Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Негованският Лес
Публикувано на: 24 Яну 2008 21:23

http://gorata.net/f.php?f=ThE така и така сме почнали.......

Профил Skype WWW

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 24 Яну 2008 21:33

zip0 написа:
Няма ли да има нова история :evil:

да ве, зак'во цъкам само :x :x :x уууууууууууу

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Яну 2008 21:44

История ще пусна по-късно тази вечер.А Cloud Strife ще умре за това че си рекламира неговият лес на Негованска територия.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 24 Яну 2008 22:31

Hova написа:
История ще пусна по-късно тази вечер.А Cloud Strife ще умре за това че си рекламира неговият лес на Негованска територия.

Неговото е гора не е лес :D

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 24 Яну 2008 23:06

Sentry написа:
Голяма доза хумор? Това ти е хумор? Смисъл... втф(както е прието да се казва по тези земи)? Какъв хумор? Историята може да се превърне в хумористична, ако... не, всъщност едва ли може. Има повече хумор в един обикновен разговор с преподавател, отколкото тук.

Погледни от добрата страна ;) Поне верно не е в творческия, ами е тука ;)
След около седмица някъде ще е погребано под няколко страници и нема го виждаме ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Яну 2008 23:33

Е за всички фенове на Негованският Лес това е новата ми история.
„Теодоси И Неговите Отклонения"
Нека ви разкажа за човека който управлява Негован вече няколко поколения-кметът Теодоси.Ето го и него изглежда порядъчен човек но това което го прави странен не се вижда с просто око.Той е ГЕЙ.Някои от вас ще кажат че няма нищо лошо в това да си гей, така е но не е добре когато хората които днес управляваш до вчера да са те виждали облечен като жена в столични клубове.Не само това а кметът също е забелязван да си разменя страстни целувки с интимният си партньор, колкото и странно да ви звучи, синът на Сириус 2000(мисля че го помните).Вие може да кажете че си измислям и това не е истина но вуйчо ми който е съученик на синът на Сириус е бил свидетел на ужасната гледка веднъж.И въпреки това Теодоси остава любимец на бабичките които гласуват за него под предтекст че "Не Краде".Да ви кажа честно не ме интересуват мизерните парички на Община Негован, а ме интересува че селото е под контрола на един педераст.Следващата ми история очаквайте утре вечерта.А до тогава не забравяйте листата.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Яну 2008 23:39

Hova написа:

+1 листо за разказа.
Сега е на промоция - ако пуснете листо, ще можете да го направите отново след 12!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2008 21:24

Е познайте кое време е.О да време за разказ от дербите на Негованският Лес.Е днес разказа е:
"Транспорт Негован"
С какво се придвижват Негованци до София? Този въпрос ще отговоря с историята си.Изборът е прост рейс или маршрутка(Кобра или Акула).Плюсовете на Кобрата е че не плащаш а на Акулата че е бърза но минусите преобладават. Нека започнем с рейс номер 20.Той преминава 15те километра от Негован до Орландовци за 25 минути, шумен е, прашен е, пълен е с бездомници и дъртаци и зимата е по-студено вътре отколкото навън защото духа.Също така Кобрата не е много надежна,това го знам от опит, веднъж както просто си караше изпод волана на шофьора нещо изпуши и возенето беше до там.Нека не подценявам и факта че повечето Икаруси(каквито са винаги автобусите) са на над един милион километра.Нека се прехвърлим на Акулата.Ще започна със шофьорите.Ще ви ги изброя с прякорите им които не са измислени от мен а са си ги измисляли те един-друг: Кирето, Кюфтето, Елвиса ,Индиянеца , Безсмъртният, Бате Росен, Теменужко има и други но техните прозвища не ги знам.Повечето карат като луди а понякога са и пияни(особено Индиянеца).Голяма част имат страхотното умение да целят всяка дупка по пътя.Маршрутките са ужасно потрошени и повечето седалки са изтърбушени така че все едно седиш в полог.Вечерно време се изпълва до краен предел като понякога има 12 седнали и над 25 правостоящи, доста е забавно.Винаги или закъсняват или подраняват така че никога не са навреме.Наистина съм щастлив че сме в Европейският Съюз.
ЦЪКАЙТЕ НА ЛЕСА http://gorata.net/f.php?f=Negovanskiat_Les

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Яну 2008 14:26

Hova написа:

Твоята нещастна тревичка не може да се мери с моята гора :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 11:17

Е ето я новата ми история.Тя е "Байкал Изнасилвача"
Байкал беше нормален човек преди да опита плътта на младите момичета които той завличаше във мазата си и надупваше със удоволствие а пък и малките палавници не му се съпротивлявали много много.Според мен Байкал гонеше бройката на Митьо Пищова 1839 но едва ли успя да я достигне защото бе надушен от Негованските клюкарки.Дори веднъж беше хванат със свалени гащи.Но Байкал дълго време твърдеше че нищо не случва в неговата маза и че не е виждал нито една от неговите малолетни изгори.Байкал искарваше хляба си с правене на антени дори е правил антена и за моето семейство.Байкал не беше хич привлекателен но явно е бил добър любовник защото нито едно момиче не се бе оплакало че е било изнасилено.Но както споменах по-горе Байкал бе хванат със свалени гащи и всичко излезе на яве.Тимуровата Команда на селото извика полиция и те задържаха Байкал.След като бил попребит във ареста Байкал признал че бройката му е 93 при което полицаите изпаднали в потрес и решили да го понабият още малко.Байкал влезе във затвора за кратко и когато излезна се премести от Негован за да може да изнасилва още момичета докато не настигне бройката на Митьо Пищова 2415.
А докато Байкал пецка девици вие може да цъкате на Негованкият Лес http://gorata.net/f.php?f=Negovanskiat_Les

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2008 11:19

No CNN or media now ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 15:15

Цъкайте момчета и момичета. Остават само 250 стъпала до финала ;)
http://gorata.net/f.php?f=Negovanskiat_Les

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 03 Фев 2008 15:24

толкова много ме изкефи това с горите та реших и аз да си направя една - пускайте по някое и друго листенце и за мен ето тук http://gorata.net/f.php?f=the mad forest :wink: :wink: :wink:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 03 Фев 2008 15:32

<mitko> написа:
толкова много ме изкефи това с горите та реших и аз да си направя една - пускайте по някое и друго листенце и за мен ето тук http://gorata.net/f.php?f=the mad forest :wink: :wink: :wink:

Толкова си прост, та реших да не те пцуем...

П.П.От мен да мине...пичка ти лелина!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 16:04

Митко тук е територията на Негованският Лес никога повече не рекламирай горичката си тук защото ще ти коства живота.А историите се завръщат тази вечер.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 20:05

"Скумрия Дръж"
Един ден аз и моят приятел Светослав карахме бегачите си със скорост над 30 километра в час.Ние се чувствахме над закона.Тогава ни видя някакъв ненормалник с ловджийското си куче той явно завидя на скороста ни и извика:"Скумрия дръж"(да найстина кучето му се казваше Скумрия) и хрътката му се изстреля по дирята ни.Тогава скороста на велосипедите ни скочи до над 35 км/ч и тогава Светослав изгуби контрол над бегача си защото попадна в дупка.За радост той успя да се задържи на колелото си и да продължи да бяга от гонещото ни псе.Скумрия не се отказваше да ни гони и идваше все по-близко и по-близко.Когато вече беше много близо до нас ние започнахме да я ритаме и тогава скапаният пес се отказа подви опашка и си тръгна куцайки и скимтейки.След тази случка и аз и Светьо знаехме че можем да караме бегачите си с дяволска скорост.
Ако и вие искате да сте бързи цъкайте тук http://gorata.net/f.php?f=Negovanskiat_Les

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 20:18

Oh just STFU already...! :?

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 20:23

Hova написа:
"Скумрия Дръж"
Един ден аз и моят приятел Светослав карахме бегачите си със скорост над 30 километра в час.Ние се чувствахме над закона.Тогава ни видя някакъв ненормалник с ловджийското си куче той явно завидя на скороста ни и извика:"Скумрия дръж"(да найстина кучето му се казваше Скумрия) и хрътката му се изстреля по дирята ни.Тогава скороста на велосипедите ни скочи до над 35 км/ч и тогава Светослав изгуби контрол над бегача си защото попадна в дупка.За радост той успя да се задържи на колелото си и да продължи да бяга от гонещото ни псе.Скумрия не се отказваше да ни гони и идваше все по-близко и по-близко.Когато вече беше много близо до нас ние започнахме да я ритаме и тогава скапаният пес се отказа подви опашка и си тръгна куцайки и скимтейки.След тази случка и аз и Светьо знаехме че можем да караме бегачите си с дяволска скорост.
Ако и вие искате да сте бързи цъкайте тук http://gorata.net/f.php?f=Negovanskiat_Les

:o

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 03 Фев 2008 20:40

Още, още...

Гаро Жицата може да ти папа чепа!!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Фев 2008 22:07

Радвам се че ви харесва утре ще има нова.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost