Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 16 Яну 2009 15:28
Коя е Диана ?
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 16 Яну 2009 15:43
InferiS написа: Коя е Диана ? Една дърварка. ^^ Leviathan, гледай да не стигаш дотам. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 16 Яну 2009 19:01
Existence написа: Бах колко храна изядох зарад' заглавието... Па аз да си кажа каквото ми е на срцето - ходих у кръчмето и пийнахме стабилно биричка с Кирето.
Туй то, нещастници не заслужавате повече да знаете! Не се коси залудо, човече. Готин си, поддържаш толко яко време интерес с постинга, тоест, обичаш Този Велик Форум; влагаш усилия! Е, нема как да не те одобрявам! +++++++++++ ЧРД, бъди щастлив и яко късмет ти пожелавам, най-чистосърдечно! 
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 16 Яну 2009 19:52
баси, взех си изпита по Сравнително конституционно право с 6. Като прибавим към тях Парламентарно право и Защита правата на човека, стават три изпита с 6. В понеделник имам по Правна психология, с което изпитите дотук стават 4. А сесията ми дори не е започнала официално да му еба майката - в нея ме чакат още 4 изпита. Няма да съм девствен след тоя февруари ебати..
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 16 Яну 2009 20:04
Днес чух много готин лаф, но не си го спомням.  Когато си го спомня, ще едитна или ще направя нов поуст. Зависи дали ще се сетя до края на страницата. 
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 16 Яну 2009 20:05
Сириус ти го начукам, аз иам да пиша по Изграждане на социологическите знания; Философски теории за човека; Философски теории за развитието на обществото и Естетика, и ми остават като изпити философското питане и Онтология  (( не искам бе 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 16 Яну 2009 20:06
ми един авер направил мизерия и вика събери хора и идвайте пък то кво-вс мангали, заедно с родата им от индия кокалчетата ми са размазани, не мога да пиша, студът ме убива, момичето в еврофутбола ми бръкна в джоба, за да ми извади парите за залога...май май не е толкова зле
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 16 Яну 2009 20:29
Я какви интересни неща чета. 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 17 Яну 2009 10:28
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 17 Яну 2009 10:35
Дади написа: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАЙ-НАКРАЯ!!!!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 17 Яну 2009 15:33
Къде бе, къде го видехте Батълстаро?!
едит: малиииииии! Верно е излезнал бе, мамка му! Отиде си поправянето на оценки за тоя срок...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 17 Яну 2009 17:33
Епизодите са през седмица, споко. Този беше точно толкова муден, колкото предната половина от сезона, имат още 9 епизода да направят нещо. После 2 часов филм и... Край. Аз у университето не съм стъпвал от началото на Декември, ама поне сесията са ни я разхвърляли през 2 седмици. И Линейна Алгебра, и Аналитична Геометрия, и Диференциално и Интегрално смятане ще се взимат с по седмица четене... За сметка на това съм едва на средата на Stargate Atlantis Season 3 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 17 Яну 2009 18:03
Кривата история е, че според мен по-добрият сериал на Sci-Fi тематика (SG:A) свърши.. Галактиката се превърна в някаква 'лична драма', почти забравяйки силните моменти и шеметния старт. Ако някой още помни, първите сезони, с окупацията. После битките, въздушните двубои и т.н. Сега всичко е толкова people-oriented, че си е цяло чудо ако изобщо стане нещо. Аз даже мислех, че сериала е свършил с намирането на земята и осъзнаването, че не е най-доброто.. Ама нейсе. Още сок от мозък ще изстискват.
P.s. Пост на страница 200, me is in the history!
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 17 Яну 2009 18:06
Кн, кво означава тва метростанцията на интерпред? иначе е вярно, че 2ри сезон беше муде, както и няколко моменти от третия, но не бих се съгласи, че SG:A е по-добро от BSG. SG-1, особено 1вите сезони - да, но не и Атлантис..
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 17 Яну 2009 18:10
Омега, изобщо не съм се сещал да поглеждам към това си поле. Пазя го още от първия път, в който си бях ученик в Кюстендил, и чух това готино име "Интерпред". Накефи ме, сложих го.. и така си остана. Надали някой обръща внимание, но не си променям кой знае колко профила, радва си ме така..
Иначе съм склонен да се съглася. Ако сравняваме Гейтите, SG-1 е по-добър от Атлантис. Но Атлантис има едно нещо, едно лице, което го вади на първо място в моята класация - актьорската игра на Фланигън. Просто това момченце е родено за подобен сценарий и подобен сериал. И другите герои (с малки изключения) се вписват изключително много, докато в Галактика има няколко личности, които изобщо не ги чувствам като част от някакъв интергалактически "тим". Знаеш, всеки си има право на мнение. Изказах своето и не очаквам всички да са на него (:
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
Пени
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 17 Яну 2009 19:06
Пия витамини!
___________________________________ The World Is Yours...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 17 Яну 2009 19:07
Отивам да гледам мач с момиче Но си оставам гей ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 17 Яну 2009 19:07
Jay Kay написа: Отивам да гледам мач с момиче Но си оставам гей ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) Да, защото ще гледаш мач 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 17 Яну 2009 19:11
Jay Kay написа: Отивам да гледам мач с момиче Но си оставам гей ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) шщ
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме,Честитете ми РДто де*ба и не мрънкайте за заглавието! Публикувано на: 17 Яну 2009 19:50
човeк, сети ли се за якото нещо от предишната страница? Иначе сега си стоя и се чудя какво да правя. Може би ще гледам филм. Не знам? 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|