Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Свинскио грип
Публикувано на: 06 Ное 2009 19:05

цялата глупост със какъвто и да е грип е измислица ... Естесвено обаче трябваше да се изкарат деведенти от това и в крайна сметка кой печели ... фанфари 3 , 2 , 1 , победителят е световните корпурации който в крайна сметка лесно могат да се нарекат световна корпурация.За последните две , три години имахме:Птички грип ... Луда крава ... Шап ... сега и Свински грип странно защо от началото се знаеше , че това не е свински грип и името му не е присъщо , но за няколкото дена в който се мислеше , че грипа идва директно от свинето , е те тогава много хора със сигурност са спрели да пекат прасешко по скарите.Затова както обикновено цялата тая глупост е за да може да се унищожи средния и дребния бизнес малките ферми да се закрият и големите корпурейшън да разпространят лавинообразната си пумия из света...Освен това имаме масова паника и наплашен народ който ще хвърли билиони милиони лева , ще се изперат хиляди милиарди за ваксини и какви ли не боклуци който после ще киснат из лаборатори , а тях ги плаща естесвено данъкоплатците , ще продадат ваксините след време за да може някой голям дилър да ги добави във новите си наркотици и крагът ще се затвори след като парите от дрога се дадат за оръжия с който пак ще убиват данъкоплатци.А между другото грипа си един и същ навсякъде и рядко можем да каже , че мутира просто все по често го разпространяват из пазара , също така се знае , че ежегодишно умират хиляди хора от грипове и да излъжеш за това какъв грип те е убило е много лесно ...

Профил

Аватар
В момента играе: RoN
Публикувано на: 06 Ное 2009 19:13

Муайте чесън,лук пийте вино,ракия стойте на топло НЕ КОНТАКТУВАЙТЕ С МНОГО ХОРА и всичко ша е ОК

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2009 19:14

Идиоте, Гиро, това беше сарказъм...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 19:26

EcTeTa написа:
...

Я обратно в училище.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 19:28

Gipo написа:
EcTeTa написа:
...

Я обратно в училище.

Сигурно вече са го изритали от там.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 06 Ное 2009 19:36

Minotaur King написа:
Идиоте, Гиро, това беше сарказъм...

е както каза рандъм идиот добре се е посмял, аз и за тва го quote-нах да се посмеят повече хора, много добре си го написал :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 19:40

EcTeTa написа:
...

Ако мога така да се изразя...ТИ СИ ЛУНАТИК,ВИЖДАЩ НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО СЕБЕ СИ ИНТРИГИ И ПРОПАГАНДИ И ОЧЕВИДНО СИ СЛЯП ЗА РЕАЛНОСТТА!!!ХИЛЕДИ СА УМРЕЛИ ОТ ТАЗИ "КОРПУРАЦИОННА ИЗМАМА ",КАКТО Я ИЗКАРА ТИ!!! :x :x :x :x :x :x
Сега се чувствам много по-добре

Профил

Публикувано на: 06 Ное 2009 19:51

господа господа не сме тук да се обвиняваме , но мога да ви кажа , че "реалноста" е такава каквато я описвам.Всеки има право на собствено мнение така или иначе.Обаче защо да са ме изритали от училище м ? И хора не един път са умирали от корпурационни измами , то това поне е очеизтръгващо

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 20:03

Изритали са те от училище, защото стила ти на писане е вид престъпление спрямо хората, които се опитват да ти четат текста.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2009 20:13

и др седмица ще бездействам у дома :lol: :lol:

Профил

Публикувано на: 06 Ное 2009 20:47

Gipo написа:
Изритали са те от училище, защото стила ти на писане е вид престъпление спрямо хората, които се опитват да ти четат текста.

Не са ...
8)

Профил

Аватар
В момента играе: Test Drive : Unlimited
Публикувано на: 06 Ное 2009 20:54

EcTeTa написа:
Gipo написа:

Не са ...
8)

Марш в леглото, бе :x

Поздрав за форумо :

Rammstein - Pussy

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 01:13

Нещо против демокрацията ли имате :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 07 Ное 2009 01:14

Не, имаме против тролски акаунти. :D

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 01:15

Би Ти Ви и ко. направиха епидемията..скоро ще я изкарат пандемия...а всъщност всичко е наред...учениците се възползват и дават фалшиви бележки...и те тъй...телевизията както винаги замъглява истинските проблеми в държавата..

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 01:18

Точно така, отвличат общественото внимание от наистина важните въпроси. Шест смъртни случая...това е смешно. Независимо от кой грип умираш-веднага те набеждават, че е свински. От каквото и да си болен-лекарства за свински грип. Аз бях с температура, личния лекар ми предписа тамифлу...накрая излезе, че имам гнойна ангина. Пълно недоразумение ни е здравеопазването!

Профил

Публикувано на: 07 Ное 2009 01:26

Ироничен комунист написа:
Точно така, отвличат общественото внимание от наистина важните въпроси. Шест смъртни случая...това е смешно. Независимо от кой грип умираш-веднага те набеждават, че е свински. От каквото и да си болен-лекарства за свински грип. Аз бях с температура, личния лекар ми предписа тамифлу...накрая излезе, че имам гнойна ангина. Пълно недоразумение ни е здравеопазването!

Абе не е баш така,хората от свински грип са си умрели.Само че първият смъртен случай беше на наркоман,дето друсал от 15 години,вторият на жена,която е решила да се самолекува и 10 дена не е приемала лекарства при 38 градуса температура,сми схващате картинката :lol:
В момента има 100 ли 120 ли случая на свински грип и 100 000 такива на обикновен,така че нещата са повече от ясни :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 13:08

Цитат:
ВАЖНО! Решение на Ректорския съвет във връзка с обявената грипна епидемия в гр. София

Във връзка с обявената грипна епидемия в гр. София,

Ректорският съвет на УНСС реши:

На този етап учебните занятия в УНСС продължават.
По време на обявената грипна епидемия в гр. София, проверки за присъствие няма да се правят и на студентите няма да се водят отсъствия.
По време на обявената грипна епидемия в гр. София, в УНСС се спират всякакъв вид групови форми на текущ контрол, като контролни, тестове, колоквиуми и др.
Да се провеждат само насрочените държавни изпити и защита на дипломни работи.
Препоръчва се на студентите, преподавателите и служителите да носят защитни медицински маски.

това трябваше да го разбера вчера ма*ка му !

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 15:19

Аз го разбрах вчера ама тъй ли иначе съм болен, така че нямаше да ходя днес. Гадното е обаче, че ще учат принципно и изпускаме материал. Иначе ти кой курс си и какво учиш?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2009 17:27

ПА 4ти крус

в крайна сметка ние сме в нещо като вакнация, но днес пак имаше списък за присъствия

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost