Автор |
Съобщение |
Blood_Empire
|
|
В момента играе: варкрафт, соулреавар,
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 06 Сеп 2014 14:06
Der Meister написа: некви форумни тъпанари решили да се завърнат с нови акаунти, правейки се на интересни, показвайки колко много знаят за живота другите форумни членове ма не сте интересни бе пичаги за кво се пънете а и най-вероятно сте 1 човек 2-мата и що не си пишете със старите никове ? прекалено тъпи бяхте преди (не че сега не сте ) и ви е срам ли ? Пъна са, щото имам запек, брат. Стар акаунт нямам, просто съм юдо-масон и ви надуших, а неинформиран юдо-масон няма.
___________________________________ Кръв_Империя
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 06 Сеп 2014 14:16
ма я не му говори на брат като на равен бе
лайно
козирувай и падай за 20
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Blood_Empire
|
|
В момента играе: варкрафт, соулреавар,
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 06 Сеп 2014 14:26
баце Морко написа: ма я не му говори на брат като на равен бе
лайно
козирувай и падай за 20 12:30 Попа утре
___________________________________ Кръв_Империя
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 06 Сеп 2014 14:36
Ебати скучния, банален отломък.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 06 Сеп 2014 16:09
Blood_Empire написа: баце Морко написа: ма я не му говори на брат като на равен бе
лайно
козирувай и падай за 20 12:30 Попа утре снимайте и качете видеото някъде,потребителите на PCM заслужават да видят развръзката на този конфликт, а щом ще говори юмручното право,тогава постарайте се да дадете най-доброто от себе си.Освен легендите за които повече от нас са слушали кралимарковската мощ на iddqd и многото закани отправяни в сайта не сме наблюдавали и един сблъсък между бойците на псм.Побратима се доказва в теоретичното право доколкото знам , но и практическата страна на правораздаването ще му се отдава , аз затвърждавам моралната си подкрепа към него. ПП.не че наливам масло в огъня , все още не е късно за изчистване на разногласията и извинения (ди-хи влизам в ролята си на виртуален секундант) SO are you ready for rumbleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 06 Сеп 2014 16:23
Къде е котката да покаже мускули и да му се смеем..
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 06 Сеп 2014 16:50
Blood_Empire написа: баце Морко написа: ма я не му говори на брат като на равен бе
лайно
козирувай и падай за 20 12:30 Попа утре трябва ли да те уча сега че има един момент, в който вече сваляш нивото твърде много в смисъл, тука вече счупи нещата и ми уби желанието даже да се гавря с тебе
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 06 Сеп 2014 20:22
ма кво изобщо му се обесняваш биеш игнор и тва е.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 07 Сеп 2014 04:26
are 12 30 na popa ma kaisio padnala are idvai pone s 5 bodigarda dieba utrepkite deto idat v too forum i iskat se biqt sas seki are da vi vidim be mamka vi i biqchi are are are 12 30 na popa da te vidq utaen na trotoara kat lokva deeba dolnite utrepki smeshni samo mi se punat tukka 20 godini i nishto ne sa napraili are we qko boi e nali ste qko intelektualni ricari и ко, де сте? нищо не съм видял от вас повече да сте.
|
|
|
|
|
kaisero_so
|
|
В момента играе: revolt, cs, super mario
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 07 Сеп 2014 08:52
Мейхем ти е в повече, Нокти!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 07 Сеп 2014 13:42
of beden
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 07 Сеп 2014 15:08
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 07 Сеп 2014 17:28
Л.С. Blood_Empire написа: Аз не се ебавам пич, от годините познавам и ти ме знаеш. В този форум не влизам от години, един приятел, който още го прави, нави друг да се регне, последния ми вика айде влез и ти, паролата не я помня, направих си нов акуант, изумих се колко жалки сте станали, интелектуалчета. Аз знам, че всичко е в кръга на шегата, ама си ми противен и надменен и не смятам, че се ограничава само тук. Утре разбра кога и къде, 1 на 1, няма какво повече да говорим. НАСИРАМ СЕ
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 07 Сеп 2014 20:02
^Ама айде казвайте го тоя час и място да дойда и аз да погледам бе, молци И не се пънете да тормозите моридина, щот ми е ментор и ако ме мислите за прост, само си представете той до какво ниво може да стигне! Разбрахте ли, шушляци?
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 07 Сеп 2014 20:14
Ебаси големите батки 1в1 вика
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 07 Сеп 2014 22:29
The Wolf написа: ^Ама айде казвайте го тоя час и място да дойда и аз да погледам бе, молци И не се пънете да тормозите моридина, щот ми е ментор и ако ме мислите за прост, само си представете той до какво ниво може да стигне! Разбрахте ли, шушляци? детенцеее
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 15 Сеп 2014 12:42
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 19 Сеп 2014 10:18
ей
АЛООО
Млъкнете бе. Големи биячи, голямо чудо...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 21 Сеп 2014 12:08
Ей, Мишкиии! Да са завръштам ли и язе? Или да си ебете майките? Скоро ще се завърна, шоту цело лето сам на Сарафа и си барам... Самолетите. Аама ша са завърна с нови сили и ше ва сасипувам емоционалистично и психически!
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Aware
|
|
|
|
Заглавие: Re: Завърнах се! Публикувано на: 22 Сеп 2014 23:29
Bagerist0 написа: Ей, Мишкиии! Да са завръштам ли и язе? Или да си ебете майките? Скоро ще се завърна, шоту цело лето сам на Сарафа и си барам... Самолетите. Аама ша са завърна с нови сили и ше ва сасипувам емоционалистично и психически! Поздрави на Калоян
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|