Автор |
Съобщение |
kitty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 10:16
Kamelot, ясна ми е гъбката. Ама не можеш да отречеш, че природата има уникалната способност с времето да се възобновявя. Пък имайки предвид сегашното световно положение, едва ли някой ще се зариби пак на гъбката.. По скоро друга е заплахата за Майката Природа.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 11:39
Vermic написа:  ТОВА Е БОГЪТ!!! Иначе богове да искаш.За мене единственните истински божества са Египестките и Келските.Най стари и най истински.Все пак Християнството е откраднало доста от тях. Нека не превръщаме темата в "БОГ ТОВА СЪМ АЗ". Говориш абсолютно пълни простотии. Да се беше поинтересувал кои са най-древните божества, преди да говориш безсмислици. А това, което си казал за Улянов пък още по-малко ще го коментирам. След като успя да кажеш такава идиотщина, значи на практика не си проумял и основните положения в тая идеология, камо ли цялостно да си я проумял.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 14:33
Валентине бих искал да кажеш тогава кое е най старото божество -.- Също така за останалия ти пост:  Голяма веселба!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 14:49
Да си чувал за Шумер или пък за Акад?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 15:34
Ние сега го учим... ^^
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 15:50
Varggoth написа: Да си чувал за Шумер или пък за Акад? Мне даже си нямам и представа за тях.Ако кажеш че имат история от преди 200 века ги признавам!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 15:55
Еми при все, че те са първата цивилизация в чистия смисъл на думата - можеш да ги признаеш.
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 16:05
ААХАХАХ, Вермик! За какви древни божества си говорим тук, като не си чувал за Шумер и Акад? :О И да не знаеш за божествата, пак от обща култура все трябва да знаеш кои са първите цивилизации...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 16:37
Sinistra написа: ААХАХАХ, Вермик! За какви древни божества си говорим тук, като не си чувал за Шумер и Акад? :О И да не знаеш за божествата, пак от обща култура все трябва да знаеш кои са първите цивилизации... Шумерите съм ги чувал -.- Акад не.Не знам нищо за тези цивилизаций защото не съм се интересувал за тях.рофл.
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 16:48
Най-малкото, учил си ги в седми клас. :/ Не си ли чел "Страховитото в историята"... или каквото и да е образователно четиво? :/ Само ми кажи, кои са ти древните египетски и келтски божества?
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 17:11
Sinistra написа: Най-малкото, учил си ги в седми клас. :/ Не си ли чел "Страховитото в историята"... или каквото и да е образователно четиво? :/ Само ми кажи, кои са ти древните египетски и келтски божества? Първо не съм ги учил нямаше ги в учебника.Египетската история както и митология и разбирасе боговете който са на добрата възраст от 40 века.За разлика от Скандинавските които са по "млади" от египестките те са на 23 века. И подяволите това е Русе :Д не е София тук приемат учебници по който да се учи се приемат на нивото на това какво ще спечели учителя(брюшвети и тей подобни(Още се сещам в 5 клас по Биология ненормалната ни даскалка Минкова имахме час и имаше представители на едно издателство който се уговоряха с нея и тя викаше "учебниците са хубави ама това на мен не ми е достатъчно" тогава си нямах и на представа за какво става въпрос и всичките даскали бяха еднакво дебилни в сегашното "елитно" училище Иван Вазов :Д) Ако имам някакво време ще се образовам в тази насока (;
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 17:22
Vermic написа: Първо не съм ги учил нямаше ги в учебника.Египетската история както и митология и разбирасе боговете който са на добрата възраст от 40 века.За разлика от Скандинавските които са по "млади" от египестките те са на 23 века. И подяволите това е Русе :Д не е София тук приемат учебници по който да се учи се приемат на нивото на това какво ще спечели учителя(брюшвети и тей подобни(Още се сещам в 5 клас по Биология ненормалната ни даскалка Минкова имахме час и имаше представители на едно издателство който се уговоряха с нея и тя викаше "учебниците са хубави ама това на мен не ми е достатъчно" тогава си нямах и на представа за какво става въпрос и всичките даскали бяха еднакво дебилни в сегашното "елитно" училище Иван Вазов :Д) Ако имам някакво време ще се образовам в тази насока (; Айде по-добре си замълчи бе, ебати дебила... Всички сме учили по тоя учебник. Друг е въпросът, че явно менталния ти капацитет не позволява запомнянето на толкова обширна информация или не си счел за необходимо да се образоваш в тази област. По-странното тук е, че все пак говорим за първата цивилизация някога и, ти ако за нея не си спомняш, че си учил, то какво остава за нещо друго. Шумерската култура е на около 100 века, а египетската на около 60, не 40. А за скандинавската (и покрай нея славянската култура) - вземи прочети малко за произхода на арийските народи, преди да импровизираш така безугледно. ;р
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 17:29
Ахаха, аз да не би да съм от София? Уча в най-мизерното (питай Ямайския билкар и Човек, ако не ми вярваш) кварталнп училище в Перник. Работата е дали ти си сметнал за нужно да го запомниш... И наистина, прочети малко, пък после разправяй... И пак не ми отговори на въпроса - какво знаеш за египетските и келтските богове и какво ти е харесало толкова в тях?
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 17:34
Sinistra написа: ... Ти ако не следваш княза след всеки пост и не му припяваш, не може нали? Иначе Вермик, наистина се излагаш. Глупаво е когато се впускаш в спор в който си абсолютно незапознат по въпроса. Просто съвет... Дано природата да стане второстепенен фактор в бъдещото. Все ми се иска да вярвам че ще измислим някакъв начин да я контролираме.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 17:38
Blue написа: Дано природата да стане второстепенен фактор в бъдещото. Все ми се иска да вярвам че ще измислим някакъв начин да я контролираме. Дано това никога не се случи.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 18:09
Ауе темата е за природата 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
kitty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 23:20
Много яко животинче....  ПП Ако природата стане второстепенен фактор, човека на кое ли място се нарежда...?
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 30 Яну 2008 23:33
Трябва да се разгледа проблема дали човек е равен на природа. Дали може да я надскочи, ако да какво става. Ако не, защо? Хлъзгаво положение. 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
AcvitE
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 31 Яну 2008 00:19
Sinistra написа: Най-малкото, учил си ги в седми клас. :/ Не си ли чел "Страховитото в историята"... или каквото и да е образователно четиво? :/ Само ми кажи, кои са ти древните египетски и келтски божества? Ало, госпожице от 9в клас, не се прави на много умна, съмнявам се, че имаш и половината обща култура, която имат повечето от членовете на форума, като изключим готик музика, митологии, вещерство и други въздухарски области, в които, явно, си виден спец. Най-малкото, щото прекалено малко време си на тази земя, за да я придобиеш.  Но офенз.
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вижте природата! Публикувано на: 31 Яну 2008 20:12
В интерес на истината съм госпожица 7ми клас. Освен това, изобщо не претендирам за висока обща култура, но той говори за нещо, от което е явно, че не разбира. Какви древни божества, като не знае какво са Шумер и Акад?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|