Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 10:32
Хикс написа: The Grim Reaper написа: Хикс написа: Абе надявам се повече хора да си сменят мнението за партия АТАКА, така както и аз вече съм им привърженик! Not again... Добре, кажи ми кой може да им се опълчи на тия циганета? Кой може да ни отърве от тях. Ако ти имаш идеи за заличаването им, давай да ги чуем. Щото на мен ми писна да чувам постоянно по новините къде и как циганета са пребили някой, убили някой и т.н. Мама им мръсна аз в най- скоро време смятам да събера един ударен отряд, с който 1 по 1 да ги пребиваме така, че цял живот да пикаят през катетър после  Пък ако ще и етнически конфликт да избухне в страната, барем се събуди заспалото ни "общество"!
Кой ли? Никой. Няма ли да приемете това вече? Не можем да ги изпратим на луната, нито да ги заличим, колкото и да ти се иска. Можем само да живеем с тях. Волен си печели подкрепа наклаждайки междурасова агресия, но и той е безсилен. Какво може да направи? Да им спре социалните помощи? Не и докато сме в ЕС. Още по-малко ООН. И ти като си направиш ударната група какво ще постигнеш? Ще пребиеш някой-друг циганин, докато не ти потрошат на теб главата, та да можеш цял живот да се чудиш защо си бил толкова тъп да се правиш на велик патриот, биейки цигани, които на теб нищо не са ти направили.
Да, за да няма ответен удар от тяхна страна, или поне за да е минимален, трябва да биеш само тези, които се бунтуват в момента, и то само в този момент. Защото тези в момента и аз бих ги бил.
Иначе да, сплотени са. Но няма кой да се запита защо. Ако някой се държи агресивно към теб, и ти ще се озлобиш към него. Факт. Ако пък някой се държи агресивно към теб, насочвайки вниманието си не върху теб, а върху произхода ти, то логично този човек да се приеме като представител на собствения си произход, и да му се отвърне със същото. Тъпо е, знам. Много е тъпо. Но от самите цигани не се и очаква да са умни. Те са си прости. Както и от тези, които тръгват да бият цигани без те да са им направили нищо. И те са прости. Да, ти също. И моля те, не ми обяснявай разни патриотични педерастии. Просто се замисли - ако пребиеш един циганин в твоя район, ще им пука ли на другите, които ще скочат за него за случващото се в Красна Поляна?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 10:34
andrei88 написа: Хикс написа: Естествено, че няма да ги трепят, това на нас ще го оставят, но поне ще им ограничат правата, ще ги изправят равни пред закона, ще спрат социалните им помощи, ако не се стараят да се интегрират в нормалното общество, и не си плащат сметките и т.н. Казваш, че при евентуален етнически конфликт нямаме шанс. Именно заради тея изказвания наистина нямаме шанс. За бога та вие какво? Вече сте се примирили, че след няколко години ще сте атракция в зоопарка на страната Булгар-мангалия, водена от ДПС. Shame on you  Е да,но спомняш ли си преди години какво стана в Косово?
В Косово беше НАИСТИНА геноцид, понеже избиваха хора, които си живееха според законите, плащали са си данъците, всичко. Работили са за жилищата си, за земята си, за хляба си. Но тея тук циганета са паразити. На тях им дай да лежи по цял ден и парите от помощите да се леят като извор. Е те заслужават да ги дерат живи
ЕДИТ:
Грим, мислиш ли, че ще бъда толкова озлобен срещу тях, ако не са ми правили нищо?
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 10:40
Canis Lupus написа: Degra написа: Само да подскажа ,че почти всяка вече ходели да ги бият Скинари, правете сметка защо са озлобени до този краен начин ... Не земат тея комплексиарани гологлави тъпири да изчезнат от лицето на земята най-накрая .... Да не мислиш, че са ангелчета и са ги били просто ей така, от кеф (отчасти е така !  )
Ами искап ли аз да се дигна от моя квартал да отида в твоя вечерта да те придебна и да те пребия , виждаш ли го смисъла някъде ? Нито те зна нито си ми препикал мерудията за кво ? Много просто защото нямат мозък гладки са отвътре точно толко колкото и отвънка ....
|
|
|
|
 |
Canis Lupus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 10:50
Degra написа: Canis Lupus написа: Degra написа: Само да подскажа ,че почти всяка вече ходели да ги бият Скинари, правете сметка защо са озлобени до този краен начин ... Не земат тея комплексиарани гологлави тъпири да изчезнат от лицето на земята най-накрая .... Да не мислиш, че са ангелчета и са ги били просто ей така, от кеф (отчасти е така !  ) Ами искап ли аз да се дигна от моя квартал да отида в твоя вечерта да те придебна и да те пребия , виждаш ли го смисъла някъде ? Нито те зна нито си ми препикал мерудията за кво ? Много просто защото нямат мозък гладки са отвътре точно толко колкото и отвънка ....
Това им е вродено, да са гадно племе, ти може и да не си ми препикал мерудията, ама петия ти братовчед може и да я е осрал, петдесет и шестте ти чичовци и вуичовци също, защо аз да не опикая твоята ?
|
|
|
|
 |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 10:53
Canis Lupus написа: Degra написа: Canis Lupus написа: Degra написа: Само да подскажа ,че почти всяка вече ходели да ги бият Скинари, правете сметка защо са озлобени до този краен начин ... Не земат тея комплексиарани гологлави тъпири да изчезнат от лицето на земята най-накрая .... Да не мислиш, че са ангелчета и са ги били просто ей така, от кеф (отчасти е така !  ) Ами искап ли аз да се дигна от моя квартал да отида в твоя вечерта да те придебна и да те пребия , виждаш ли го смисъла някъде ? Нито те зна нито си ми препикал мерудията за кво ? Много просто защото нямат мозък гладки са отвътре точно толко колкото и отвънка .... Това им е вродено, да са гадно племе, ти може и да не си ми препикал мерудията, ама петия ти братовчед може и да я е осрал, петдесет и шестте ти чичовци и вуичовци също, защо аз да не опикая твоята ?
Да,ама ако някой от чичовците ти е наспермил твоята градинка?И ти ли ще се изхвърлиш в неговата?Ами ако те хване?
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
 |
Canis Lupus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 10:56
Защо си мислиш, че всички са глупави колкото теб ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 11:18
The Grim Reaper написа: Не можем да ги изпратим на луната, нито да ги заличим, колкото и да ти се иска. Можем само да живеем с тях.
Политиката на АТАКА спрямо циганите винаги е включвала единствено позоваване на закона и никога изгонване от страната или избиване. Просто равенство пред закона и държавата.
http://www.vbox7.com/play:b949bdd3 - Българите на сапун. Изгледайте го цялото задължително, има култови попадения.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 11:20
Ледник написа: The Grim Reaper написа: Не можем да ги изпратим на луната, нито да ги заличим, колкото и да ти се иска. Можем само да живеем с тях. Политиката на АТАКА спрямо циганите винаги е включвала единствено позоваване на закона и никога изгонване от страната или избиване. Просто равенство пред закона и държавата.
Аз друго не съм и казал.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 11:24
Аз с такова впечатление останах, извинявай.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 11:29
The Grim Reaper написа: Хикс написа: Ако ти имаш идеи за заличаването им, давай да ги чуем. Не можем да ги изпратим на луната, нито да ги заличим, колкото и да ти се иска. The Grim Reaper написа: Хикс написа: Абе надявам се повече хора да си сменят мнението за партия АТАКА, така както и аз вече съм им привърженик! Волен си печели подкрепа наклаждайки междурасова агресия, но и той е безсилен. Какво може да направи? Да им спре социалните помощи? Не и докато сме в ЕС. Още по-малко ООН.

|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 11:43
Мда, да видим какво трябва да сторят мангалите, за да сторим и ние нещо..
Една етническа война ни тряя баце, верно ще мрът наши роднини, ще се покажем пред света като варвари, ама деба да изчистим тез лайна от лицето на държавата ни. Как да не ти заври кръвта като чуеш орда шибани мангали да викат " Смърт за българите " , хванали разни 'оръжия' , виждайки злобата в говетата. Майка им да еба шибана.
Но ние сме в България и никой нема си мръдне пръста, за да се справи по некъв начин със ситуацията... Циганите имат повече права от нас в нашата държава бе, дееба.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 11:49
The Grim Reaper написа: The Grim Reaper написа: Хикс написа: Абе надявам се повече хора да си сменят мнението за партия АТАКА, така както и аз вече съм им привърженик! Волен си печели подкрепа наклаждайки междурасова агресия, но и той е безсилен. Какво може да направи? Да им спре социалните помощи? Не и докато сме в ЕС. Още по-малко ООН. 
Изправен съм пред дилемата да оборя твърденията ти и така да си навлека нечий гняв че съм политизирал една така или иначе политическа тема, или да те оставя да плюеш по единствената партия, която може да интегрира ефективно циганите в обществото.
Затова само ще кажа, че Волен не подклажда никаква агресия, а останалата част от разговоря ще оставим за в някое заведение.

|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 11:57
Ледник написа: The Grim Reaper написа: The Grim Reaper написа: Хикс написа: Абе надявам се повече хора да си сменят мнението за партия АТАКА, така както и аз вече съм им привърженик! Волен си печели подкрепа наклаждайки междурасова агресия, но и той е безсилен. Какво може да направи? Да им спре социалните помощи? Не и докато сме в ЕС. Още по-малко ООН.  Изправен съм пред дилемата да оборя твърденията ти и така да си навлека нечий гняв че съм политизирал една така или иначе политическа тема, или да те оставя да плюеш по единствената партия, която може да интегрира ефективно циганите в обществото. Затова само ще кажа, че Волен не подклажда никаква агресия, а останалата част от разговоря ще оставим за в някое заведение. 
То и мен ме мързи да споря вече по тая тема. Малко ли сме я обсъждали?
Той Волен и да не подклажда, народа сам реагира по този начин. И аз повече няма да кажа. И не ми отговаряй, та да не се изкуша, че наистина не ми се спори повече. 
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 12:09
The Chameleon написа: Мда, да видим какво трябва да сторят мангалите, за да сторим и ние нещо..
Една етническа война ни тряя баце, верно ще мрът наши роднини, ще се покажем пред света като варвари, ама деба да изчистим тез лайна от лицето на държавата ни. Как да не ти заври кръвта като чуеш орда шибани мангали да викат " Смърт за българите " , хванали разни 'оръжия' , виждайки злобата в говетата. Майка им да еба шибана.
Но ние сме в България и никой нема си мръдне пръста, за да се справи по некъв начин със ситуацията... Циганите имат повече права от нас в нашата държава бе, дееба.
Внимавай какво си пожелаваш, адаше... Предпочитам да останат в държавата ни, отколко да загинат една камара хора.
И аз искам да се разкарат от държавата, или поне да заживеят като нормални хора. Ако имаха поне капка чувство за отговорност и желание за интеграция - щяха да се превърнат в плюс за държавата, а не в минус. Аз съм на мнение, че ако се даде възможност на тези, които искат да учат, да работят, да спрат да живеят като паразити - ще се постигне напредък. Не може на сила да накараш един търтей да носи мед. Но ако го пожелае - правилният избор и да му дадеш шанс да го постигне. Вижда ми се доста по-добре от етнически и граждански войни. И точно така - в лицето на целия свят ще се покажем като варвари. На мен не ми се ще заради някъв цигански манталитет да ме сравняват с нещо, което не съм. А ти?
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 12:20
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 12:36
Никой да не ми се изпречва докато нося това!!!
Нямате и представа колко роми съм "очистил" с тоз патлак...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
<GLaDiaToR>
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 13:24
Кога ли и на нас българите ще ни писне... ако и ние хванем лопатите и веригите....
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
 |
Necro Terrorizer
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 13:32
<GLaDiaToR> написа: Кога ли и на нас българите ще ни писне... ако и ние хванем лопатите и веригите....
... тогава става голямо мазало...
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 14:02
Dist , целта оправдава средствата. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Radooo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2007 14:22
Снощи много патрулки фучаха там... чудехме се какво става, а то... циганска му работа 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|