Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 19:51
човeк написа: Аргументите му са железни.  Сори.  Ми яде бахурата нема да има кой да му лапа ..демек аз на тебе ше лапам ти на мене 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 19:52
А бе домакините да не спекохте като разбрахте че двама Перничани мое да доат споко не сме толко груби ..само 100 пъти поече
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 19:53
Това е, ще нахлуем с шутове. 
|
 |
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 19:54
човeк написа: Това е, ще нахлуем с шутове.  Аз ти и ошеее 100 фена на МИНЬОР
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 19:55
Back_Door_Man написа: човeк написа: Това е, ще нахлуем с шутове.  Аз ти и ошеее 100 фена на МИНЬОР 
|
 |
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 19:56
Или сме с вас момчета (метъли) ..или сте продадени за органи ?
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 20:00
Само не знам за къде сте без човек? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 20:02
~STUBBS~ написа: Само не знам за къде сте без човек? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) С него де за да има на кой да духам
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1! Публикувано на: 23 Дек 2008 20:04
Back_Door_Man написа: С него де за да има на кой да духам ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 20:06
Боли ме кура бе. Тихо за малко.
|
 |
ATALAX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 20:35
Стига сте ми спамили темата бе, майка ви да еба. -- Бекдормен, сори пич, ама непознати не мисля да вкарвам в дома си.  ( не съм спекъл, много) Стъбс, и да има трева, ти нема идеш, тъй че.. Шейди, ще се радвам да се видим с теб, отдавна не сме пили заедно.  Тил, жалко за алкохола, ще гледаме да компенсираме. Адаш, дано успееш да дойдеш. ;> Соул, ти да идваш към Сф вече.. ^^ I_Hate_Noise, като се размазваш с Вальо на вилата си спомни и за мен. Т.Т Ледник, очаквам ви с Казим и Криейтъра! Грим, жалко, че ще се изпуснем, ама догодина може да се сберем!  И да пак трябва да пийнем с теб! омежи, бубо, знам, че ме искаш --
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 20:39
Хамелеона написа: Стига сте ми спамили темата бе, майка ви да еба. -- Бекдормен, сори пич, ама непознати не мисля да вкарвам в дома си.  ( не съм спекъл, много) Стъбс, и да има трева, ти нема идеш, тъй че.. Шейди, ще се радвам да се видим с теб, отдавна не сме пили заедно.  Тил, жалко за алкохола, ще гледаме да компенсираме. Адаш, дано успееш да дойдеш. ;> Соул, ти да идваш към Сф вече.. ^^ I_Hate_Noise, като се размазваш с Вальо на вилата си спомни и за мен. Т.Т Ледник, очаквам ви с Казим и Криейтъра! Грим, жалко, че ще се изпуснем, ама догодина може да се сберем!  И да пак трябва да пийнем с теб! омежи, бубо, знам, че ме искаш -- Барто евала че обясни по човешки нечин но се пак на 1 страница пише счики могат да доат ...за тва така ама аз не съм не познат в форума съм от ебем ти кога ...но нмз ..доколото знам и ти сецаш коз така че щехме да немериме за кво да лафиме и да се смееме ама нмз
|
|
|
|
 |
ATALAX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 20:48
Ми не знам от кога си във форума, но не мисля, че някога съм те виждал. А това, че пуша трева, не значи че само т'ва правя. // 
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 21:22
Steel написа: Leviathan написа: Стийл също няма да идва. Стийл си има планове Къде си запланувал да драйфаш на нова година? човек, със шутове ли ше влезеш, или ше залапаш бравата с педалските си устенца? И нек'фо тревоманче си мисли, че е заслужило форумна слава. Пхааа. Тема, в която всички са поканени, и после половината отритнати. Забавно е! Весела шибана коледа! 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 21:45
У вас  ?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 21:47
Steel написа: У вас  ? Go swim in the shithole, vomit boy! 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 21:57
The Grim Reaper написа: Steel написа: У вас  ? Go swim in the shithole, vomit boy!  NO U
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 21:58
Хамелеона написа: Стъбс, и да има трева, ти нема идеш, тъй че.. 1Не пуша трева за разлика от вас човекоподобни твари 2Вие наистина ли си мислите,че ще се унижа и ще дойда на купон с противници като вас?Много сте зле чесно,ебах ви в нещастниците 3Тва,че пиша простотии в форума,не значи че не съм сериозен човек.Просто копирам вашето поведение дришлъовци 4След като ще каниш само приятелите си,смотан хамелеон,защо по дяволите не се разбрахте по скайп или по някакъв друг начин,а пускаш тая шибана тема?Само за трупане на мнения Жалки сте,много жалки! Весела коледа на всички хора (които са 1/3 от присъстващите във форума)За останалите - .!.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 22:03
Стъбс, недей се ядосва така, бе, братле, по-спокойно.
Хамелеон-сама, да дойда накъмто София, ама пък що не казахте, че сте там бе, последните дни само там стоях и едва когато си идвам в СЗ за празниците да си почина малко, научавам.
Май трябва да започна да си влизам в Скайп-а от време на време...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ГОЛЯМ НГ КУПОН В КВАРТИРАТА НА ХАМИ, НОКТИ И КИРЕТО!1!1!1!! Публикувано на: 23 Дек 2008 22:53
~STUBBS~ написа: Хамелеона написа: Стъбс, и да има трева, ти нема идеш, тъй че.. 1Не пуша трева за разлика от вас човекоподобни твари 2Вие наистина ли си мислите,че ще се унижа и ще дойда на купон с противници като вас?Много сте зле чесно,ебах ви в нещастниците 3Тва,че пиша простотии в форума,не значи че не съм сериозен човек.Просто копирам вашето поведение дришлъовци 4След като ще каниш само приятелите си,смотан хамелеон,защо по дяволите не се разбрахте по скайп или по някакъв друг начин,а пускаш тая шибана тема?Само за трупане на мнения Някой май се убиди
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|