Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие: Re: Продавам PC списания и дискове
Публикувано на: 07 Фев 2014 17:39

Ouroboros написа:
NoName написа:
Тая статистика ако искаш в още 10 теми я пусни, едва ли ще заинтересува някого.
Основното за което ми стана смешно е не че гледаш Кеч на 23+ години , а че висиш и пишеш в някакви смотани кеч форуми, където средната възраст сигурно е под 12 ... Не знам какво може да прави човек на 23 години в Кеч форум ?

Основното за което ми стана смешно е, не че пишеш играеш игри на 26+ години , а че висиш и пишеш в някакъв смотан форум за игри, където средната възраст сигурно е под 20. ... Не знам какво мжое да прави човек на над 26 години с дете и жена във форум за игри.

Абе виж сега , не те знам кои си и какъв си ... но това тука е всичко друго освен форум за игри ... Плюс това тук възрастта не е под 20 , защото от 10 години тука сме все едни и същи хора общо взето ...
Когато съм се регистрирал тука преди 12 години, естествено съм се кефел на игри, a и на списанието. Сега влизам тука за кеф, атмосферата на този форум е специфична, можеш да го наречеш и носталгия дори.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2014 19:00

На родителите ни им е забавно да висят с ракийка и салата пред телевизора. На нас ни е забавно да играем игри и да пишем по форуми. Всяко поколение си има своите начини за убиване на времето и бягство от ежедневния стрес. На тоя форум отдавна аудиторията не му е под 20, защото нови попълнения почти няма, а си пишем ние от носталгия, както се спомена по-горе. В игрите ти си главното лице и се изисква нещо от теб. Не виждам кое е странното на играенето на игри, при положение, че отдавна е станало нещо свръх кежуъл. А кеча е ташак :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2014 19:20

Аз на 22 започнах да пиша тука :D

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 07 Фев 2014 19:25

vanmx написа:
Аз на 22 започнах да пиша тука :D

Аз на 15 :D Методи кво да каже... :lol:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 07 Фев 2014 19:36

Абе не знам как не видех по рано тая тема, да почна да сипвам, ама на - включвам се от страната на меистера, много ясно.
Кеча си е кеч, развлекателен спорт, никъде не претендира, че е истински, това че някои не могат да го преживеят тва, не значи че не трябва да го има. Братлета, отвратен съм, държите се като некви млади майки или пенсионерчета, дето се правят на големата работа и с лека ръка заклеймяват всичко, що не им хареса.
Как може някой над 20+ да гледа кеч? Ами как може същия да гледа хентай, да чете комикси, да играе детски игрици, или пък да гледа супергеройски филми, в които някакви възрастни мъже тичат и се премятат насам-натам в нелепите си кюстюми? Ама ги гледате щото се кефите, нали?
А па това че там пишат по малки на възраст хора от тука, пичове осъзнайте се, някои може да ви бъдат бащи, без да казвам, че и тука не сме над 20, щото си е ясно.
Това, че не е истински, не значи не е забавен и разпускащ. Ми то по тая логика и филмите трябва да ги пропускаме, щото боят, убийствата и историята е художествена измислица?
Плюс това, в някои страни кеча наистина е зрелищен и брутален, пак не е истински, но си заслужава всяка минута, айде молим да не се коментира нещо, от което не се разбира, че ставате смешни в очите на тези, които са запознати.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2014 19:45

Gipo написа:
Някакви известни и безисвестни спортисти

ти прочете ли ми поста бе?

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2014 21:07

Тесногръди сте момчета, каквото и да ми говорите. Нямам проблем да не харесвате кеча ама само не ми казвайте кое било детско и кое не. Щото вие сте децата, с тази детска, тъпа смешна, логика - не ми харесва, значи е тъпо/детско/еди какво си. Това са глупави предразсъдъци. Също като да кажеш и че компютърните игри са детски. Или че хората които слушат метъл не се къпят. Бъдете по-толерантни към различното. Не знам това отношение само в България ли го има? Някой, който е бил в чужбина да каже. Аз не харесвам футбол примерно ама няма да тръгна да плюя футбола, само защото не ми харесва. Ся някой ще ми каже какво общо има футбола с кеча, като едното е спорт, а другото не. Ами общото, че и 2-те са някакъв интерес/хоби. Като не ви харесва този интерес/хоби, просто не се занимавайте с него. Аман вече.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 07:18

Admiral General Till написа:
Gipo написа:
Някакви известни и безисвестни спортисти

ти прочете ли ми поста бе?

Да и след клипчето с ледения ми стана още по-смешен тоя театър :D дори и заради контузия не можаха да се отклонят от сценария. Няма какво да се сравняват игрите и кеча, щото ако игрите могат да са за различни възрасти, то кеча си е кеч, опа, куклен театър. Спорт без стремеж за победа не е спорт и ние заради това му се смеем. А че хората са атлети в спорт, който не е спорт... си е техен проблем. Все едно джеки чан да е спортист, понеже си прави каскадите и се контузва. Да видим колко ще е интересно да гледаме футбол, в който са предначертани головете, картоните и по някоя друга караница на терена. И дори да го наремем шоу, а не спорт, бих го нарекъл шоу с аадски слаби актьори и сценарий :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 10:06

NoName написа:
Абе виж сега , не те знам кои си и какъв си ... но това тука е всичко друго освен форум за игри ... Плюс това тук възрастта не е под 20 , защото от 10 години тука сме все едни и същи хора общо взето ...
Когато съм се регистрирал тука преди 12 години, естествено съм се кефел на игри, a и на списанието. Сега влизам тука за кеф, атмосферата на този форум е специфична, можеш да го наречеш и носталгия дори.

Мисълта на поста ми беше, че всеки има право да харесва каквото си ще. Откъде знаеш че Meister не е носталгичен към кеча и го гледа? Еби му майката, хората дават милярди за да гледат UFC (верно че и там е малко театър) пък вие за кеча говорите.

Гробаря ftw. 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 10:51

Gipo написа:
Да и след клипчето с ледения ми стана още по-смешен тоя театър :D дори и заради контузия не можаха да се отклонят от сценария. Няма какво да се сравняват игрите и кеча, щото ако игрите могат да са за различни възрасти, то кеча си е кеч, опа, куклен театър. Спорт без стремеж за победа не е спорт и ние заради това му се смеем. А че хората са атлети в спорт, който не е спорт... си е техен проблем. Все едно джеки чан да е спортист, понеже си прави каскадите и се контузва. Да видим колко ще е интересно да гледаме футбол, в който са предначертани головете, картоните и по някоя друга караница на терена. И дори да го наремем шоу, а не спорт, бих го нарекъл шоу с аадски слаби актьори и сценарий :D

Никой не е казал, че кеча е спорт и никой не го твърди това нещо. И театър не е. Кеча си е кеч, набийте си го в главите и стига се опитвахте да го сравнявате с нещо друго.

Техен проблем вика :lol: Не, не им е проблем :lol: Щом са решили доброволно да се занимават с кеч.

С Джеки Чан ще ми сравнява кечистите. Във филмите на Джеки Чан, за да се направи една 5 минутна бойна сцена, сигурно се отнема цял ден снимане. В кеча всичко става на живо пред тебе.

Футбол с предначертани мачове вика :lol: Ами да, няма да е интересно да се гледа футбол с предначертани мачове. Ма футбола е футбол, кеча е кеч. И филмите имат предначертан край, ма ги гледаш нали. Ся ще ми кажеш колко е тъпо да сравнявам филмите с кеча. Ами да, и също толкова тъпо е да ми сравняваш футбола с кеча. Може да се сравняват тези неща, единствено с идеята че са някакъв интерес за определени хора. Като концепция, кеча е нещо много различно от спортовете, театъра и т.н.

Слаби актьори вика. Ами да, има и слаби, има и такива, които взимат по 30 млн. на филм.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 11:41

Изобщо не съм викал, чул си някой друг :lol:
Гледайте си театъра, пък ние ще ви се чудим :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 13:10

Стига с тоя театър бе. Ако се опитвате да оприличите кеча с нещо, то може би е някаква смесица между театър, кино, шоу програма и бойни спортове, но като цяло кеча си е кеч. Не ми харесва да му викате просто театър. Иначе чуди си се. И аз се чудя откъде идва цялото това негативно мнение за кеча в България. Явно сме си хейтърски народ просто.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 14:11

Ама стига си се обяснявал, разбрахме че се кефиш на детския театър :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 14:19

Като му викам театър ми е малко гадно, щото обиждам театъра, ама...

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 14:21

...ами детска работа

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 08 Фев 2014 15:04

ееееее, айде стига пък вие бе, как ще се захраните за нещо такова пък точно :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 15:06

дадох ти пример за двама, които не са измислени спортисти, както ти каза

а и освен това дадох точно този линк, за да докажа, че някой път стават инциденти и въпреки това си гледат сценария, за да стане шоу :D затва е забавно, чичак

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 16:12

Тъпите филми по диема от едно време са доста по-забавни. И пак са по сценарий, но с много по-качествени актьори.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 16:26

CZW!CZW!CZW!CZW!CZW!CZW!CZW!CZW!CZW!CZW!CZW!CZW!
http://www.youtube.com/watch?v=Hxra2A6dH5c

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 08 Фев 2014 16:36

Кеча си е една много яка амалгама от сценарии, атлетизъм, хореография и фън. та, шибайте се. Плюс че нещата от Япония и ROH са светлинни години пред Е-то

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com