нелегален написа:
за пръв път останах да гледам студиото след мача и бях доста изненадан от това, че имат лайв музикално изпълнение. Постарали са се - баси якото!

Тук по националната телевизия (която е 16-17 канала впрочем

) направо си съдират гъзовете от ебати експертните анализи и дискусии, за всеки мач приготвят тематичен рекламен клип за културата на двете държави, кадри от предишни мачове, подходяща музика, по време на самото излъчване можеш да избираш между две различни камери, като на единия стрийм понякога показват и повторения от други ъгли или съвсем други акценти на отиграванията.. Ибаха си гъза това първенство.
Впрочем имам чувството, че французите са в по-добра форма почти от всякога, и в това число дори бих казал по-добра от световното през '98, независимо колко незабравим експириънс си беше, просто защото тогава всичко изглеждаше доста на магия с всички тези дузпи и златни голове. За епохата на Платини ми е трудно да говоря, но предстои да видим дали ще се представят поне толкова добре колкото през 2000 в Белгия/Холандия.
Някак си с годините ми е все по-трудно да избера един отбор, който да подкрепям, тъй като чисто и просто не мога да остана безпристрастен като някой отбор просто покаже космическа класа и нива на ефективност. Чисто културно ми е интересно дали ще излезе нещо от белгийците, но играта им не е особено вдъхновяваща. Виж, Германия, Франция, Италия, че и Англия ако щете, тези малко или повече ми харесват накъде са се запътили и бих бил доволен ако си тръгнат с титлата. Може би само се надявам да не са пак испанците.