Автор |
Съобщение |
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Юли 2016 12:00
Тия последните постове не са ли за фрийстайл темата по-скоро? А тъкмо се заговори за някакво качество на форума лол
P.S. Тва 'орг с жувотни' винаги съм се чудел дали е нарочно написано така или the OP в бързината/пиянството си го е изпляскал тъй поетично, по вазовски почти (не)...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Юли 2016 12:41
hyper' написа: P.S. Тва 'орг с жувотни' винаги съм се чудел дали е нарочно написано така или the OP в бързината/пиянството си го е изпляскал тъй поетично, по вазовски почти (не)... Написах го така от чиста проба лигавщина а и за да звучи в тон с някаква дебилна тема, в която го постнах за първи път. Доста пъти го пействахме в теми на хора, които искаха да продават герои в уоу(вкл. и от пиратски сървъри ), но не съм 100% сигурен, че и първия път беше в такава тема.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Юли 2016 13:37
Дюда го имам във фейса (и аз нз защо не съм го ънфололнал още...) и понякога кринджа от невменяемите му постове ми идва в повече... Кво му стана на тоя човек, заеби
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Юли 2016 13:39
Аз помня, че беше от някъв катил, който искаше да продава акаунт в ПИРАТСКИ сървър на УоУ и беше тръгнал да описва героите като вместо да напише Орк Хънтър го беше описал като орг с жувотни и от там тръгна това. Цитат: 3) Това беше вчера... някакво кошче за боклук на Алабин Това по кое време на деня е било и къде на Алабин, може да сме се разминали Цитат: 5) отделно че често виждам някакви хора с вид на ходещи трупове, сякаш едва-едва ще се строполят всеки момент. Не възрастни или болни, mind you, нормални, добре облечени, млади хора. Баси, аз дето не ям добре, не спя добре, и съм с наднормено тегло, ходя по-адекватно по улицата. Какво им е на тия зомбита? :/ Аз пък съм на малко по различно мнение. Според мен младите хора в България като цяло сме сто пъти по-добре облечени и изглеждаме по-добре и имаме по-добро поведение на публични места от колкото масата англичани на нашата възраст, че и дори по-възрастни такива и то въпреки по-ниската покупателна способност. Това е нещо, което изведнъж ми направи впечатление последния път като бях в Англия за по-дълго и бях свидетел на такива изцепки дето и тука не съм виждал.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Юли 2016 14:21
Мистерията на Гипо е разкрита, превъртяхме форума, можем да си ходим най-накрая.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Юли 2016 18:44
hyper' написа: Мистерията на Гипо е разкрита, превъртяхме форума, можем да си ходим най-накрая. Да, ама не. Орг с жувотни го написах аз
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Юли 2016 19:09
Gipo написа: hyper' написа: Мистерията на Гипо е разкрита, превъртяхме форума, можем да си ходим най-накрая. Да, ама не. Орг с жувотни го написах аз Хайде не ме карай да ровя страниците от 2008-2009, за да ти доказвам, че не си ти
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Юли 2016 21:02
Давай Откровено ще ме изненадаш, ако се окаже, че не съм написал аз, тъй като още на war3 казвах на Far Seer орга с жувотните. Допускам да греша, просто мисля, че аз го написах за първи път.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Юли 2016 21:41
И аз подкрепям IC1101, че орга с жувотните не е творение на Гипо. Даже съм 100% сигурен. Историите на Волтажа не са нищо кой знае какво, не знам за какво ги разказва. Ежедневно се сблъсквам с подобни истории, ако не и по-фрапантни (понякога и аз съм бил част от неадекватните участници ). То ако гледаме само пътната обстановка, за едно рандъм каране могат да се съберат къде-къде повече случаи и то с по-голям зловреден характер.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Юли 2016 21:58
Според търсачката, това е най-стария пост с орг с жувотни. Мисля, че всъщност трябва от по-отдавна да се пише за въпросния Орг.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 12 Юли 2016 22:06
Имаше някаква тема от преди някви години, където се бях опитвал да пиша история на форума и бях изравял първородните теми на много форумни мемета, но самата тая тема я я има, я - не...
та там го имаше и оригиналът на орга с жувотните, ама не беше това
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 13 Юли 2016 10:57
Тъкмо повярвах, че се намери авторът на орга и се оказа, че
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 13 Юли 2016 11:13
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 13 Юли 2016 12:04
Ахахахахахаха евала, изкопал си оригиналната тема. Живял съм в заблуда, че съм го написал пръв във форума
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 13 Юли 2016 13:13
600 лв на logon.wowwal.com и некадърна латиница за черешка разбирам защо това е форумен meme
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 13 Юли 2016 14:12
Мразя търсачката на тоя форум, допитванията до нея са като епопея от някакъв фентъзи роман, в който главният герой трябва да отиде до Оракула на върха на планината през девет кралства в десето, за да получи извадено от гъза криптирано пророчество, което я се сбъдне, я не.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 13 Юли 2016 14:35
Маце Борко написа: Мразя търсачката на тоя форум, допитванията до нея са като епопея от някакъв фентъзи роман, в който главният герой трябва да отиде до Оракула на върха на планината през девет кралства в десето, за да получи извадено от гъза криптирано пророчество, което я се сбъдне, я не. А бая големи бисери от едно време съм намирал с тая търсачка по един или друг начин, тоест като ключови думи, търсене по потребители и т.н
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 13 Юли 2016 19:47
Странно че си останал с такова впечатление Гипо, предвид че самото словосъчетание е толкова необяснимо рандом, че не знам как си си го обяснявал като да е произтекло от твоето съзнание, ти не си такъв човек.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 13 Юли 2016 23:37
Мислех, че аз съм го написал пръв във форума, защото доста по-отдавна казвах така на Far Seer'а А и наживо говоря предимно неадекватни неща
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Носталгично логване Публикувано на: 15 Юли 2016 23:04
МАХНЕТЕ БАНОВЕТЕ НА KIEDISAGAIN И PARADOX
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|