Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 15:56
WidowmakeR написа: The Grim Reaper написа: Условията ти на труд и работната заплата зависят от теб, квалификацията ти и работодателя ти. Както казах - все още нищичко не знае. Тоя човек все едно не живее тук. Ама ще дойде време и той да си потърси работа и ще разбере. Сега да му обяснява човек е губене на време и нерви. За формирането на заплатата в частния сектор оказват влияние мноооого фактори. Ако си мислиш, че държавата ги регулира, си наистина зле. Ама не ме и учудва де.... Hurricane922, не се радвай много за арабския свят, че в Египет примерно като нищо крайните ислямисти могат да вземат властта. Тогава мамата си ебало, не че Мубарак беше цвете за мирисане де, ама е с една идея по-добре от някакви ислямистки отрепки.
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 16:01
Да условията ми на работа зависят от мен. И точно защото зависят от мен, като завърша след 3 години ще трябва да си бия камшика по принуда и да се махна от тука, защото изпозатвориха де що има опери и театри (останаха само 5-6 на кръст). Зависи от мен, щото аз закрих въпросните средища на културата, нали бе, келеш? Може да го плюете какъв идиот е бил Widow-a ама много точно ти го каза: "Като ти дойде момента да се издържаш сам себе си и семейството си, тогава ще разбереш за какво иде реч..."
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 16:18
Grim я ми кажи толкова ли ти е кеф Бойко и компания да крадат от хората ?
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 16:20
Възбуждам се чак.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 16:20
THE KING OF TIME написа: За формирането на заплатата в частния сектор оказват влияние мноооого фактори. Ако си мислиш, че държавата ги регулира, си наистина зле. Ама не ме и учудва де....
Hurricane922, не се радвай много за арабския свят, че в Египет примерно като нищо крайните ислямисти могат да вземат властта. Тогава мамата си ебало, не че Мубарак беше цвете за мирисане де, ама е с една идея по-добре от някакви ислямистки отрепки. Пичага, знам какво, как и къде трябва да бъде, просто не е така. И аз мога да ти кажа, че всичко си зависи от теб ама не е така. Като почнеш да си търсиш работа ще видиш.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 16:23
Sick boy написа: Grim я ми кажи толкова ли ти е кеф Бойко и компания да крадат от хората ? Правителството на Борисов се опитва да приложи популисткия и олигархо-тоталитарен руски модел на Путин и Медведев. ТОВА Е ПРОБЛЕМА, КОЙТО ТРЯБВА ДА НИ ИНТЕРЕСУВА. Иначе че крадат-не отричам, ВСЯКО правителство краде, независимо дали е българско, германско, албанско или киргистанско. Понякога се оливат да, но проблема в момента е друг!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 16:26
The Grim Reaper написа: Бармане, лайнарче нещастно, не забравяй, че до вчера копа нивата на баща ти на село, сега дойде на софията и си хвана фалшива работа като... абе нещо като брокер, а единствената причина да не живееш с родителите си е че са ШИБАНИ ЕТРОПОЛСКИ СЕЛЯНИ. Сигурно продават домати и чушки на масичка пред къщата на междуградския път, за да ти пращат по някой-друг лев над боклучавата ти брокерска сумичка, а? Недей говори много, още ти е жълто покрай устата. Данъчните си декларации няма да ти ги показвам, но се напъни малко да разбереш за какво говоря, дебиле. Освен ако не работиш на държавна длъжност, не й е работа на държавата да ти осигурява по-добри условия на работа или по-високо заплащане. Т.е., приеми правителствените усилия в тая насока просто като добър жест, който точно ти примерно никога няма да заслужиш. Щото си нискоинтелигентен боклук. Абе ти като си толкова умен обясни ми тогава защо още не си си хванал работа, която да пасва на твоя интелект ами вместо това живеш при вашите и им харчиш парите като търтей? Не стига, че университета ти не е хич евтин, ами им харчиш парите за някакви небивалици като кънки например. Искам да си хванеш работа и да докажеш на всички тук думите си тогава, когато вече не си търтей.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 16:27
Радвам се, че предците ни не са били дебили като грим. Горкичкия, дали ще осъзнае някога колко е прост...
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 16:29
Копеле това правителство издиша отвсякъде.Не се оляха,а направо се изсраха върху главите на хората. И да точно този модел се следва. Кой мислиш, че е най-големият бандюга в страната, кой прави поръчковите убийства, а кой ли държи пазара на наркотиците в момента ?
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 16:38
Sick boy написа: Grim я ми кажи толкова ли ти е кеф Бойко и компания да крадат от хората ? 100 процента му е кеф, та той искаше да гласува за Костов за Бога! Само човек, на който му е кеф да го крадат или напълно невеж в тази сфера би направил такова нещо сега като се замисля...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 16:52
Sick boy написа: Кой мислиш, че е най-големият бандюга в страната, кой прави поръчковите убийства, а кой ли държи пазара на наркотиците в момента ? Насра се в глупости. Бармане, в момента не работя защото уча има-няма две специалности наведнъж, които общо правят един хорариум по-голям от отработените ти часове седмично. За Костов не съм искал да гласувам, аз гласувах за Костов. Освен това съм член на ДСБ. Какво знаеш ти за Костов бе, келеш? Понятие си нямаш но си убеден, че Костов е ебати крадеца, а? Жал ми е за тебе момче, наистина. Иначе ме наречи търтей ако щеш. Живея на гърба на баща ми, който в детството си е тънал в мизерия, но е успял да се издигне дотам, че да ми осигури да се изуча спокойно без да ми се налага да работя, че и кънки да ми купи от време на време. Завиждаш ли, какво?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 17:01
Да завиждам заради гейските ти кънките?  Насра се в глупости. И какво значи "има няма две специалности"? Не можах да те разбера - или учиш 2 специалности или не учиш 2 специалности? За Костов ще кажа, че е ако е било добре някога нямаше да го махнат. Защо не попиташ някой който наистина е живял по онова време и знае какво е било? Излез и попитай някой рандом човек за него и после ела да ни споделиш мнението му. Не, даже не ни го спеделяй всички знаем какво ще е мнението му - Костов съкс болс. Едит: The Grim Reaper написа: Живея на гърба на баща ми Казваш го така сякаш е нещо с което се гордееш. Бих ти казал да се засрамиш, но определено няама да разбереш защо.
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 17:02
Царевица на плажа може ти да ходиш да продаваш ако искаш. А може и да ми лапаш моята царевица, ако искаш. Без пари... Това, че ти си некадърник, чиито възможности стигат само да бъде книжен плъх, бачкащ зад бюро по цял ден си е твой проблем. Да ти го туря на смешни връх, който ще постигнеш, и се самозалъгваш, че това е НЕЩО... Кръчмарски певец ще ми казва. Да, може и да стана кръчмарски певец, ама пак ще изкарвам повече пари от тебе с 1 спекатакъл зад граница, отколкото ти за цяла година, некадърник нещастен. Стой и си се наслаждавай на твоя мизерен връх в кариерата, щото това ще ти е върха в живота....
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 17:06
Hicks написа: Царевица на плажа може ти да ходиш да продаваш ако искаш. А може и да ми лапаш моята царевица, ако искаш. Без пари... Това, че ти си некадърник, чиито възможности стигат само да бъде книжен плъх, бачкащ зад бюро по цял ден си е твой проблем. Да ти го туря на смешни връх, който ще постигнеш, и се самозалъгваш, че това е НЕЩО... Кръчмарски певец ще ми казва. Да, може и да стана кръчмарски певец, ама пак ще изкарвам повече пари от тебе с 1 спекатакъл зад граница, отколкото ти за цяла година, некадърник нещастен. Стой и си се наслаждавай на твоя мизерен връх в кариерата, щото това ще ти е върха в живота.... Какъв връх, бе? Братле, той си каза, че живее на гърба на баща си, какъв връх е това? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 17:06
Грим като ти чета глупостите ми се досира... много. "Завиждаш ли, какво?", но тия ти изцепки просто не мога да ги пропусна туко така. Разправяш наляво надясно кой е селянин, кой е тъп, кой си бил избрал кариера на "кръчмарски певец", че даже ти е жал за някои... бе ти за кой се мислиш путьо мамин ? Я вземи порасни малко и престани с тия изцепки щото с всеки твой пост се убеждавам, че си едно разглезено лайнце (вярно начетено лайно, разправяш истини от време на време, но ... ). И да Костов се накра и той, просто не го отричай, че тогава наистина ще се изложиш. Съгласен съм обаче за едно - определено е по-малкото зло в момента. И не се пъни да ми отговаряш нямам намерение да споря по каквито и да било въпроси с тебе. Всеки си има глава на раменете . Даже въобще не те знам какво се занимаваш с Уидоуа, който въпреки всичко му правя евала, че бачка и се оправя сам.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 17:20
WidowmakeR написа: И какво значи "има няма две специалности"? Не можах да те разбера - или учиш 2 специалности или не учиш 2 специалности? За Костов ще кажа, че е ако е било добре някога нямаше да го махнат. Защо не попиташ някой който наистина е живял по онова време и знае какво е било? Излез и попитай някой рандом човек за него и после ела да ни споделиш мнението му. Не, даже не ни го спеделяй всички знаем какво ще е мнението му - Костов съкс болс. Едит: The Grim Reaper написа: Живея на гърба на баща ми Казваш го така сякаш е нещо с което се гордееш. Бих ти казал да се засрамиш, но определено няама да разбереш защо. Това че не си могъл да ме разбереш е просто последствие на интелектуалните ти способности. Ще говоря като на олигофрен. Аз уча 2 специалности. Махнали Костов? Кой е "махнал" Костов? Ей на тоя въпрос държа да получа отговор!Излязъл съм и съм попитал. Работил съм на тента за подписки последните избори. Ще те изненадам. В грешка си. А причина за това може да е, че си тъп. Например. Да, гордея се, че баща ми може да ме осигурява. Наистина, какъв ти е проблема с това, че баща ми има пари с които да ме изучи? Аз ли съм виновен, че твоя няма?
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 17:40
Леле, от къде тръгнахте - до къде стигнахте.
Ще кажа само няколко неща, въпреки, че и аз съм търтей, който живее на заплатата на социален работник, когото много го е преебал живота.
Ерик е един от малкото хора в този форум, който знае какво иска. Евалата му казвам за което. И какво като не работи? Какво толкова, че сега се е съсредоточил върху образованието си? Сега му е времето да се изгради като човек и да стане специалист в областта си. Пак се връщам на социалният работник - майка ми, която е геофизик по първа професия и математик по втора. Не познавам по интелигентен човек от нея и шапка и свалям, че ми е дала силна ценностна система. И аз като Ерик ще разчитам на нея да ме издържа докато се завърша образованието и когато успея в професията, която съм си избрала, ще я гледам тая жена като писано яйце. Вместо да храните момчето на търтей вземете му влезте в положението. Човека иска да успее и знае как да го постигне - като си скъза гъза от учене, вземе си дипломата, за да изкарва един ден да 2К лева/евро.
Всеки избира как да живее и живее до някъде на възможностите на родителите си. И какво като бачкаш, Уидоу? Това означава ли, че трябва да се ебаваш с хората, които работят с главите, а не с ръцете си? Разсъждаваш точно като баба ми, която е била проста предачка цял живот, но не по нейна вина. Като си предпоследно от 9 деца и само на 2 може да се осигури образование ще бачкаш, няма как (за сведение баба ми е родена 1934г.).
В наши дни просто не разбирам хората, които дори не са се опитали да влязат в университет и да работят това, което искат. А най-вече не разбирам тези хора, които оплюват онези с висше образование. Мислете си каквото искате. Такава ви е ценностната система, вие си преценявате какъв да ви е живота. Но ако някой ден, Уидоуе, миеш кенефа на Ерик, тогава "баламите" с висшето образование ще ти се смеят
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 17:40
The Grim Reaper написа: Това че не си могъл да ме разбереш е просто последствие на интелектуалните ти способности. Ще говоря като на олигофрен. Аз уча 2 специалности.
Махнали Костов? Кой е "махнал" Костов? Ей на тоя въпрос държа да получа отговор! Излязъл съм и съм попитал. Работил съм на тента за подписки последните избори. Ще те изненадам. В грешка си. А причина за това може да е, че си тъп. Например.
Да, гордея се, че баща ми може да ме осигурява. Наистина, какъв ти е проблема с това, че баща ми има пари с които да ме изучи? Аз ли съм виновен, че твоя няма? Това, че не съм могъл да те разбера е просто последствие от некомпетентното ти изказване. Трудно ли беше да напишеш "Аз уча 2 специалности"? Вместо това ти го казваш по ебаси кривия начин. И се радвай, че питам, когато не разбирам, защото ти, както и много други това не го правите, а само говорите. Чул-недочул нещо ама да говори там. Точно такова е е и положението с Костов. Чул си нещо ама дали си го разбрал, дали си го чул правилно... Еби го - дай да гласуваме за Костов. И не става въпрос за ученето... Пак не си разбрал. Хубаво е, че може да ти помага, хубаво е, че го и прави, но ти прекаляваш с това негово помагане.И точно тва прекаляване те прави да си мислиш, че си некъв много над нас. Не е въпросът в парите. Не не е в шибаните пари! Всичко е въпрос до етика. Ти тази етика я нямаш, момче и за това ти още седиш при баща си, още ядеш неговата храна, още караш неговата кола, щото тази етика я нямаш. Не очаквам да ме разбереш, както го и казах по-горе.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 17:45
"Всеки избира как да живее... " - сама го каза, а сега погледни мненията на Ерик и ще разбереш защо "скочих" против него.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дяконе, Дяконе.... Публикувано на: 20 Фев 2011 17:51
rISs.A.X. написа: Леле, от къде тръгнахте - до къде стигнахте.
Ще кажа само няколко неща, въпреки, че и аз съм търтей, който живее на заплатата на социален работник, когото много го е преебал живота.
Ерик е един от малкото хора в този форум, който знае какво иска. Евалата му казвам за което. И какво като не работи? Какво толкова, че сега се е съсредоточил върху образованието си? Сега му е времето да се изгради като човек и да стане специалист в областта си. Пак се връщам на социалният работник - майка ми, която е геофизик по първа професия и математик по втора. Не познавам по интелигентен човек от нея и шапка и свалям, че ми е дала силна ценностна система. И аз като Ерик ще разчитам на нея да ме издържа докато се завърша образованието и когато успея в професията, която съм си избрала, ще я гледам тая жена като писано яйце. Вместо да храните момчето на търтей вземете му влезте в положението. Човека иска да успее и знае как да го постигне - като си скъза гъза от учене, вземе си дипломата, за да изкарва един ден да 2К лева/евро.
Всеки избира как да живее и живее до някъде на възможностите на родителите си. И какво като бачкаш, Уидоу? Това означава ли, че трябва да се ебаваш с хората, които работят с главите, а не с ръцете си? Разсъждаваш точно като баба ми, която е била проста предачка цял живот, но не по нейна вина. Като си предпоследно от 9 деца и само на 2 може да се осигури образование ще бачкаш, няма как (за сведение баба ми е родена 1934г.).
В наши дни просто не разбирам хората, които дори не са се опитали да влязат в университет и да работят това, което искат. А най-вече не разбирам тези хора, които оплюват онези с висше образование. Мислете си каквото искате. Такава ви е ценностната система, вие си преценявате какъв да ви е живота. Но ако някой ден, Уидоуе, миеш кенефа на Ерик, тогава "баламите" с висшето образование ще ти се смеят Омг, ти номална ли си? Ти дори четеш ли за какво си пишем? И я ми кажи какво точно иска Ерик? Аз знам, че той иска Костов за премиер/президент. Обсъждахме това за живеенето вече, скъпа. Обсъждахме го и стигнахме до заключение, че не всеки живее така, както иска. Земи прочети темата, не че е много поучителна ама поне е интересна. Аз да се ебавам?  Пак да те попитам - ти нормална ли си? Всеки тука вика на другия колко е тъп и грозен и смотан и прочие... Най-малко аз съм го правил тва. Ерик особено го прави винаги. И това за университетите и висшите образования го обсъждахме, скъпа. И пак стигнахме до извода, че човек с 3 висши не може да си намери работа. Ти за какво ми говориш... В момента аз мога да се смея на баламите с висши образования, дето нямат работа ама правя ли го? Много си зле, скъпа. Преди да пишеш поне се опитай схванеш нещата. А преди да се опиташ да ги схванеш, поне се опитай да ги прочетеш... 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|