус е в крайна сметка и колко държиш да ти се изпълни вкуса
аз не смятам че е такъв проблем да се направят тея компромиси, но пък и разбирам всеки който е на мнение, че като ше хвърля не малко пари не трябва и да прави компромиси

истината и да не е само във второто, простотията на локално ниво си е факт

иначе и аз съм благодарен, щото доизбутвам вече 3та специалност, а отидох на бала с на баща ми колата, докат ония със скъпарските чужди каруци половината не записаха, а другата половина прекъснаха и ся трудят неквалифицирано
ужасяващо е колко изгубен потенциал се намира из абитуриентите
ма тва е друга тема

просто кича ни е народна традиция, ма ко да праим
избягваме колкото можем
ама бала е boss level и е трудно да го избегнеш

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2014 00:57

проблема е в отношението към тоя бал. ланци, часовници, костюми, песни и ебати празнуването, щото завършваш механото брат. или в спортното, дето бяха напълнили игрището с Г класи :D и на другия ден пак с анцузите в истинския живот. по-разбираемо е завършването на висше образование според мен. ама сега нали е модерно да не се учи.

бала ми беше як. хубав хотел, хубава вечеря, хубава музика. костюма ми също беше много хубав, ама тогава бях към 110 кила и вече не ми става, сега баща ми го носи, така че се ползва пак :)
имаше верно доста лицемерие от разните му там утайки, дето 5 години сме разменили 5 думи, как ще се поддържаме винаги и на всяка година от завършването, ще се събираме ама...ей на, 2010 завърших, от тогава съм се видял със 7 човека от класа :D догодина като правим 5 години, дори и някой да направя яка организация, пак няма да се съберем. щот, нале...
с хората, с които се имах в гимназията, се имам и сега. тези, които не ме кефеха - казахме си наздраве и тва е. закво да си разваляме празника :?:

what if they get me? написа:
и аз помня крокодилските сълзи, проляти точно от най-големите боклуци от випуска.
ама сега като следя чат-пат във фейсбук какво е станало с повечето от тях и как виждам как изобщо не са се променили и е плашещо какви плазмодии са някои хора

нещо такова. и аз сталквам някои от съучениците от време на време, и, като изключим тия дето народиха деца, като цяло нищо особено. то не, че аз нещо кой знае кво де, обаче масата тая година завършиха нещо, колкото да имат диплома. бе все едно сме в гимназията още. ама няма как

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 09 Юни 2014 15:24

Der Meister написа:
The Wolf написа:
За дрехите ти отива поне хилядарка, на мен и повече ми отиде, а не държах да съм модния гуру.

каква хилядарка бе
мене сако, риза, панталон, вратовръзка, обувки ми беше 200-300 лв. някъде
а и освен това принципно всеки е хубаво да си има официални дрехи
ти не ги купуваш само за бала
ще се наложи да ходиш на някво по-така събитие - сватба, конференция или пък може на работа да искат да си официал

Не знам човек, аз костюма дето си купих е един отровно сив и лъскав, струва маса пари, а не съм го обличал оттогава. И съм сигурен, че и да се заженя няма да облека костюм с който да се сравнявам по кич с поп звезди от 90-те :D Имам един нормален черен костюм, който си взех после и с него ходя на важни събития. Тогава кой му е мислил за после, вече след бала наистина ме беше много яд, ама какво да се прави...
Омегата да не говори като не ме знае, родителите ми искаха да се поставят на положение, което за тях значеше да поканят толкова много народ, от които някои даже не бях виждал.
Не знам кога ти е бил бала, само мога да кажа, че си големия късметлия щом 1200 ти е излезнало всичко. И дори ме съмнява това, но айде да не се псуваме за дреболии. То тази година сигурно са още по надути цените.
Имаше и съученици дето не дойдоха на бала, кой от безпаричие, кой щото му е било досадно/безразлично. Уважавам им решението, не съм като някакви хора да хълцат от възмущение как са пропуснали "най-важната" нощ в живота си и тн.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 09 Юни 2014 15:34

The Wolf написа:
Der Meister написа:
и тн.

Цъкни му една снимка да го видим тоя костюм де.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Публикувано на: 09 Юни 2014 15:43

da
mega tapoto
naskoro mi padna sluchai da mi e nujen kostuma ot aborigentskiq bal
i reshih da go probvam
i razbira se mi beshe kus
de da bqh imal poveche akul togava
shtqh da otida poluoficialen na bala
i sus sushtite pari da si nakupq drehi za 2 godini napred ebati

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2014 15:50

мене панталона....

малко...

абе, в кръста таковата

не ми става вече :oops: :oops:

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 09 Юни 2014 15:57

аз като си сложих панталона
хуя ми беше доста ясно очертан

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2014 16:05

аз па кат си сложих панталона
можех още веднъж да си сложа панталона

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 09 Юни 2014 19:42

начи мочмета сметката квот помня
220 леа гранд хотел за чиния пиле
60 леа чалготека като 2ма маняци доидоха при мен с оферта да ми дадат по 20 леа и да пият по 1-2 чаши от алкохола ни. казах К
накрая останаха бутилки и си занесох неотворен червен джон, който е чист спирт и нема и да го отвора.
5-600 леа за дрехите и нз кви пари за изпращането с роднините.
Ако бех на сегашния ми акъл щех да се събера с приятната част от класа, да се надрусаме, да се напием, пак да се надрусаме, вместо да дам тия пари за костюм и пиле ве

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2014 20:10

оляхте са май :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2014 20:11

The Wolf написа:
Не знам човек, аз костюма дето си купих е един отровно сив и лъскав, струва маса пари, а не съм го обличал оттогава. И съм сигурен, че и да се заженя няма да облека костюм с който да се сравнявам по кич с поп звезди от 90-те :D Имам един нормален черен костюм, който си взех после и с него ходя на важни събития. Тогава кой му е мислил за после, вече след бала наистина ме беше много яд, ама какво да се прави...
Омегата да не говори като не ме знае, родителите ми искаха да се поставят на положение, което за тях значеше да поканят толкова много народ, от които някои даже не бях виждал.
Не знам кога ти е бил бала, само мога да кажа, че си големия късметлия щом 1200 ти е излезнало всичко. И дори ме съмнява това, но айде да не се псуваме за дреболии. То тази година сигурно са още по надути цените.
Имаше и съученици дето не дойдоха на бала, кой от безпаричие, кой щото му е било досадно/безразлично. Уважавам им решението, не съм като някакви хора да хълцат от възмущение как са пропуснали "най-важната" нощ в живота си и тн.

Еми кой те е карал да си взимаш такъв костюм дето хем струва майка си и баща си, хем те е срам да го носиш бе? Да си беше взел нормален костюм.

Иначе и на мен не ми става панталона :D Нормално. Аз 12-ти клас бях кожа и кости. Ама по-тъпото е, че не мога да намеря панталон който да пасва със сакото и се получава, така че и панталон и сако трябва да се купуват. А мега много пъти ми се е налагало да ходя официално облечен и винаги става, така че или ме мързи да си купя нов костюм, или нямам пари, или се сещам в последния момент, че няма какво да облека и ходя като прошляк. За тва всеки е хубаво да си има по един костюм в гардероба и да знае, че като му се наложи, има какво да облече.

Иначе и на мен бал + екскурзия след това ми излязоха горе-долу колкото на Омегата. Мисля, че са нормални пари това. Wolfa много се изхвърлил нещо.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2014 22:55

Няколко страници по-назад стана въпрос за хлебарки. Бях казал, че откакто правихме ремонт миналата година не съм имал хлебарки. Ама ся преди малко, такова чудо видех, дето не бях виждал никога през живота си. Ма то огромно бе, като тия дето ги ядяха в Страх, мадагаскарските хлебарки. Направо ми изкара акъла като го видях. и не можах да я убия с чехъла си, щото мега бързо се скри зад миялната машина. Напръсках цялото помещение с Райд, дано умре. То аз щях да умра. Това е няква баси отровата. Само с противогаз може да се влезе вече там. Ама все ме гложди мисълта, че може да не е умряла. И да е някъде там :D Страх ме е да го еба :D Ся няя мога да спя :D

Иначе нямам идея откъде е дошла. Сигурно понеже отварях капака за водомерите, може оттам някъде да се е промъкнала ама щях да я видя още тогава.

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2014 23:38

Аз след като намерих прекършения труп на скрипя в кухнята, вече нищо не може да ми направи впечатление. :?

ТЪРНОВО

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 10 Юни 2014 09:55

VVARDEYN написа:
на скрипя

на ко ? :shock:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2014 10:37

Чак не ща да прилагам такива картинки във форума, достатъчно гадно е да го напишеш и видиш сам. :lol: :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Latinica
Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2014 18:43

kaboom написа:
VVARDEYN написа:
на скрипя

на ко ? :shock:

mai im vikat taka na skolopendrite