Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Тренирате ли?

Да    60%  60%  [ 28 ]
 Не    40%  40%  [ 19 ]
Общо гласове : 47
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: LoL
Заглавие: Re: мускули
Публикувано на: 27 Сеп 2010 09:48

Тренирам със собствено тегло предимно. Имам си лост , дъмбели и щанга в нас, плувам. Ето няколко сайта с интересна информация -
http://movnat.com/
http://www.scoobysworkshop.com/
http://bar-barians.com/
http://www.sandowplus.co.uk/sandowindex.htm#strength
http://tomsfitnessguide.com/index.html

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 27 Сеп 2010 12:51

Чудесно мнение, Ерик. Просто съм напълно съгласен. В днешно време мъжът трябва да изглежда добре, да сортира жените, да бъде леко арогантен в комбинация с чувство за хумор. :!: Включването ти наистина ме накефи. 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2010 20:02

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2010 09:46

нз на мен гърдите явно са ми слаба група и никакви лицеви опори не ми вършат работа

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2010 09:58

В продължение на 2 години ходех през 1-2 дни на лостове, като правех 4 серии по 25 лицеви и 4 серии по 12 кофички. Резултатът беше доста незадоволителен. Явно за добре оформени гърди си трябват тежести.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2010 10:07

Тренирам редовно и смятам да запазя тази тенденция като започна лекции. Правя го , защото полагайки таквиа грижи за външния си вид, от вътре се чувствам по-добре. Докато през лятото бачках и след това ходех на фитнес, такова нещо като гадна задушаваща умора нямаше. Прибирах се къпех се след фитнес и работа, имаше умора, но беше приятна. Да не говорим за напрежението, което изпускаш в залата докато блъскаш. Сутринта ставаш рано, чувстваш се бодър и ставаш мигновенно. Не смятам, че имам кой знае колко мускулесто тяло, но съм доволен от това, което виждам :) Храня се добре не опирам до добавки.

Профил ICQ

Публикувано на: 30 Сеп 2010 19:26

Почнах ся пак да ходя на фитнес.Вчера пих no-xplode и супер много ми даде енергия 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2010 21:27

Brick Top написа:
Преди когато ходех на фитнес, правех 4 серии, по 8 повторения с 70 кила. Предполагам, че от тогава нещата доста ще са се променили. Истината са лостовете в 120то и тези в Борисовата, рядко ми съм в настроение за фитнес вече.

прощавай, аз не разбирам много, но това не е ли грамър фейл? :nuts:

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 30 Сеп 2010 21:56

FYI - лицеви за гърди се правят със възможно най-раздалечени една от друга ръце. Колкото са по-близо толко повече трицепс се тренира за сметка на гърдите и обратното.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 30 Сеп 2010 22:09

човек написа:
Brick Top написа:
Преди когато ходех на фитнес, правех 4 серии, по 8 повторения с 70 кила. Предполагам, че от тогава нещата доста ще са се променили. Истината са лостовете в 120то и тези в Борисовата, рядко ми съм в настроение за фитнес вече.

прощавай, аз не разбирам много, но това не е ли грамър фейл? :nuts:

Както пропуснатите запетайка и малко тире, а също и написаното по грешен начин "оттогава".

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 30 Сеп 2010 22:39

o/ o/ o/

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 05 Окт 2010 09:55

Не, но имам огромна нужда да се стегна. :oops:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2010 22:21

The Chameleon написа:
Не, но имам огромна нужда да се стегна. :oops:

Ами давай, какво те спира? Все ще намериш време за домашни тренировки...

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2010 23:38

абе
усещането му за енергия е много субективно пени, не си струва парите

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 06 Окт 2010 10:27

Dante написа:
Brick Top написа:

Да, брате, а аз вдигам 90 кила, колкото си тежа. 8)

Всяка молекула по тялото ти трябва да е мускул, за да вдигаш 70 кила без проблеми, когато и ти тежиш толкова.

Аз, дето съм 90 кила, с 40 на петата серия по 10 съм на земята, а ти не знам как успяваш да ги вдигаш тия 70...

Е какво по-нормално от това да си завишиш килата в някакъв форум, в който никой не те знае? :lol:

Едно е да отлепиш 70 кила, друго е да си правиш повторенията с толкова. Да избуташ тая маса иска поне няколко години усилени тренировки (или половин кило стероиди), което никак не се връзва със "преди когато ходех на фитнес". Просто когато походиш още малко и видиш как изглеждат хората, които си правят повторенията със 70 кила, ще разбереш. Щото аз ходя, гледам и знам, че с безхаберие 70 не буташ. Аз като си правя сериите peak-вам на 60 и се радвам ако направя 6-7 повторения, но това е само на права лежанка. Останалите 3 упражнения за гърди за 60 не мога и да си мечтая. Иначе казано, много се съмнявам да си чак толкова здрав. ;)

Усещането за енергия не е баш субективно. Но подобни бустъри не пия, така че не знам. Сега трябва да мина да си взема креатинчето, а скоро и протеина свършва... Трябват ми пари!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2010 13:35

аз откакто спрях да дигам (преди ПЕТ години), все толко здрав си стоим. може да съм станал по-силен, ама като кила не съм пораснал особено. и пак мога да ви прекинем сите :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2010 13:41

Кое му е трудното за разбиране :shock:.
Преди, когато ходех на фитнес правех серии с 80-90кг(нали си говорим за лежанка? :) ). Аз съм 189см и варирам между 86 и 90кг, според това, дали искам да съм във форма за футбола или не. Като не съм ходил много време започвам с доста по-малки килограми. Пирамида 45-50-55-60... и след време пирамитада става 75-80-85-90 по 8 повторения (разбира се, някой път може да се изгърча, ако съм недоспал). Това не е някакво постижение, при положение, че не ми се е случвало да ходя на фитнес за повече от 7-8 месеца, без да направя пауза от 2 години след това :lol:. Твърде много мразя фитнеса и винаги се отказвам малко след като си върна формата от предишния период на ходене.

Добавки не съм пил никога, няма и да пия, аз спортувам за здраве, а не да съм добиче.
Но определено действат. Познавам безброй хора, които в рамките на 4 месеца се преобразиха от чироз, в човек, който изглежда най-малкото внушително. Разбира се, става въпрос за ужасно много химия и тренировки. А колко пъти съм виждал хора да си бият Б12 в съблекалнята...

Данте, сигурно инструктора ти е казал двете изключително важни неща за фитнеса (Дето са по-важни дори от самата тренировка). Правилното хранене и спането. Когато спиш, мускулите ти се възстановяват максимално. Възстановените мускули > добър резултат. Храната също води до много по-добри резултати.

@Nocturno - баце, интересен си колкото виц на Къци :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 06 Окт 2010 13:45

Две неща у тоя живот никога няма да разбера - защо циферблата на часовника ми е направен да се върти и как успява Данте с такава непринудена лекота да звучи като надрусан гейтак тежка категория :oops:

Цитат:
Вече месец и половина ходя на фитнес и ми е наясно за какво става въпрос.

Цитат:
с моята височина (194) и маса (щото съм си едър, но в никакъв случай дебел или пълен)

Цитат:
а усещането как тялото ти пулсира и се помпа е неописуемо.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2010 13:55

^ :lol: :lol:

Данте е машинка бе! Аз за фитнес не се надъхвам особено, по-скоро за упражнения с теглото ми. :oops: :jrkoff:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2010 15:11

Dante написа:
E, горният ми пост съдържаше "Майка ти да еба, безсрамен лъжец такъв", но накрая го изтрих, щото прецених, че иронията ми е очевидна.

Ясно ми е, че тоя манаф няма как да прави серии със 70 килограма, най-вече когато и той тежи толкова. Абсурдно.

Вече месец и половина ходя на фитнес и ми е наясно за какво става въпрос. До сега правих по-обща програма за раздвижване на мускулите, ама от другата седмица вече започвам по-сериозна двудневна, която треньора я изготви за мене. През ден по 50 минути тренировка за мускулна маса и след това 40 минути кардио (т.е час и половина общо на тренировка по 3-4 пъти на седмица). По думите на тренера, до пролетта с моята височина (194) и маса (щото съм си едър, но в никакъв случай дебел или пълен), ако съм сериозен, съм щял да стана машинка. Ама да видим. :D

Иначе и аз не използвам никакви добавки, защото нямам пари и не им вярвам много, много, ама май ще ми се наложи да спазвам някакъв график на хранене, че както обичам да си похапвам най-вече зимата...

п.п
Бтв, психологическия ефект от фитнеса е почти толкова силен, колкото и физическия. След тренировка се чувствам някак си по-бодър и тонизиран, а усещането как тялото ти пулсира и се помпа е неописуемо. Да не говорим за усещането, че не си седиш на гъзо, а работиш по въпроса.

Не мога да разбера, какво толкова си се разпискал, на лостове ходя от 3 години, като преди ги комбинирах с фитнес. Какво толкова нереално виждаш в това, човек тежащ 84-5 килограма, да тренира със 70кг. на лежанка?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost