Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 08 Фев 2014 21:25
The Wolf написа: kaboom написа: :lol: мнол знаеш с кво съм стрелял и кво не, ма нема ти се обеснявам. аре хой гледаш кеч ве А ти хой да умреш, щото па аз наистина съм стрелял и имам сертификат, бил съм и въоражена охранахахахахахахах
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 08 Фев 2014 22:42
The Wolf написа: kaboom написа: :lol: мнол знаеш с кво съм стрелял и кво не, ма нема ти се обеснявам. аре хой гледаш кеч ве А ти хой да умреш, щото па аз наистина съм стрелял и имам сертификат, бил съм и въоражена охрана, престани с тоя кеч несретнико, голема утайка си начи, видиш некой от старите форумни пичове да сере по нещо и гледаш да се изцвъкаш като врабче. Бас държа, че ако тука беха казали колко много обичат кеча, щеше да лапаш кавали и да говориш как много ти харесва. Ебах го твойто мислене, дето си мислиш, че като си с мнението на множеството си защитен от псувни и те харесват. Пълен кютук си и всеки ще те нареди рано или късно в некоя тема, бъди себе си ако можеш поне у форума, да не питаш после на кой си алт акаунт ами прав си братле, обожавам кеча ама тука видях, че форумните пичове не му се кефат и реших да се джойна към тех щото съм мега смотан и искам да се почувствам част от колектива. Не искам никой да ме реди никога щото ми става тъжно и се затварям в банята и пускам по некоя сълза щото не съм форумен пич и никога нема да бъда и от началото ме разбра, че съм алт на майка ти
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 11:24
kaboom написа: :lol: мнол знаеш с кво съм стрелял и кво не, ма нема ти се обеснявам. аре хой гледаш кеч ве sme6ka si ti be ae hoi si igrai s papa na baba si
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 11:34
а ти си страшилище вебратми
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 13:33
ma ti seriozno li ne osazna kolko nelepo ti be6e izkazvaneto horata koito imat orajie se molqt nikoga da ne im se nalaga da go polzvat be toi 6ql s kef da mi razfasova ciganin nqkav piklio ot forum za igri s avatar4e na ankal dolan deto igrae s papa na baba si uonabi narkoman4e nqkvo golemiq majaga ti ako vidi6 ciganin da ti obira ka6tata 6e se posere6 be dori da ima6 patlak kvo 6e napravi6 s nego be 6e ti stiska li da obie6 ciganina? da go gramne6 v tikvata i da mu se razfar4i mozaka? 6e si stoi6 s pi6taka i 6e se nasere6 prez tva vreme mangala 6ti izvadi noj i 6te zakoli kat prase aide osaznai se malko s tiq detski izkazvaniq ne sme bili dorasli da nosim pistoleti ti 6oto si mn dorasliq
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 13:34
Ма само да не вадя компроматите кой още пише у тоя прословут кеч форум от тука, че некои хора ще се изненадат, понеже баш троловете са едни и същи хора с други имена, че то половината дето съм ги аднал у френд листата ги знам от пц мания и калдата, айе не се праете, да не разбивам илюзии кабуумче, много си сладък като опитваш бебешки псувни и самооирония, приличаш ми досущ на 13 годишно момче. Чак малко ми допадаш като човек.... по скоро не ПП: диста е радокса на тоя форум, разбива детските мечти
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 13:37
ma koi o6te pi6e tam be osven mene, tebe, omegata (koito ne pi6e odavna sa6nos) i bul6ita (koito ima 1 post tam btw ) i koi ti mein akaunta tam taka i ne kaza
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 14:14
Der Meister написа: ma ti seriozno li ne osazna kolko nelepo ti be6e izkazvaneto horata koito imat orajie se molqt nikoga da ne im se nalaga da go polzvat be toi 6ql s kef da mi razfasova ciganin nqkav piklio ot forum za igri s avatar4e na ankal dolan deto igrae s papa na baba si uonabi narkoman4e nqkvo golemiq majaga ti ako vidi6 ciganin da ti obira ka6tata 6e se posere6 be dori da ima6 patlak kvo 6e napravi6 s nego be 6e ti stiska li da obie6 ciganina? da go gramne6 v tikvata i da mu se razfar4i mozaka? 6e si stoi6 s pi6taka i 6e se nasere6 prez tva vreme mangala 6ti izvadi noj i 6te zakoli kat prase aide osaznai se malko s tiq detski izkazvaniq ne sme bili dorasli da nosim pistoleti ti 6oto si mn dorasliq ebati reality checka mu drapna chak na men mi stana guzno
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 14:21
ahhahah reality check onq ne znae kvo e reality we
a ina4e bezsmisleni sporove wodite to e eqsno koi ima mozyk i koi ne i koj moje da gowori i da misli i koi samo si plqmpa
debili
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 14:31
кефи ме как се вживявате и ме храните дето съм с аватар на долан във форум за игри нали а циганин не бих застрелял в момента само защото ще го лежа. Ако имам законовото право да спукам канчето на кюнец в двора ми, който идва да ми краде инструментите нема да се замислям бъзик ве ше се насера и мангала ше ме обие
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 15:01
Ами продължавай да гласуваш за Сидеров с надеждата, че ще имаш законово право да расфасоваш гадните кюнци
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 15:53
ей мухАли,
не е реално колко сте затапели!
Админе, оправи ни!
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 16:05
Давай Админе!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 16:07
къв админ ве копеле
КЪВ АДМИН БЕ АХАХАХАХАХА
админа вика
на господ се моли, по-голям успех ше имаш
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 16:08
ADMINE VIDQ LI GO ADMINE
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 16:27
ima li admin v toa forum Луковмарш 2014 Дата и час: 15 февруари, 17:30 ч. Сборен пункт: София, пилоните до НД
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 17:35
Admiral General Till написа: ADMINE VIDQ LI GO ADMINE admina ne moje da go vidi zashtoto chata ne raboti :/
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Крал Вуньо
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 18:25
2 години в казармите на Вуньо за всички абичи писали в тая тема!
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 19:45
Der Meister написа: ma koi o6te pi6e tam be osven mene, tebe, omegata (koito ne pi6e odavna sa6nos) i bul6ita (koito ima 1 post tam btw ) i koi ti mein akaunta tam taka i ne kaza Ма много хора пишат там бе, оня дето преди пишеше тука фрийман май беше, го имам у френдс там, но нема съобщения написани, но четеше до време. Оня Боби ейнжела го знам дейба и педала сринат гаден беше, тва е васето, ма го банваха, после се завръщаше, хакнаха му паролата и не знам какви още простотии, тоя р геймса дето го баннаха пак е трол от тука, оня бастиан лапето също пише и тука, ма са неизвестни и да ти ги кажем няма да ги знаеш, затова преди казах че много хора от тука пишат и там, ама са неизвестни като цяло и в двата форума или са тролове. А моя главния акаунт много ясно, че не го казвам, да ми се смеят после моите хора там, че пиша тука Как па не ПП: Малките тролчета дет плъзват тука си мислят, че аз съм баща им и само ми спамят на лични разни простотии да ги защитавам и да им помагам и без да подозират всичко си изпеват. Умирайте и спрете да ми спамите, гнусари безмозъчни. Какви пишлемета се навъдиха не е истина ПП2: Шефо може да се смее и бъзика за това с оръжието, но така ми е забавно, някой като не ме е виждал на живо си мисли как съм некой дебил дебел и нещастен, а след време като се срещнем променя мнението си веднага
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
|
|
Заглавие: Re: Военно обучение Публикувано на: 09 Фев 2014 19:50
ей дебел дебил, само с факта, че се обесняваш къв си губиш точки живот На никой не му дреме къв си извън форума, шото никога нема те видя и то в тва е чара аре кат си толко як кажи в кой фитнес ходиш в люлин?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|