Автор |
Съобщение |
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 17:32
Ех доживях да видя "цигански РАП" благодарение на Music Idol
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 18:15
Цитат: Айде кажи ми колко хора са постигнали това
- Георги Раковски, Васил Левски, Христо Ботев, Иван Вазов, Алеко Константинов, Любен Каравелов, Добри Чинтулов, Панайот Волов, Георги Бенковски;
- Николай Лилиев, Пенчо Славейков, Йордан Йовков, Никола Вапцаров, Христо Смирненски, Пейо Яворов;
- Панчо Владигеров.
---
- класната ми ръководителка и нейните колежки по геодезия;
- баща ми.
Големи материалисти сте бе... тъпанари.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 18:31
Ледник, защо не се откажеш от този форум?
Виж, че никой не разбира зрелите ти възгледи за политиката и живота.
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Spi9er
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 18:34
<GLaDiaToR> , точно за това си говорим! Аз съм бил на последните 2 турнета на Слави и тази година ще отида и на това което предстои! Чуството не може да се опише с думи, за това няма да коментирам!
Е естествено, ако някой върл метъл отиде... няма да му е кеф.. но песните му са вечните - Катерино Моме, Йовано Йованке, Назад моме Калино и т.н и т.н! Това са песни, които цял един народ знае и пее заедно с него! Така че, който не е ходил да отиде, няма да сгреши!
Колкото до Ледник, евала бате, умно пишеш и разсъждаваш! Да така си е за Хайтов, да така си е и за всички тези имена, които е посочил Nocturno!
Те са останали в историята, така е.. но колкото и пренебрежително да звучи (аз не искам да звучи така), те са история!
В момента сме в настоящето и един от най - преуспелите (по какъвто и начин да е.. ) хора в България е Слави Трифонов и това не може да бъде успорено! Това е просто една истина!
___________________________________ NeW PC - NoVeMbEr!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 18:38
Spi9er написа: <GLaDiaToR> , точно за това си говорим! Аз съм бил на последните 2 турнета на Слави и тази година ще отида и на това което предстои! Чуството не може да се опише с думи, за това няма да коментирам! Е естествено, ако някой върл метъл отиде... няма да му е кеф.. но песните му са вечните - Катерино Моме, Йовано Йованке, Назад моме Калино и т.н и т.н! Това са песни, които цял един народ знае и пее заедно с него! Така че, който не е ходил да отиде, няма да сгреши! Колкото до Ледник, евала бате, умно пишеш и разсъждаваш! Да така си е за Хайтов, да така си е и за всички тези имена, които е посочил Nocturno! Те са останали в историята, така е.. но колкото и пренебрежително да звучи (аз не искам да звучи така), те са история! В момента сме в настоящето и един от най - преуспелите (по какъвто и начин да е.. ) хора в България е Слави Трифонов и това не може да бъде успорено! Това е просто една истина!
И това са негови песни,така ли?!?!?!Той ги е измислил,така ли?!?!
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 18:38
Nocturno написа: Цитат: Айде кажи ми колко хора са постигнали това - Георги Раковски, Васил Левски, Христо Ботев, Иван Вазов, Алеко Константинов, Любен Каравелов, Добри Чинтулов, Панайот Волов, Георги Бенковски; - Николай Лилиев, Пенчо Славейков, Йордан Йовков, Никола Вапцаров, Христо Смирненски, Пейо Яворов; - Панчо Владигеров. Тея хора пък какво общо имат със Слави Трифонов?
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 18:42
Ледник написа: Това, че за теб връхната точка в развитието на човека е той да се гъзарее с ферари, просто говори колко си зрял. Е ти поне си много зрял и за тебе връхната точка на равитието на човека е да избере атака за власт...
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 18:56
Ти колко си тъп, бе ? Кво общо имали със Слави Трифонов... Абе... хахах, не мога, коленете ми омекнаха... О.О
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 19:07
Nocturno написа: Ти колко си тъп, бе ? Кво общо имали със Слави Трифонов... Абе... хахах, не мога, коленете ми омекнаха... О.О
Нямат абсолютно нищо общо. Явно искаш да дадеш примери за хора-идоли. Да, такива са, но тука има едно "НО". Това са хора, които са живяли във друга епоха. Така че не виждам място за сравнение. Това е абсурдно.
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 19:14
Гладиаторе, когато културата е процъфтявала - имало е високо културни и морални хора.
Когато обществото ни се кланя на свине като Трифонооглу... имаме Трифонооглу. Да си се издигнал в едно общество на идиоти като им промиваш мозъците още повече не е никакъв успех. Хора като него ще бъдат оплюти и забравени от историята. Докато всички, изброени от Ноктурно, са живи и до днес.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 19:30
Nocturno написа: Цитат: Айде кажи ми колко хора са постигнали това - Георги Раковски, Васил Левски, Христо Ботев, Иван Вазов, Алеко Константинов, Любен Каравелов, Добри Чинтулов, Панайот Волов, Георги Бенковски; - Николай Лилиев, Пенчо Славейков, Йордан Йовков, Никола Вапцаров, Христо Смирненски, Пейо Яворов; - Панчо Владигеров. --- - класната ми ръководителка и нейните колежки по геодезия; - баща ми. Големи материалисти сте бе... тъпанари.
Аз мразя човека. Не струва той вашта защита.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 19:37
Apocalypsis написа: Skeptic написа: Nocturno написа: Цитат: Айде кажи ми колко хора са постигнали това - Георги Раковски, Васил Левски, Христо Ботев, Иван Вазов, Алеко Константинов, Любен Каравелов, Добри Чинтулов, Панайот Волов, Георги Бенковски; - Николай Лилиев, Пенчо Славейков, Йордан Йовков, Никола Вапцаров, Христо Смирненски, Пейо Яворов; - Панчо Владигеров. --- - класната ми ръководителка и нейните колежки по геодезия; - баща ми. Големи материалисти сте бе... тъпанари. Аз мразя човека. Не струва той вашта защита.Сега учим това по лит, Песен за човека
Туй нещо съм го учил ехеее. Имам 5 там
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
Icewarrior
|
|
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 19:50
Ахаха кефите... пак подигнали спор Слави - пич или не.
Пфф вземете се осъзнайте най-накрая.
П.С. Ледник... тъпи примери даваш. Не може всички хора да са като от калъп по твойте идеали. Честно казано не ми дреме за морални ценности и т.н.т. - материалист съм. На тебе видях Хайтов ти е идол - ми хубаво бе, стигни го, надмини го - твой си е живота.
|
|
|
|
|
Spi9er
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 21:11
Песните, които изброих по - горе не са на Слави! Да, но пък ако не беше той, тези песни вече щяха да са ЗАБРАВЕНИ И ПОГРЕБАНИ!!!!!!!! Айде ОСПОРИ МИ ТОВА!?!?!
Гладиатора ти го каза.. как може да сравняваш хора, които живеят в различни епохи!? Просто, няма как да ги сравняваш! НЯМА!!!
И какво искате да кажете - материалисти сме били!? Кой не е поне малко матереалист!? Айде спрете да говорите глупости!!!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 21:59
Spi9er написа: Кой не е поне малко матереалист!?
я
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 22:30
Ледник владее.
Жалко, че не това е мястото, където думите му ще са правилно разбрани.
Форума на АТАКА също не е това място, к'вото и да сте си набили като незряла предубеденост в кухите надраменни суплементи. Дечица-веселушки..
Слави се бил издигнал. Нашата изкривена реалност му е позволила да се превърне в това, което е днес - голяма медийна фигура с бая стабилен доход, чието ядро е простоват български селтак, жалостиво прикриващ явните черти на произхода и миналото си с едни недодялани подобия на маниери, широкомислие и социална загриженост. Слави е невероятно аут ъф плейс в което и да е общество на истински интелигентни, свестни и реализирали себе си хора. А неговата стригана и вънка, и нътре особа сред великите имена на нашата история? Това е кощунство.
Качествата му като водещ клонят към нула. Посредствено чувство за хумор и английски, който аз приказвах в първи клас. Ако не бяха екипа му сценаристи, на които все повече им личи колко много им е писнал, това "шоу" щеше да е една яко западнала кръчма. Ако искате да видите един наистина прекрасен водещ, уловете "10-те най". Култов тип!
Накратко: убеден съм, че някъде в едно друго и по-добро измерение пребогатия преславен Слави мие чинии в nigger-ско общежитие.
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 22:50
Аз лично се кефя на MusicIdol."Опосомите",RlZZz
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 22:54
http://www.sibir.bg/index.php?page=vide ... deoID=9274
6 кокошки съм заклала,
руйно вино съм наляла.
Яла любе довечера,
ще те чакам на вечеря.
Краката съм си измила
със чирпанска керемида.
Хем са бели, хем дебели,
хем са слънце невидели.
Гащите съм си изпрала
снощи вечер на канала.
Хем са прани, хем съдрани,
хем ги нося разкопчани.
this>all!!!
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Spi9er
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 22:59
"Качествата му като водещ клонят към нула"
На това не се смях много!!! Не много! Не...
Нека, нека предаването му да е тъпо.. нека.. за това го номинират за награди Еми! Нека, нека.. !
Нека мойто предаване да го номинират и да стига напред в класацията на Еми, пък аз нека съм си селянин и материалист!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2007 23:06
Нека ! НЕКА ! ЩЕ ТЕ МРАЗЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|