Автор |
Съобщение |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:13
The Chameleon написа: Е на баща ти сина!  Хами,верно вече с тия лолита и т.н. и ти и Дади прекалявате.Лъскайте на картинки,нямам нищо против,ама сериозно искал ли си да ебеш 5 год. че на всичкото отгоре,да казваш,че на момичето и е харесало.Дреме ми дали ще ме ебеш у моралиста ама-да караш да я ебе куче и после ти на свой ред и то в мазето...ми идва малко повече. 
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:15
Assault написа: Хами,верно вече с тия лолита и т.н. и ти и Дади прекалявате.
Ви пуцам пловдивчанския родител от женски род, бе, съвсем съзнателно избягвам темата и не се намесвам и тоя пак ме спомена 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Daath
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:16
Дади написа: Assault написа: Хами,верно вече с тия лолита и т.н. и ти и Дади прекалявате.
Ви пуцам пловдивчанския родител от женски род, бе, съвсем съзнателно избягвам темата и не се намесвам и тоя пак ме спомена  Е само ти и Хамелеона сте луднали по момиченца в кутии които нямат 7 год. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:17
Дади написа: Assault написа: Хами,верно вече с тия лолита и т.н. и ти и Дади прекалявате.
Ви пуцам пловдивчанския родител от женски род, бе, съвсем съзнателно избягвам темата и не се намесвам и тоя пак ме спомена  ахахахах еми неизбежно е, така че няма кво да спестяваш @Кери, сори бе, пич! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:17
Гошо, ходи изтрезнявай бе, да те еба...
|
|
|
|
 |
Daath
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:24
The Chameleon написа: @Кери, сори бе, пич!  Не помня да свиря в Slayer 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:25
Assault написа: Не помня да свиря в Slayer  Да ми свириш на хуя тогава ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Daath
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:26
Neon Black написа: Assault написа: Не помня да свиря в Slayer  Да ми свириш на хуя тогава ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Не искам.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:28
The Chameleon написа: Кери 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:28
NhazUl написа: Гошо, ходи изтрезнявай бе, да те еба... Кво се пенявиш пък ти бе? 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:31
Дразниш ме - пенявя се.
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:31
The Chameleon написа: NhazUl написа: Гошо, ходи изтрезнявай бе, да те еба... Кво се пенявиш пък ти бе?  Абре, ти кога пак стана OVER NINE THOUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAND?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:32
Абе Калоян как така не е написал в тая тема че видя Диана днеска 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 12 Ное 2009 23:54
NhazUl написа: Дразниш ме - пенявя се. --- Dadi, охоооо... 
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 13 Ное 2009 00:38
Тука се сформира нещо като групичка срещу Хамелеона. 
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 13 Ное 2009 00:48
AcTivE написа: ... Пич, те буквално се гаврят с нещо ужасно. Аз не искам и да си представям какво и е на момичето. Това за мен е по-лошо от смърт. Ако някой ми каже, че това вече не е комплексарщина, не знам какво е...
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 13 Ное 2009 00:58
Романс написа: Тука се сформира нещо като групичка срещу Хамелеона.  Гениите винаги остават неразбрани. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 13 Ное 2009 01:01
Направих ви тема във войните.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 13 Ное 2009 18:32
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Япония ряпа да яде запада е къде къде по-добър! Публикувано на: 13 Ное 2009 18:56
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|