Автор |
Съобщение |
Kpucka7a
|
 |
В момента играе: Fifa 2007 NFS MW
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 09:32
Орк - Паладин написа: Ама кучко мълчи и ти ма,нали знаеш жените стават само за готвене,пране,чистене и свирки,не да коментират нечий правопис.
Баси майката.. По тая логика ти отлично пасваш на определението за жена 
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 09:35
Айде,и аз може да се включа. Обаче спама трябва да се завоалиран, защото като започнем директно да ги ругаем банащ е е сигурен. Да използваме техните оръжия срещу тях ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 09:44
Ахаха, Алми... Като те бият чистичко и почваш да обиждаш, а?
Ноулайфър ще викаш на баща си, задето е предпочел да си навира патлака в задника ти, вместо да ходи по чужди жени. Затова и си пораснал такова интелигентно дете - сондирането на гърлото и блъскането на главата в стената докато си му го смукал са спомогнали доста за укрепването на сивото ти вещество.
А кучка ще викаш на майка си, щом единственото, което е правила е да ти пере, готви, чисти и лапа.
Недорасляк смотан.
П.П. Емануиле, с техните камъни по тяхната глава, нали? Тебе те пускаме пръв във флеймуора тогава, поне да ти употребим качествата...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Sturm
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 09:55
моридинчо, майка ти песове да я ебат
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 10:00
Айде, тежката тролова артилерия дойде, омитам се от темата... Пикльо! ![[kekeke] [kekeke]](./images/smilies/hehehe.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Sturm
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 10:00
инфантил ;д
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 10:02
Моридин написа: Ахаха, Алми... Като те бият чистичко и почваш да обиждаш, а?
Ноулайфър ще викаш на баща си, задето е предпочел да си навира патлака в задника ти, вместо да ходи по чужди жени. Затова и си пораснал такова интелигентно дете - сондирането на гърлото и блъскането на главата в стената докато си му го смукал са спомогнали доста за укрепването на сивото ти вещество.
А кучка ще викаш на майка си, щом единственото, което е правила е да ти пере, готви, чисти и лапа.
Недорасляк смотан.
П.П. Емануиле, с техните камъни по тяхната глава, нали? Тебе те пускаме пръв във флеймуора тогава, поне да ти употребим качествата... Айде ся щото не можа едно свястно доказателство да извадиш и започна с обидите. Освен това точно нолайфър си,виж си ника,тва сигурно от някво фентъзи си го извадил.И след като си прочел си отишъл да играеш на D&D или Меджик с твоите нърдски приятели или сте гледали аниме ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 10:09
Доказателство за какво? Доказателство в подкрепа на факта, че си въздух под налягане? Всяко твое изречение го показва. Доказателство за това, че не можеш да вържеш две смислово обусловени изречения? Всеки твои опит да мислиш го показва. Доказателство за това, че със снобски напъни да пишеш правилно си вдигаш самочувствието и се хвалиш след това? О, извинявай. Май говореше за слуая с "кого от кого". Смехът на целия форум не ти ли стига като доказателство  П.П. Всъщност, прав си донакъде. Никът ми идва от фентъзи книжка. Явно все пак ми е помогнала с нещо. 'Щото, миличък, български език от жълтата преса и списание Максим няма как да научиш.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 10:20
Моридин написа: Доказателство за какво? Доказателство в подрекпа на факта, че си въздух под налягане? Всяко твое изречение го показва. Доказателство за това, че не можеш да вържеш две смислово обусловени изречения? Всеки твои опит да мислиш го показва. Доказателство за това, че със снобски напъни да пишеш правилно си вдигаш самочувствието и се хвалиш след това? О, извинявай. Май говореше за слуая с "кого от кого". Смехът на целия форум не ти ли стига като доказателство  П.П. Всъщност, прав си донакъде. Никът ми идва от фентъзи книжка. Явно все пак ми е помогнала с нещо. 'Щото, миличък, български език от жълтата преса и списание Максим няма как да научиш. Аз ли не мога да свързвам смислени изречения,виж си себе си всяко изречение ти започва с "доказателство" ти си ебаси фейла друга дума не знаеш. Цитат: О, извинявай. Май говореше за слуая с "кого от кого". Смехът на целия форум не ти ли стига като доказателство  Точно на теб ти се смеят хората,че си тъп и игнорантен.Освен това си ебаси тъпака къде не са ми смислени изреченията?Освен това само с обиди нищо няма да докажеш,тва само идиоти като тебе могат да го правят. Аре ходи да лапаш на майка ти кура нещастник. П.С. И е точно кого от кого виж гугъла тъпако.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 10:21
Отказвам се.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 10:25
Моридин написа: :doh:
Отказвам се. Ми мно ясно че ще се откажеш като си пълен тъпак и грешиш и едно смислено доказателство не можеш да извадиш ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Kpucka7a
|
 |
В момента играе: Fifa 2007 NFS MW
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 10:42
Цитат: Аз ли не мога да свързвам смислени изречения,виж си себе си всяко изречение ти започва с "доказателство" ти си ебаси фейла друга дума не знаеш. Всъщност повторението на дадена дума в някои случаи се смята за наблягане на смисъла й и смисъла на това, което искаш да кажеш. В случая мисля, че Моридин я е изпозвал точно с тази цел. Ясно е също, че Моридин ще се откаже, тъй като по-умният отстъпва и тъй като ти не успя да си набиеш в тъпата глава, че Гугъл не може да ти бъде критерий. Ако искаш питай и учителките ти по български, че в Гугъл не е много надеждно да се търси информация относно български език и граматика. Подкрепям Моридин и за това, че ти имаш някакво огромно самочувствие и парадираш с това, че пишеш "грамотно" /защо е в кавички сам си направи извода.. няма да ти е трудно след като си толкова ерудиран/, а всъщност има доста неща, които ти куцат и откъм граматика, и откъм изказ. Също така употребата на английски и други думи, взети не от българския език нито те прави много умен и начетен, нито те прави много готин. И мога да претендирам, че пиша милион пъти по-грамотно от теб, между другото.  Опровергай ме като толкова добре си служиш с доказателствата.
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 10:50
Разкарай тоя аватар на фагчестър ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 10:53
че са пръснете вече бе балончета, айе обратно у зайчарнико  и слушайте МАСТЪРС ХАМЪР метъли тъпи га сте толко отворени а обяснете ми на мен от я сом прост на гьон дали трее а е КОЙ ОТ КОЙ , КОГО ОТ КОГО еле КОЙ ОТ КОГО не видим досеа некой а е обяснил кат ората ка трее да е
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 10:56
Nocturno написа: че са пръснете вече бе балончета, айе обратно у зайчарнико  и слушайте МАСТЪРС ХАМЪР метъли тъпи яла у скайпъ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 11:49
Nocturno написа: че са пръснете вече бе балончета, айе обратно у зайчарнико  и слушайте МАСТЪРС ХАМЪР метъли тъпи га сте толко отворени а обяснете ми на мен от я сом прост на гьон дали трее а е КОЙ ОТ КОЙ , КОГО ОТ КОГО еле КОЙ ОТ КОГО не видим досеа некой а е обяснил кат ората ка трее да е То няма нищо за обясняване Граматически правилното е "кой от кого", но просто се е наложил вариантът, "кой от кой". Същото е и с "добър вечер", примерно. Можеш ли да обясниш защо не казваме "добра вечер"? "Кого от кого" е обида за българския език, 'щото, знаеш, че "кой" замества подлога, а "кого" - допълнението. Да не говорим пък, че онова леке просто пише в Гугъл "кого от кого", само че без кавичките, с което спъва целия смисъл, тъй като така търсачката открива думите, но не подредени в израз, а директно взети от различни места на разни текстове. Демек, прави ето това:  Което е Epic Fail от най-висш порядък. edit: Чешки блек? Аре не, мерси 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 19:43
Оф човек мързи ме вече.Просто не мога да се сетя каква глупост вече мога да напиша,че да те накарам да извадиш още един километричен пост Аре оставям те,peace. 
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 19:45
Добър опит, но пак си тъп.
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 19:48
Орк - паладин обяснява как всички са неграмотни, като пише запетайките слято? Сериозно?
...
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Координирани тролски атаки.Who's in? Публикувано на: 05 Окт 2009 19:51
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|