Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 07:25
Много беше модерно когато някой те обиди, да му кажеш "казал [името на другия] пред огледалото"
"Който го вика, на себе си го тика"
Сори Майкъл също е култ.
|
|
|
|
|
redy
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 07:31
A, бе хора как можахме да забравим: "Ще кажа на мама/тате!" "Ти знаеш ли какво работи баща ми?"- използвано за фукня "Ще кажа на тати и той ще те набие!" "Ще те изкажа!" И my personal favourite: "ИзкаааазАн!" - А-то е главно, за да отбележа каде трябва да е ударението. Казано правилно това звучи много мазно и дразнещо.
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 07:56
Ееех, забравил съм старите лафове, само за 2 се сещам, които не са споменати в темата: "Майтап, бе, Уили" "От къща на къща не се връща"
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 08:11
Юри Гагарин как си летял, хуите пички как си ебал!
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 13:38
Disturbed написа: Der Meister написа: Имаше един лаф като обидиш някой, примерно му кажеш педерас и той казва "аз може и да съм педерас, но за теб остава оригинала". Тва не беше ли като ти покажат, примерно, среден пръст? :Р Еми не знам може и за среден пръст да се е използвало. Обаче съм сигурен, че и за обиди.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 17:27
Тва са най-тъпите "лафове" как можеш да кажеш на някой "ако го направиш те признавам" или "ако си ми истински приятел го направи" това е напълно против всякакъв вид приятелство!Глупост!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 19:26
Един не толкова 'стар' :
Синтезирайки пантомимиката на парадоксалната антропология и базирайки се на солидна фундаментална практика , ще бъда кратък - Яж ми кура!
п.п: Вермиц , това двуредово , нищонезначещо нещо не е за теб .
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 19:34
Тези лафове ме връщат във времето когато играхме на жоманка.... ех, временаа
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 20:30
LightBearer написа: п.п: Вермиц , това двуредово , нищонезначещо нещо не е за теб . Не глупчо за майка ти ставаше въпрос. ^Жумичка му викахме в нашия град :Д и жоманка ставаше ама не е същото :Д
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 20:31
Vermic написа: LightBearer написа: п.п: Вермиц , това двуредово , нищонезначещо нещо не е за теб . Не глупчо за майка ти ставаше въпрос. ^Жумичка му викахме в нашия град :Д и жоманка ставаше ама не е същото :Д Човека ти казва, че НЕ Е за теб бре..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 20:35
Пффф, при нас (десети клас) все още "е, брато, не смееш" си е редовен лаф. Иначе неща като "ще те изкажа", "вече не си ми приятел" и т.н. минават само за ебавка ^.^
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 20:41
The Chameleon написа: Човека ти казва, че НЕ Е за теб бре.. Спокойно всичко е под контрол Направо не знам де се намирам :Д
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 31 Май 2008 12:01
Ние пък му викахме жмичка...
Аз си спомням колко бяхме ужасни, когато научихме във втори клас какво означава педофил (и некрофил) и викахме на всеки така.. оО А лафовете си бяха много, сега не са толкова весели. ;д
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 31 Май 2008 12:13
Само ние ли му казвахме криеница? о0
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 31 Май 2008 12:25
Fenrir написа: Само ние ли му казвахме криеница? о0 АЙДЕ ДА СИ НАПРАВИМ НАЦИОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО ПО ЖМИЧКА! Въх, това е "суперска" идея О.о Събираме се люде от всеки край на родината, и всеки който иска да си спомни за "дъ гууд олд таймс" идва, и почваме да се нареждаме със стари лафове, докато играем жмичка, шише или стражари и апаши! п.п. Моя любим лаф, който един мой стар приятел ми подшушна преди години... Не че те гоня, амаа.... махай са!
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 31 Май 2008 12:53
Fenrir написа: Само ние ли му казвахме криеница? о0 Всъщност чак когато се преместих в Перник започнах да му казвам жмичка а до преди това си му виках криеница. Явно навсякъде е различно :Д. п.п. а някой като малък прибирал ли се е по средата на играта и ги прецаква другите
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 31 Май 2008 13:29
Fenrir написа: Само ние ли му казвахме криеница? о0 Не. Ето още некой лаф от вемето га бехме келемнца: -Самолет. -Баба ти лети с гъзъ напред и продава сладолет. -50 -Кон да ти го натресе. Помня като бяхме малки винаги имаше няква мания да си разменяме "миришещи лисчета"(по едно време в детската градина ги бяха забранили щото били съдържали наркотици...хахах нема такива идиоти)после попълвахме аблуми с картинки на кеча,хари потър и на покемон(брат ми тогава спечели Gameboy Color който беше като PSP сега,още си пожитквам на него като ме налегне яко скуката и носталгията). Аве хубави времена си бяха...
|
|
|
|
|
Wings_West
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 31 Май 2008 15:35
Сещам се за: Куку Руку вафла чудна, пълна с течен динамит, хапнеш, пръднеш и повърнеш .... За: - МУРА - да ти порасне *ура За: Аз съм мъничко човеече, на децата смъртен враг. Имам джобно пистолетче, а в торбата автомат ..... За: Там на седмото небе всичко живо се *бе ... кумчо вълчо стар пират гони п*шки с автомат ..... За: Самолет номер 5 ...
___________________________________ Нема никой....
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 31 Май 2008 17:29
Аве вие само да пцуате сте знаели ве...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 31 Май 2008 23:45
Баси искам пак да съм хлапе ... мерси на всички много простотии и случки си припомних покрай тези " крилати фрази " от детството ... Дано се сетя да допълня нещо ... а за Куку Руку лошо да не съм чул !!!
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|