Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН
Публикувано на: 27 Фев 2008 01:15

Прочетох само първите няколко изрчения от мнението на Пени, та едно нещо: всеки да се сони както ще, аз ако исма и като клошар мога да си живея...и умря

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 27 Фев 2008 01:20

Eми давай...

Не ми се вярва, че ще го направиш обаче

А аз къде съм казал, че никой няма право да е такъв какъвто е?Не съм скандирал "Смърт за ф'шняците"...Просто изказвам колко смехотворни са те...И т'ва дори си е мое мнение, не ангажирам никой като го изказвам(надявам се).

П.П.Хайролер е гей

Профил

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Публикувано на: 27 Фев 2008 10:18

Интересна дискусия - само едно нещо - не говорете много за Хайгномчето, ще се надуе още повече и няма да спре да досажда после - по-нахален ще стане и от онези тлъстите зелени мухи т.е. лайнарките :) Иначе тенденцията е правилна - хора разни, с разни идеали (някои и без идеали), но умиращи да се показват наляво и надясно с нови маркови дрешки и други атрибути спомагащи да покрият (или скрият) собствените им недостатъци и комплекси...

Тъжно е да гледаш как "Клонираните атакуват" всеки път като се разходиш по главната улица в кой да е град... Има и такива които изкарват добри пари и ги употребяват за лични нужди, но има и други които просто са презадоволени от страна на мама и тати и си самовнушават че ако някой от обкръжението им не носи обувки от 500+ лв.; най-маркови и фешънски дрешки и цайси с които приличат на мухата цеце (с огромни фасетни очи) той е от "раята" или от някакво по-ниско равнище...

Е да го *ба, то тогава въпросният фешънски индивид да не е извънземен бре, и той е човек а не някакво свръх божество което сияе с някаква неземна фешънска светлина... Когато дечицата пораснат достатъчно и започнат да печелят парички със собствени усилия, тогава ще започнат да кътат алтънчетата и няма да ги раздават безотговорно :)

Живота учи по-добре от всичко друго... А пък на мен телефона ми е от 60 лв. но ми върши идеална работа :)

Поздрави и по-малко нерви

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2008 12:22

Виждам че спорите за финансите ... Истината е че повечето от тия момчета във Флиртче отговарят на максимата "колкото по спретнат, толко без пукнат грош" ... Бил съм свидетел на страхотни подвизи, в които 4 лева се дават за бяло боро ("По добре да не пуша бате, ако не е бяло боро") и за количка в кафе, която се пие в продължение на 5 часа с търпение на будистки монах и глътки на бебе прилеп ... Ама трябва да се научиш бате, щото иначе пичетата около теб ще те гледат странно като си доизпиеш всичко и няма нищо на масата.

Имам и един такъв приятел, който малко страда от тоя комплекс, но иначе е пичага. Той обикновенно няма пари в него, и като се случи да реша да го почерпя нещо някой път, секи път пристига облечен се едно държи заведението ... Изтипосан за корица на списание (човека знае как да се облича, има вкус така да се каже) сяда и харчи моите пари за некоя и друга количка ... И същевременно дрехите по него струват колкото моя живот за една година, щото е тъп и като вземе пари от техните ги харчи за това и остава без никви ...

Много малко са тия наистина тежкарите, дето знаят кво да си купят, как да изглеждат и верно си имат парички. Много са е такива зуеци, дето се праят да изглеждат модерни и после отиват в Тантра ... Мисълта ми е - модерното обличане, определено не е признак на завидно финансово състояние.

А за текста - и аз се посмях доволно и на мъжката и на женската част, но не можете да ми кажете че момичетата не са ви харесали ... Преспокойно твърдя, че ако някой действително не е изпитал грам сексуално желание към нито едно от момичетата по снимките, си е чист педераст.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2008 12:29

slim_k е абсолютно прав. В допълнение мога само да кажа, че ако тези момичета са харесвани, не съм сигурна, че ситуацията с момчетата е същата. За себе си мога да кажа, че аз такива момчета не харесвам. Изглеждат ми доста смешни даже, тъй като може би цялата тая еднаквост заличава интересното във всеки от тях. Цялата идея за еднакви хора, сякаш излизащи от производствена поточна линия никак не ме кефи :wink:

Все пак нямам против никой/я от тях. Всеки сам избира как да изглежда :)

Помогни им да си намерят дом...

Ей, мъсен заек, ша та застейам... :bleh:

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2008 15:15

Колкото фешъните са смешни толкова и метълите. Разлика няма и едните и другите носят разни смешни блузки и едните и другите прекаляват със фешъна на косата си. Какво е нормално да се носи е трудно да се каже, ама защо няма тема примерно за смешно облечени метъли със глуповати прически :)

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 27 Фев 2008 15:30

Пени повече от фешън и повече от Педи....

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2008 15:52

Бъди скромен, не ставай роб на модата, не се мазни, не се смей изкуствено на по-"висши" loudmouth-и. Жалко е.
Каквото и колкото да имаш, гордей се с него и си го цени, защото от това по-ценно няма.
Имам телефон, който ме мързи да включа (няма на кой да се обаждам, дори за да се напътстваме един-друг с моите хора, въпреки че сме тайфа склерозирали бутураци, пък и не съм човек, който планира, бегам по импулс и интуиция), сега по някой път си ходя с един черен шушляк повечето от дните
(който е качествен но не с надута цена), карам си с едни марафонки (дето им се изтърка боята) и въобще не ми грее ракията кой фешин какво мисли за тях. Аз си ги ценя и си ми е удобно да си ходя тъй.
Бъди говедо, с главата напред и никой да не може да ти повлияе.
Фешините (тези, които парадират) да не мислите, че се гордеят с телефоните си? Тяхната "гордост" си е чиста фукливост от комплекси - да не би да изостанат от бандата гривоглави саксии и да не са вече "готяни".
Бъди откровен, бъди независим, не влизай в никакви "лагери".
Ще бъдеш признат, ще имаш УСПЕХ.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2008 15:59

Squiz написа:
Например - http://img84.imageshack.us/img84/8366/2950230hr7.jpg - ако пичагата махме очилата или сложи някои, които му отиват - ще изглежда добре
Пичагата с тая ръка 20 сантиметра не знам как мое да изглежда добре...

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2008 16:04

фешаните са смешни

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2008 16:10

hk_vlady написа:
Колкото фешъните са смешни толкова и метълите. Разлика няма и едните и другите носят разни смешни блузки и едните и другите прекаляват със фешъна на косата си. Какво е нормално да се носи е трудно да се каже, ама защо няма тема примерно за смешно облечени метъли със глуповати прически :)

Те го и тоя да се обади. Гледам оня ден рожден ден си имал, бил си на 22. Поне мисли като толкова голям, деба.
Ако желаеш, мога най-културно да ти обясня разликата м/у дългата коса и изрусената коса с пусната отзад псевдо опашчица, примерно.
Да приемем, че си нормален човек, който може да го разбере.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 27 Фев 2008 16:16

комплексарска , снобска ралта

познаам достатъчно , за да кажа че дженерали са прости коне с капаци
и честно казано , не познаам свестен фешън

но са ми казвали , че имало
еми евала
средата праи кофти работи с множко свестеняци
нормално е пред избора да си аутсайдър или душата на компанията да избереш да се облечеш в розовко .. не съм поставян в такава ситуация доса де :)

Профил

Публикувано на: 27 Фев 2008 16:57

бат Гиро написа:
фешаните са смешни

Човече-май имаш недостиг на лютеница в кръвта :?
п.п.абе до колкото знам статията е на джаз :)
он: не бъдете роб на стила! Всеки си има гледна точка и си мисли, че е прав и малко осъзнават, че както те си мислят че тяхното е вярното а по-различните от тях са заблудени или просто глупаци така си мисли "различния" човек, който стои пред вас :).Цаката е да бъдете по толерантни :D и да възприемате гледната точка на другия.Вече ако другия е пълен идиот(да с мозъчен капацитет колкото на лъжица) тогава вече вие сте правите ... нали се сещате :D
edit:сега като си го прочета ми звучи някакво тъпо :D (какво да се прави-не съм умен;/)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 27 Фев 2008 17:07

hk_vlady написа:
До известна степен си прав. Всяка мода си има предимства и недостатъци ;)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 27 Фев 2008 17:09

Jorix написа:
Пичагата с тая ръка 20 сантиметра не знам как мое да изглежда добре...

Е каква ръка искаш да има едно 13-14 годишно дете? Поне аз толкова му давам :roll:

Pervertor_ov_TK3C, аз желая да ми обясниш разликата :wink:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2008 17:58

Squiz, смятам, че не си кон с капаци, че да ти обяснявам толкова елементарни неща, но ще го направя ( рано или късно щях да го напиша , де ). :D
Когато аз решавам да си пусна дълга коса, или да нося еди какви си дрехи, не го праввя, защото решавам, че ще се слея с едно стадо и ще съм ''един от тях''. Нямам идея защо повечето хора си мислят, че дългата коса е признак на нечистоплътност. Погледни приятелката си , навярно е с дълга коса. Е, тя нечистоплътна ли е ? Защо правите такава малоумна асоциация, идея си нямам. Има ги смърдящите метълюги с бира в ръка и непрани дрехи, но те са същата картинка като някой ваш приятел ( пиян ) с розовки дрехи и изрусена косичка, който драйфа през балкона - а, именно - жалка.
'Убавците от статията ( както и всички останали подобни ) са слуги на един тренд.
Аз не слугувам на модата, нито на някакъв общ критерий за външен вид. Изглеждам по тоя начин, защото така ми харесва да изглеждам. Не си мисли, че ако утре Фенриз от Дарктроун си обръсне косата и аз ще го направя. Но ако от утре тръгне нова мода, вярвай ми, че 90% от тия шашкъни ще направят всичко възможно да са в крак с нея. Просто защото са слуги на един тренд. Винаги ще действат на принципа на стадото и ще мразят, плюят и обиждат тези, които не изглеждат като тях.

П.П.
Birds of a feather flock together.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2008 18:20

Чистосърдечно се признавам за пълен педерас'. Благодаря.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 27 Фев 2008 18:32

Знаеш ли обаче, че от страни когато погледне човек, вижда същото като при фешъните - при тях изрусена косичка с бритонче, розова блузка и "боксьорски" обувки, при вас дълга коса, черна блуза най-често с любимата груба отпред и кубинки.Факт е, че когато видиш група фешъни или група метъли - всички си приличат изключително много.И при вас от страни изглежда, сякаш следите някаква мода, сякаш всички сте на поточната линия правени.Не го приемай лично - просто мои наблюдения, заради които винаги, като някой метъл каже, че фешъните са copy/paste ми иде да кажа присмял се хърбел на щърбел (:

Това беше като поглед от страни, приемайки, че не общувам нито с метъли нито с фешъни.От гледна точка на майка ми, примерно.

Иначе лично според мен - в края на крайщата ако с компанията харесвате едно нещо и сте в една среда е нормално да се обличате по подобен начин.А това, че модата се налага от другаде е просто един факт...От моите фешън приятели нито един не стана емо, забелязвам тенденцията на следене на последните течения ( рап, фешън, емо ) при по-малките, които след да кажем 10ти или 11ти клас избират един стил.Всичко е до време, аз специално 18-20 годишен емо или рапър примерно, много рядко виждам.

А що се отнася до вас, явно стилът е нещо като религия, щото аз бивш метъл...не познавам ( освен, ако не е слушал LP :lol: )

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2008 18:43

Поне 80% от момичетата на първа страница са много хубави.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2008 18:47

Еми така е, но ако ще гледаме отстрани, няма смисъл да водим тая дискусия :)
Мисълта ми беше, че фешънщината е временна и е просто едно ''извинение'' на днешната младеж, че е бездушна и лишена от ценности.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost