Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:14
Daranharuk написа: Random Idiot написа: тоа па и тоа момче спри се ше те храна яко и без тва ги няя наркомана и ледения се закачам с некой .. внимаай . Това, че напоследък ми липсва ентусиазъм да пиша по безсмислени теми не означава, че не съм тук. Съвсем отделен въпрос е защо, аджеба, си въобразяваш, че имаш какво да ми кажеш.  неслучайно съм написал "закачам" , наркомане как си абстиненция кофти шанс еха чудесна тема само едно не фаааащам самочет по принцип доста дружелюбно момче .. явно нешо имаш проблеми (не иронизирам . проблеми в личен план . проблеми в любовта . проблеми .. не ментални ) , шом си седнал да обясняш на тоа (който си го знаеме от отдавна) кое защо и как. остаи го да се развива .. всеки минава по тоя път. и ти си минал , почти съм сигурен ако ти е кеф да излагаш логични и издържани доводи срещу стена .. давай. ма не разбирам тоа с кво повече го е заслужил от една истинска такава. пази си аргументативните силови точки за истински дискусии (макар и да са рядкост) което ме подсеща .. може би просто напоследък няма достатъчно , та поради граничещия с безкрайност потенциял за дискусии на повечето юзъри от форума стават некви извращения. ти се обесняваш на тъпаци , ледник троли тук таме ( току метне некоя цветуща към Левски ) .. забава ! закво пиша са ето .. поредното доказателство изливам силовите точки некъде , ясна раотата. иначе признавам , че мразя шум е класен трол. дори веднъж съм му се фащал ей ес ди аут // бех забраил кво е да пиша невероятно дълги постове (1800 знака - 6 лева) Х едит: DennisEverything? написа: продължавам да се опитвам да се правя на некъв , дето дори немам идея как трябва да се направя . псувайте ме , аз съм над вас . вие във форум , аз не . аз забавлява .. затва пиша обяснения на километрични постове , които не ме засягат , но въпреки това аз (в забавлението си) съм длъжен да им от говора. псувайте ме . млъкни бе , кретен
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:15
DennisEverything? написа: На 18,на 18,ама 3 чифта цици на кръст не си видял.Убеден съм в това. Ти ли бе, дрисльо?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:16
DennisEverything? написа: Отрепки като мен?Ай стига бе? Айде хранете.  DennisEverything? написа: Ти изобщо не можеш да ме накараш да се замисля върху себе си.Ама изобщо. Ами....това би трябвало да е достатъчно...Подобно изказване е способно да каже много повече за една личност, отколкото всичко останало което другите биха могли да кажат за нея...Но...Не...Един момент...Не е... Но ще се задоволя само с един почти риторичен въпрос: О кажи ми прониковенни вестителю на истината за нашите заблуди, защо същество тъй висше и различно от нас затъналите във виртуалните си комплекси сенки на твоето величие и правота, е избрало да се принижи и да отдели от времето си, достойно изпълнено с насладите достъпни само за онези преумели истините зад съществуването, за да се заеме с благородната но така неблагодарна задача да ни докоснеш с безпределната светлина на твоето присъстивие сред нас недостойните, както сам посочи дори да преумеят измеренията на твоето съпоставено с нашата низост съвършенство ?
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
Leach
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:19
DennisEverything? написа: ама 3 чифта цици на кръст не си видял 
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:22
Раскольников написа: DennisEverything? написа: Отрепки като мен?Ай стига бе? Айде хранете.  DennisEverything? написа: Ти изобщо не можеш да ме накараш да се замисля върху себе си.Ама изобщо. Ами....това би трябвало да е достатъчно...Подобно изказване е способно да каже много повече за една личност, отколкото всичко останало което другите биха могли да кажат за нея...Но...Не...Един момент...Не е... Но ще се задоволя само с един почти риторичен въпрос: О кажи ми прониковенни вестителю на истината за нашите заблуди, защо същество тъй висше и различно от нас затъналите във виртуалните си комплекси сенки на твоето величие и правота, е избрало да се принижи и да отдели от времето си, достойно изпълнено с насладите достъпни само за онези преумели истините зад съществуването, за да се заеме с благородната но така неблагодарна задача да ни докоснеш с безпределната светлина на твоето присъстивие сред нас недостойните, както сам посочи дори да преумеят измеренията на твоето съпоставено с нашата низост съвършенство ? Bad habit. Няма кво повече да кажа.Хранете още,виртуално племе.
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:27
DennisEverything? написа: Хранете още,виртуално племе. Не разбирам. Удоволствие ли ти доставя да бъдеш публично унижен? Или изпитваш спокойствие, че веднъж в живота ти публичното унижение не е чак толкова публично, и винаги можеш да се оттеглиш на сигурно, натискайки червеното хиксче?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:28
некой ден , като осъзнаеш колко далече са 3те чифта цици от тва което търсиш (или си отказал да търсиш) ше ти дам правото да ме окачествяваш като част от виртуално племе , боклук дотогава , крий се , набий си една за лека вечер , попсувай ни наум (днес няма да е деня , в който разбереш кво ти приказваме) и бегай оттука , че и без тва ми се спи
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:31
DennisEverything? написа: Отрепки като мен?Ай стига бе? Ти изобщо не можеш да ме накараш да се замисля върху себе си.Ама изобщо. Всички,които в реалния живот са тегави хора,постоянно се оплакват колко мизерни и какви отрепки са другите. Тва са хората,които в секви форуми,чатруумове са много вещи и out-of-this-world хора,постоянно даващи житейски направления. Къде си,бе?Е такива ненавиждам...Ти откъде си се взел толкова насериозно,бе?Защо си мислиш,че всеки и всичко ти е ясно? Километричния пост,в който не искаше да покажеш колко си голям,а всъщност го изпъкваше във всеки ред по 3 пъти...?Това ли ти е яснотата?Да,може би си прав.Може да нямам дар слово като теб,като поповете,да пиша километрични постове,но все пак не ми дреме.Аз си знам,имам си мнение,а това дали банда нърдове,които пак казвам имат грешни представи за всичко и в крайна сметка ще се озоват с нещо у дупеатата не ме късае.Аз си цъкам из писиманията да се забавлявам,а не да пиша постове,в които да показвам колко съм голям и колко житейски опит имам,въпреки че съм на 18 примерно(аз се чудя,как може вие,такива ерудити,обсъждащи световни проблеми да помните какво е казал някой,който наричате идиот и безгръбначно преди 1-2-3 години?).На 18,на 18,ама 3 чифта цици на кръст не си видял.Убеден съм в това. В крайна сметка ще си останеш добър само и единствено в това-да пишеш постове в интернет пространството и да се доказваш на други такива като теб.МНОГО СТЕ,СИЛНИ СТЕ!...За съжаление,де. Айде хранете.  Лошото сега е, че преди малко беше забавен, а сега си горчиво досаден. При теб всичко върви както си го представях. Започна да ми говориш на "бе" и да ми задаваш въпроси, които даже не минават за реторични. Явно не само успях да те подразня, без дори да съм го пожелал, но ти причинявам и словесни халюцинации.. нещо съм бил изпъквал, нещо съм бил твърдял, че знам всичко и съм султана на земята. Льольо, аз когато пиша, не изпъквам (ще употребя изпъквам като глагол за първи и последен път) нищо ей така самоцелно.. ако съм се справил добре, постовете ми изпъкват сами. И показват не това, което аз решавам, а просто това, което съм. Това, че имам какво да кажа, съвсем не значи, че се считам за голям. Ти в един и същи блок от текст ми разправяш как хич не ти пука и се забавляваш, а в същото време ненавиждаш такива, които не са като теб (сиреч мен). Кво стана с добрите ти чувства ? Ми ти си инфантил. Това, че нямаш дар слово ти е сред най-малките проблеми. Това, че 4кб текст за теб е километричен пост, е голям проблем. Това, че критикуваш на основа стереотип без да си даваш ясна сметка какво всъщност си изказал (автоматично се издигаш като по-голям от съответната таргет група хора. не просто по-голям. по-голям от няколко. къде са мазните метъли, къде съм аз.) Аз не помня какво беше казал в детайли (т'ва и остана), но помня, че беше същата ей такава помия, дето ме накара да изригна. Да пишеш в интернет вече е по-изгодно и доходоносно. Ако не ми вярваш, питай PCM защо минава в интернет. Къде съм бил, къде съм се хванал. Вкъщи съм, на топло, и съм се фанал насериозно за е там, където сега си се хванал ти - за хуя ми. Random Idiot, ценя подкрепата ти. В по-предният ми пост съм обяснил нагледно защо така се обяснявам. Не е типично за мен, но понякога го правя профилактично. Той не е заслужил нищо. Освен това ми е приятно, когато усещам и най-малката вероятност да ме четат хора с разум. Прав си, имам си проблеми. Слава богу, не са като на Денис.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:33
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:34
Публично унижен? Пред такива идиоти като вас?Добре.  Нали знаете,че повечето от вас никога няма да ги видя,а и не искам да им гледам пъпчасалите лица,така че кво ме грее?Се тая ми е.Забавлявам се,както и вие. Добре,че съм аз да имате малко занимание.За цици не ми говорете,щото единствените,които сте виждали вие са виртуални,или на мустакатите ви приятелки.  П.П.Рийдонли,не си ме подразнил,ама въобще.В момента ти май си раздразнения,както и приятелчетата ти.Имам чувство,че сте любовници,честно 
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:38
Денис, ае среща в УИЧ за да ти кажа колко си жалък на живо ?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:40
DennisEverything? написа: Публично унижен? Пред такива идиоти като вас?Добре.  Нали знаете,че повечето от вас никога няма да ги видя,а и не искам да им гледам пъпчасалите лица,така че кво ме грее?Се тая ми е.Забавлявам се,както и вие. Добре,че съм аз да имате малко занимание.За цици не ми говорете,щото единствените,които сте виждали вие са виртуални,или на мустакатите ви приятелки.  П.П.Рийдонли,не си ме подразнил,ама въобще.В момента ти май си раздразнения,както и приятелчетата ти.Имам чувство,че сте любовници,честно  Болезнено е очевидно колко всъщност ти пука, не се прави.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:41
Omega-x написа: Денис, ае среща в УИЧ за да ти кажа колко си жалък на живо ? Да,дето последния път като те видях там,беше с едно момиче,ама то горкото не се виждаше от тебе.И приятелките и така казаха 
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:42
Epic дрисльо is epic.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:43
DennisEverything? написа: Omega-x написа: Денис, ае среща в УИЧ за да ти кажа колко си жалък на живо ? Да,дето последния път като те видях там,беше с едно момиче,ама то горкото не се виждаше от тебе.И приятелките и така казаха  Знам. Дебел и грозен съм, но пак съм по-умен ^^
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:44
Не мисля.А викаш ме в Уича,така ли? Дуел на Ю-Ги-О ли ще си правим?
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:44
Цитат: Добре,че съм аз да имате малко занимание.За цици не ми говорете,щото единствените,които сте виждали вие са виртуални,или на мустакатите ви приятелки.  П.П.Рийдонли,не си ме подразнил,ама въобще.В момента ти май си раздразнения,както и приятелчетата ти.Имам чувство,че сте любовници,честно  Виждал съм цици, приятелче. Циците са много хубаво нещо. И не става въпрос за моите. Моите отдавна ги направих на мускули. Е, и ? Впрочем те юнаците не са ми приятелчета. Не притежавам скайпа на нито един от постналите срещу теб, изключая Раскольников. Може би хората са съгласни с мен. Може би те са доста, доста много повече от съгласните с теб и не е зле да помислиш по въпроса. Мамка му, и аз бях като теб навремето. Само че не бях тъй екологично тъп, а просто неосведомен.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:50
readonly написа: Моите отдавна ги направих на мускули. ахахахахахахахаха 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:50
Цици... шибани простаци. Научете се да харесвате бедра.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Фред Пери Публикувано на: 25 Фев 2009 22:52
DennisEverything? написа: Не мисля.А викаш ме в Уича,така ли? Дуел на Ю-Ги-О ли ще си правим? Яж ми мръФката бе, деба и пикльото. Нещо господ за ташаците ли си набарал, а? Излез от филма, ало, трактористе!
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|