Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 01 Окт 2018 11:55
Цитат: Всичко което е имало да се обсъжда в миналото, което ни е вълнувало и ни е било интересно, докато сме били все още подрастващи и израстващи, и податливи на силни вглъбявания и обсесии индивиди, вече е било обсъждано и изказвано сигурно сто пъти. Донякъде си прав, но имай предвид, че като бяхме малки, освен игрите, първо обсъждахме кандидастването в 7 клас, после кандидатстването по университети, после завършванията (а междувременно и какво се случва с животите ни) и сега съвсем нормално е да обсъждаме следващите актуални тематики - работа, семейства, глупости, кой накъде гледа напред в живота си. Разликата е, че 1. вече нямаме толкова много време и 2. докато предните теми, крепящи форума са били задължителни за всички (образование напр.), то сега всеки е на много по-различен етап от живота си и трудно намираме обща приказка за тия неща. Затова остават отново игрите (силно намалели) и някакви попкултурни и политически теми...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 01 Окт 2018 17:52
Проблемът е, че я няма пълноценната гейминг медия, която да привлича нови хора, затова останахме няколко души.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 01 Окт 2018 21:52
Бе колкото и клиширано да звучи, основния "проблем" си е, че вече не сме на 15, а на 30 и нямаме толкова време Аз лично си влизам 1-2 пъти седмично ама като няма интересни дискусии, няма какво да пиша.
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 02 Окт 2018 00:07
i kato si na 30 ne tochno de vremeto ti se izpari pristoooo mejdu biri i koncerti
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 02 Окт 2018 10:34
Не визирах конкретно себе си, а форумната общност като цяло В общия случай, един работещ човек има доста по-малко свободно време от един ученик/студент, така че не виждам нищо чудно в това, че форума пустее. По принцип, свободно време винаги може да се намери, но когато е ограничено, си правиш сметка кое е с приоритет. Дали ще са концерти и бири или нещо друго, всеки си преценява, но явно при повечето не е писане във форум за игри
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 02 Окт 2018 11:49
Аз искам да знам какво ми стана със стария акаунт, Serious Sam ? Също така да докладвам, че не можах да се регистрирам отново - така и не получавах никакви мейли за потвърждение , независимо на коя поща пробвам. Накрая друг човек ми направи този акаунт и при него явно е сработило. И в тоя ред на мисли, представям си колко идиотско би било ако се окаже че има проблем с регистрацията на нови потребители от години, а в същото време си седим тук и се чудим що форума умрел.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 02 Окт 2018 12:31
Vanmx не помня да съм го банирал. Довечера ще разровя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 02 Окт 2018 19:38
Казусът е че нещата са безобразно бъгави и занемарени, правени от някакви тийнове след чалга запой и половин час гледане на туториъли в youtube. Ама ми е интересно все пак да чуя имам ли бан. ?
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 02 Окт 2018 20:14
Нямаш бан, акаунта ти си е активен. Какво ти изписва на теб и какъв е бил проблемът?
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 02 Окт 2018 21:06
Еби му майката, влязох Казваше ми че паролата ми не е правилна. Значи или съм тотално изтрещял, накой който ме знае как се логвам си прави ебавки или съм писал думата жаба с големи букви както и да е случая е приключен, сори за занимавката. все пак ще си сменя мейла и паролата за всеки случай
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 02 Окт 2018 23:09
Смени ги, смени ги... Автоматичния мейл пак не работи и бог знае колко ще чакаш, преди да ми скимне да направя ръчна активация...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 03 Окт 2018 10:09
Братоци, не знам за вас, но макар и на близо 30 аз лично всеки ден от работа проверявам форума и неведнъж съм карал освирепялата ми жена да ме чака да ѝ го начукам докато си допиша изпълнения с жлъч пост. Така че работа, семейства, деца.. .. не знам.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 03 Окт 2018 13:24
vanmx написа: Еби му майката, влязох Казваше ми че паролата ми не е правилна. Значи или съм тотално изтрещял, накой който ме знае как се логвам си прави ебавки или съм писал думата жаба с големи букви както и да е случая е приключен, сори за занимавката. все пак ще си сменя мейла и паролата за всеки случай И при мене беше така
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 03 Окт 2018 14:07
Абе и за мен тия стереотипи винаги са били пълен шит. Като си малък всичко цветя и рози, безгрижие и купони, като пораснеш - бачкатор на смени с 3 деца и кредити, без време за нищо Гледате само от вашата камбанария и не си давате сметка по колко различни неща може да се развие тая история. Довечера може ако съм на кеф да напиша едно есе тук да си изложа доводите по-подробно, сега нямам време, щото нали съм зрял човек с ангажименти разбираш ли п.п пуу дейба влязъл съм с тоя акаунт .
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 03 Окт 2018 15:42
Къв е тоя профил ся? *** Пиши ми на ЛС мейла, който искаш да обновиш, за да ти го сменя. След това си смени паролата.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 19 Окт 2018 15:31
Вероятно е видял някоя от темите ти и се е изпарил. Разбирам го напълно.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 19 Окт 2018 17:41
iskam_keri_russell написа: някой друг намира ли го за крайно странно как Рико се появи за три дни, написа що написа в тази тема, и оттогава дори не е влизал? Има нещо... Дано да е жив все пак.. ~>
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 19 Окт 2018 18:14
Ами както и преди това, така и след Надявам да са ок нещата с него.
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 22 Ное 2018 00:55
Аз само се моля да е жив и здрав...
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли още живи? Публикувано на: 22 Ное 2018 17:33
Lots of shit to take care, just been super busy. Жив съм, оправих се от терминалната болест, няма да умирам, my vitals are perfect. За сметка на това получих дискова херния и трябва да почна физио-терапия, инжекции и прочие. Ще пиша по детайлно като имам време. Gl hf.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|