Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 08 Апр 2014 13:26
сериозно ли бе абсурд бе
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 08 Апр 2014 13:57
hyper` написа: @Морко начи на педерастките сцени в Game of Thrones извръщаш глава? :/ още една причина да не гледам втори сезон и нататък на тоя тъп сериал
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 08 Апр 2014 15:31
Как тъп бе, приятел, явно нещо не си падаш по фентъзи или не си бил в хубаво настроение. Пък и това е сериал за темата Момиче, което ви харесва най-малкото. Първите 30 минути на с04е01 - 3 чифта гърди.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 08 Апр 2014 16:02
Морко, това за тоя Файрфокс, и хомосексуалистите казаха че е мега педарастия и не го искат това, ама ...
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 08 Апр 2014 16:36
Първият сезон го изгледах с мъка. Вторият не го издържах. Искам сериал с екшън, клане и въобще някакво действие. Тия политически драми не са ми никак по вкуса. Честна дума, сериалът ми изглежда супер турски, ама ферхунде си има дракон, а доган сдаде лидерството, за да има повече време да се снима тук Затова и книгите не съм чел. Хахаха фентъзи харесвам супер много, ама тоя е турско фентъзи
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 08 Апр 2014 16:51
Явно не съм само аз, едвам едвам изгледах първи два-три епизода. Пък може и сериала да не е правен за хора дето не ас чели книгите, не знам. И нека да има политика в сериалите, примерно House of Cards, ама GoT ми е доста тъп.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 08 Апр 2014 18:25
сериала ме кефеше 1 сезон и до средата на 2ри,после прочетох книгите. сериала ми е тъп в момента
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 08 Апр 2014 18:30
Да се похваля аз със късмета си ! Спечелих билети за мач от английското първенство (Челси - Съндерланд), отварям мейла от Barclays и ми искат адрес и пощенски код за да ми ги изпратят... и мноо хуу, ама они треало да бъдат UK адрес и код. И ся предполагам ше ги дадат на некой друг. fahking britbongs ma kat sam tup
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 10 Апр 2014 00:14
да ви се пофалим и я со моя късмет - некъв ме нападна в БДЖ и ми насини десното око. Седя аз и си чета, вече се унасям такъв аха да задрямам, и ония скочи и вика "ПРЕД МАЙКА МИ ШЕ МАСТУРБИРАШ ЛИ ВЕЕЕЕ" и ми вкара една тупалка в окото. аз заклещен между седалките, то в новите влакове кофигурацията е една умряла... Преместих се, той почнал други хора да напада, да им блъска чантите, а у И всички поотделно сме звънкали в полицията, че сме им запалили тука централата, чакаха ни 50 ченгета на централна гара, водиха ни мен и едно момиче да пишем обяснения, и него го караха, ма той нали гаменче, та им се отваряше - ами дано го смелят от бой нощеска. Явно някъв социопат, като Бегби от Трейнспотинг Еби му майката и тъпотии батко Затова пък един съученик от гимназията ме запозна с някаква негова колежка на кафе, същата вечер я водих на бар, на другия ден се шматкахме из парка и на третия ден я доведох у нас Ебах я, после я ебах кучешката, после... абе много, много я ебах, пък тя една сексава, страшен рахат и ми разтри гърба накрая чиста работа, не като оная детствена шотландка
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
krriiissss
|
|
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 10 Апр 2014 00:31
Deprivd написа: да ви се пофалим и я со моя късмет - некъв ме нападна в БДЖ и ми насини десното око. Седя аз и си чета, вече се унасям такъв аха да задрямам, и ония скочи и вика "ПРЕД МАЙКА МИ ШЕ МАСТУРБИРАШ ЛИ ВЕЕЕЕ" и ми вкара една тупалка в окото. аз заклещен между седалките, то в новите влакове кофигурацията е една умряла... Преместих се, той почнал други хора да напада, да им блъска чантите, а у И всички поотделно сме звънкали в полицията, че сме им запалили тука централата, чакаха ни 50 ченгета на централна гара, водиха ни мен и едно момиче да пишем обяснения, и него го караха, ма той нали гаменче, та им се отваряше - ами дано го смелят от бой нощеска. Явно някъв социопат, като Бегби от Трейнспотинг Еби му майката и тъпотии батко Затова пък един съученик от гимназията ме запозна с някаква негова колежка на кафе, същата вечер я водих на бар, на другия ден се шматкахме из парка и на третия ден я доведох у нас Ебах я, после я ебах кучешката, после... абе много, много я ебах, пък тя една сексава, страшен рахат и ми разтри гърба накрая чиста работа, не като оная детствена шотландка Не ли му отвърна?
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 10 Апр 2014 00:40
бе кво да отвръща
с такива ненормалници като отвърнеш ше се докараш до ситуация да трябва да го претрепеш щото иначе той тебе
по-важното е, че е ебал
мене след една седмица приятелката ми се връща от два месеца и половина еразъм от днеска съм се зарекъл никви чекии за тия 7 дни треа се зареди бидоня щото просто не знам, ше има яко игра после
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 10 Апр 2014 06:24
Де'ба май съм скъсал мускул. Левият ми крак е безполезен.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 10 Апр 2014 07:45
Е то мускула ако е скъсан се подува много. Ако само е безполезен, значи може да си разтегнал. Отивай на лекар.
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 10 Апр 2014 14:02
Deprivd написа: да ви се пофалим и я со моя късмет - некъв ме нападна в БДЖ и ми насини десното око. Седя аз и си чета, вече се унасям такъв аха да задрямам, и ония скочи и вика "ПРЕД МАЙКА МИ ШЕ МАСТУРБИРАШ ЛИ ВЕЕЕЕ" и ми вкара една тупалка в окото. nachi mu prelichash na exhibiZIONIST
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 10 Апр 2014 14:51
ми евала, емко, че си се въздържал, аз сигурно, ако не беше много по-едър от мен, щях да го натисна. ама правилно си постъпил де. аз пак си имам приятелка(с цици) и пак е туркиня, ама като шведка - руса със сини очи. подкрепете ме бе иначе една бивша днеска има рожден ден и ме покани утре вечер, та вие бихте ли отишли
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 10 Апр 2014 15:03
ми доста по-едър беше от мене, ама някъв некоординиран, проблемът не беше, че е по-голям, а че не очаквах, бях унесен и между двете седалки, ни напред, ни назад, ни към него. реално трябваше просто по-бързо да изляза и да направим въргала, ама все едно, те полицаите го запукаха още по пътя към районното, едва ли е имал много приятна вечер не е за евала, тряаше да му пръсна кашона, ама тогава щяха мене да чакат с патрулките на централна гара иначе подкрепям приятелки всякакви освен скучни и заспали и бих отишъл ако знам че ще е готино като цяло, ма само заради нейната слива да отида... ддз
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 10 Апр 2014 19:42
Gipo написа: Е то мускула ако е скъсан се подува много. Ако само е безполезен, значи може да си разтегнал. Отивай на лекар. Е точно, 'щото едно никакво. И преди съм усуквал мускул, ама така яко не ме е боляло. И е подуто, но не чак толкова. 100% просто по-яко съм го усукал, но това не променя факта, че 1 седмица ще ходя като някой пенсионер. Сестра лекар ftw
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 11 Апр 2014 07:47
Какво ти казаха в крайна сметка?
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 11 Апр 2014 08:05
Оказа се, се е просто разтеглен. След това лекарят любезно ми каза неговата версия на "walk it off you pussy".
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 11 Апр 2014 13:18
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|