Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 10:17
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 11:01
@King of time Като идеш на хаус пак е същото - алкохол и наркотици; мутри, курви и смешни пишлемета, смятащи се за по-ентелегентни хора, защото, виж ли, тяхната музика не е толкова проста и тъпа.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Въртолета
|
 |
В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 11:45
Everlast написа: Въртолета написа: Прави сте,прави сте.Аз съм прост и малък.Ама как с това даказвате,че чалгата не е боклук?Като обиждате останалите?  "Тъп рок от компютърни игри?" та това не е ли е саит за компютърни игри?Давам пример,защото кротък чалгар не трябва да мисли за повече от CS и FIFA. Вече 2 коментара...чудя се колко още ще минат без "защита" от страна на циганите? Не, но ми става ясно точно колко разбираш от музика, детенце. Запитаи се,нужно ли е да разбираш от музика,за да разбереш,че чалгата е тъпа?
___________________________________ Ники вижда всичко.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 12:12
Tiny написа: @King of time Като идеш на хаус пак е същото - алкохол и наркотици; мутри, курви и смешни пишлемета, смятащи се за по-ентелегентни хора, защото, виж ли, тяхната музика не е толкова проста и тъпа. Ем то и като отидеш на метъл концерт е подобна картинка - пияни идиоти се блъскат като магарета и се търкалят в калта, ама иначе тяхната музика е "най-истинската", а всичкото друго е гей... Изводът - явно проблема не е в музиката, драги. Явно всеки търси оправдание за собствената си пропадналост.
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 12:24
пффф много коментари станаха ни ми са чете така колкото да ми говорите за метала той не е измислен от българи ама чалгата е пък и малко метал песни могат да се изправят срещу http://vbox7.com/play:218b9d0eООООО ТИГРЕ ТИГРЕ за тва че по добре си мълчете щото както казах 90% от метал песните не могат да стъпят на малкия пръст на Тигре Тигре
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 13:04
Въртолетъ да ми ядеш гъзецъ.
Мрази колкото си искаш чалгата по това разбирам че си на не повече от 10-13 години.
като пораснеш ще разбереш мама!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 13:09
така си е аз не мога да си представя нова година на метал или изобщо някакъв празник на който да празнувам с метал докато чалгата е за всичко и за свадби и за погребения може(само да е някоя по тъжна и бавна де)
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 13:14
Някои сте забравили, струва ми се, истинското предназначение на музиката - да се слуша. А музика се слуша като седнеш и се посветиш само на нея. Естествено, може да бъде фон на нещо си, но това, че не си представяш някакъв тип музика да звучи като фон на сватби, погребения или каквито там събития се сещаш, всъщност говори добре за нея, а не обратното.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 13:28
Истинско предназначение на музиката? Dude, stfu. Музиката трябва да носи емоция - дали у вас, в БИАД, като фон на филма - ако го прави, mission acomplished.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 13:44
Squiz написа: Истинско предназначение на музиката? Dude, stfu. Музиката трябва да носи емоция - дали у вас, в БИАД, като фон на филма - ако го прави, mission acomplished. Именно, но музиката трябва да носи тая емоция сама по себе си, а в БИАД, на погребение или във филм само допълва (с което не казвам, че няма безумно силни саундтраци, които слушани самостоятелно не чупят коленца).
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 15:57
{SuPa-1337-Killa} написа: така си е аз не мога да си представя нова година на метал или изобщо някакъв празник на който да празнувам с метал докато чалгата е за всичко и за свадби и за погребения може(само да е някоя по тъжна и бавна де) Първо, пише се сватба, да ти го туря в прогнилия сфинктер, второ - нека на тъпото ти погребение, докато останалите ти близки хора те оплакват, да върви чалгийка, а мангалите дето ти спущат ковчего надоле, да си подсвиркват на мелодията Трето, започни да си представяш малко повече неща, защото очевидно дори едно дете на 5-6 годинки е способно да има по-развита фантазия от твоята. Дали си кон с капаци, не знам, ама си тъп на кюнец и не се срамиш да го показваш навсякъде. 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Въртолета
|
 |
В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 17:20
Vermic написа: Въртолетъ да ми ядеш гъзецъ.
Мрази колкото си искаш чалгата по това разбирам че си на не повече от 10-13 години.
като пораснеш ще разбереш мама! То точно в момента 10-13 годишните(даже и такава по на 7 съм виждал) се кефат на чалгата.Щом искаш ,ще ти ям гъзо,ама вече прекалено дълго ям гъзовете на чалгари и честно казано,започва да ми писва от остроумни идиоти,чиѝто цял живот се състои от това да седят и да дървят пред тевелизора,пуснат на Планета.
___________________________________ Ники вижда всичко.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 18:34
Чалгата са слуша само в Македония,България,Турция,Гърция,Сърбия и Румъния,а метъла и рокът в целият свят и приства в световни класации за музика.Чалгата никога няма да стане световна музика,защото просто е гнусна и всички песни са еднакво тъпи. П.С Когато чалгата стане световна музика тогава може да твъдите,че е по-добра от метъла и рокът
|
|
|
|
 |
Anarch
|
 |
В момента играе: с Господ
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 18:40
Пени написа: samo ne mi se napinqvai mnogo
Говори ми на кирилица , иначе митко 666 е прав - чалгата е местна , за съжаление разпространена музика на нашия п-в 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 18:41
Защо 
|
|
|
|
 |
Anarch
|
 |
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 18:47
Пени написа: aloooooooooooooooooooooooooo Чуваме ли се бе 
|
|
|
|
 |
Anarch
|
 |
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 18:50
Миг невнимание и отприщих това невероятно чалга откровение 
|
|
|
|
 |
Anarch
|
 |
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 18:54
Добре уе 
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 19:03
4алга съкс.Живеите с това.
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: чалгата е тъпа Публикувано на: 20 Сеп 2010 19:15
Отностно международността на чалгата, част от лог с моя приятелка, която учи в Дания [18.9.2010 г. 12:33:37] V. каза: FRESHMAN PARTY: Danish boy: Where are you from? Me: Bulgaria Danish: Oooo Bulgaria! Do you know ANDREA? I listen to her all the time! Пречката чалгата да се разпространи бързо е това, че се пее на родният ни език - който, за някой американец звучи като за нас арабски, например.Да не говорим, че много от метълите и рокаджиите са фенове на "некомерсиалното" в музиката, което е в тотална опозиция на дадения аргумент за международна музика.Още повече, че просто сравнение между текстове на "световните" хитове и чалга показва близък "смисъл" често.Даже, ако трябва да съм прекалено откровен - в текста на You shook me all night long на AC/DC също се пее за едно чисто и просто ебане.А що се отнася до "еднаквото" звучене на чалгата - http://www.youtube.com/watch?v=5pidokakU4I .4 акорда за бая хитове...Слушайте каквото ви кефи, нямам против.Аз съм против заклеймяването на музика като "хубава" и "лоша" и определено смятам за лошо човек да се облича така, че от километри да му личи какво слуша.И не мога да разбера хората, които слушат прекалено хард стиловете - слушам електронно, но не и габа/спийдкор , слушам рок, но не и тежки метъл парчета, слушам чалга, но "завърти колана" просто не ми харесва.И те така...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|