Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 18 Окт 2009 12:43
и таа тема отиде у барата ..... П.П. Абе, стиховете на оня и аз си мисля, че съм ги виждал другаде. Още преди години, кога немаше нет и форум, един ни ги беше разправал у маалата, ама не моем се сетим същите ли точно. 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 18 Окт 2009 12:51
И аз съм ги виждал, това преди години като го четох в PCM и после го срещнах в друг един форум.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
DALEKK
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 18 Окт 2009 15:28
botlik3 написа: Абе имаше по едно време още един пич с някакъв немски ник. Беше име и на аватара беше въпросния немец. Помня, че всички много бързо го намразиха, отнесе завидно количество хейт и си замина.  Lol, в първите ми тролски години бях си направил същия ник като него, като бях сменил една буква на кирилица и му бях копирал аватара. После поствах от негово име. Тогава още бях н00б
___________________________________ Hey, I heard you guys suck, so I'm here to be AWESOME
|
|
|
|
 |
Side
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 19 Окт 2009 19:06
Тъй като не видях едно от най-култовите мемета,което още помня,позволете ми да го добавя 21:Орг с жувотни Това меме,всъщност започна с тази тема си продаваше акаунта.Освен,че акаунта беше на пиратски сървър забележете какво пише,в описанието на героите Org 71lvl - ima nqkolko jivotni; Org 80lvl - ima nqkolko jivotni;Очевидно,човека имаше предвид,че има няколко маунта,но от този пост M174K4 написа: имам вътрешна информация ,че героите от акаунта са разбрали ,че ще бъдат търгувани като роби и са вдигнали бунт. Всичко е завършило с оргия между 2 орга и няколко животни върху трупа на блуд елф-а. В крайна сметка май трола е купил акаунта. тръгна репликата с която започва,всяка тема за продаване на WoW акаунти:Има ли орГ с жувотни,или както много хора обичат да го поправят орГи с жувотни. Култово,просто култово
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 31 Окт 2009 17:23
ахахахахх верно записвам! бтв понеже ми засрахте темата, няма да я пипам повече, но всичкото инфо си го имам някой друг път ще направя наново тея месеци са много плодородни за сранье, затова сигурно чак догодина 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 31 Окт 2009 17:29
Пендел, признай си, че те мързи! 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
ManicSubsidal
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 31 Окт 2009 19:49
Neon Black написа: Пендел, признай си, че те мързи!  Тру, тру... Точиш й се на темата 1 месец да я завършиш и накрая си намираш тъпо обяснение...
|
|
|
|
 |
ivo333
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 31 Окт 2009 21:23
Връща спомени. ЗАЩО МИ БАНАХТЕ АКАУНТА ОТ 2004 С ВСИЧКИТЕ 2к мнения???? Между другото си забравил "Питката за Галактиката"!
___________________________________ kirilicata
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 01 Ное 2009 00:46
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
the master
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 01 Ное 2009 03:14
Паца!
|
|
|
|
 |
DALEKK
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 03 Ное 2009 12:17
Трябва да споменем и кратките разкази на Гиро Мекицата!
___________________________________ Hey, I heard you guys suck, so I'm here to be AWESOME
|
|
|
|
 |
Riven
|
 |
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 03 Ное 2009 12:22
Хммм. Тая тема ми навя спомени за доброто старо време кога бехме млади и зелени още  Еххх спомени, спомени...
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
 |
Sturm
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 12 Ное 2009 18:48
дилдо кво стана, няма ли нов материал?
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 14 Ное 2009 20:18
Sturm написа: дилдо кво стана, няма ли нов материал? имам поне още толкова просто още съм ядосан, задето ми осраха темата после направо ще постна нова с тази и допълнителната информация
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 14 Ное 2009 20:24
Чакаме с нетърпение. 
|
|
|
|
 |
ivo333
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 14 Ное 2009 20:30
Еми недовършените проекти, като форумния вестника, играта по Кире, играта за форума и какви ли още не други нереализирани неща. Във форума съм от 2005 година и много неща липсват, даже прекалено много.
___________________________________ kirilicata
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 15 Ное 2009 09:57
Дидо къв е тоя гейски аватар бе! 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
TheUnknownOne
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 01 Фев 2010 13:37
Никога не ме наричайте бивш !
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 01 Фев 2010 13:40
TheUnknownOne написа: Никога не ме наричайте бивш ! ШПЩ ТУО
|
|
|
|
 |
TheUnknownOne
|
 |
|
|
Заглавие: Re: PC Mania - форумът такъв какъвто е. В процес на ъпдейтване Публикувано на: 01 Фев 2010 13:47
шпщ братле кво става как сте ? Аре да те замоля да ми упдейтнеш инфото ако някой случайно се нуждае от мен ?
Edit:
Прочетох токущо няколко теми и започвате да приличате на btards повече от колкото PCманяци.. Тука е настанала ебати форчанщината с тия мот постери.. Я да се завръща оригниалното мислене и дизайн.. ох нямям време да вкарвам пак часове в тва място иначе с кеф бих помогнал да му вдъхнем малко стар привкус.
Edit 2 : Най-Безсмъртният куоут : paradox написа: Kiedis, отчаян съм, човеко )). Обеззверен. Неразбран... Чувствам се като палачинка сред звездите, като бастун в пустиня, като сомнамбул в печка, като гладиатор сред фармацевти...
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|