Mad Hatter написа:
Единственият му минус е ,че плъгините не са толкова разнооbразни и полезни. В това отношение Фокса няма кой да го bие. Затуй си ги менкам

гласче за фокси и за хром

Това пък въобще не е вярно.
От години ползвам Firefox, както и купища негови плъгини, почти никой от които не ми беше нужен. В първите пет минути след като отворих плъгините на Chrome си намерих един, който значително разкрасява интерефейса на Фейсбуук, друг, който омекотява скролването по страниците и го прави плавно, а не стандартното насечено, и трети, който когато натиснеш плей бутона в YouTube ти затъмнява останалата част от екрана, за да го гледаш по-приятно за окото ако резолюцията на клипа е ниска за full screen.
След това си изкопах редовните adblocker-и, weather-и, mail-ове, търсачки, viewer за RSS Reader-а на Google, та накрая стигнах и до някакъв плъгин, с който мога да гледам една камара чуждестранни телевизии онлайн.
Chrome е значително по-нов от Firefox, а плъгините му са в пъти по-добри, макар и още да са малко, което е още един плюс.
Засега като минус мога да посоча само, че някои страници, които виждам добре с Firefox на Chrome не се показват правилно. До момента така са ми само страницата с оценките в НБУ и
http://www.capital.bg/ . Не мога да си намеря и приличен session manager на какъвто съм свикнал в Firefox, но се надявам това да е поправимо. Или поне се обещава в най-близо бъдеще да бъде.