Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Президенто че е:

Георги Първанов (агент Гоце)    24%  24%  [ 38 ]
 Волен Сидеров (Месията)    37%  37%  [ 59 ]
 Петър Берон (агент Бончо)    1%  1%  [ 2 ]
 Георги Марков (агент Николай)    2%  2%  [ 3 ]
 Григор Велев    0%  0%  [ 0 ]
 Любен Петров    0%  0%  [ 0 ]
 Неделчо Беронов (Ерик Хонекер)    9%  9%  [ 14 ]
 друг    1%  1%  [ 1 ]
 Ще гласувам протестно (с празна бюлетина)    9%  9%  [ 15 ]
 Няма да гласувам    16%  16%  [ 26 ]
Общо гласове : 158
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2006 23:37

За сега знам за кого няма да гласувам. Накрая май ще се прибегне до добрия стар справедлив 6-стенен зар :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 07:17

kosjo написа:

Хм..едва ли...друг е въпросът че думата Сидер е с турски корен ако не се лъжа...както и да е

И Седеф е от турски, да знаеш...

Георги Седефчов Първанов

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 07:57

А моето име е с гръцки корен.
So? Фамилията нали я е наследил от дядо си, да не я е измислил днес? И толкова странно ли е, че за 500 години някои турски думи са минали в българския?
Изобщо ще спрете ли да си изсмуквате глупости от пръстите?

===========================================

"Първо на първо Волен Сидеров е показал през годините преди да стане политик видна нетърпимост към различните етноси в България."
Не.

"прогнози за бързи промени"
Не, пътят ще е мъчен.

"Почват се хайки за турци, роми"
Не. Започва ревизия на големите приватизационни сделки, чрез които България бе ограбена с около 30 милиарда лева. И започва връщането на Тракийския полумесец под българска власт, вместо хората там да се турчеят още повече.

"Тотален хаус преди заветния 1.01.2007"
Не хаос, а направо Апокалипсис, Армагедон. Скрий се в бункера, че Волен ще те бомбардира.

"президентът няма кой знае каква власт."
А трябва да има, за да стои като коректив на правителството, за да не може то свободно да си разиграва коня.

"десницата се изложи тотално"
Напълно съм съгласен, човекът ако спечели изборите ще получи инфаркт.

А Гошко Първанов, именувал се сам агент Гоце, има няколко болни момента:
- той даде мандата за управление на политическия мафиот Ахмед Доган и неговата партия ДПС. Ако не знаеш с какво точно мафиотства, мога да обяснявам.
- той е създаден политически и обучен от компартията, като е бил агент на Държавна сигурност.
- той не изказа мнение по нито един от болните моменти в българската политика, не отправи и една критика към правителството на Станишев, Кобурггота и Доган; не върна нито един вреден за българския народ закон, гласуван в парламента.
- той използва парите на данъкоплатците, за да ходи по екскурзии из Норвегия и Швеция, да се снима с държавните глави и нищо повече - без капка полза за България.
- той използва парите на данъкоплатците, за да финансира предизборната си кампания. Георги Ифандиев уместно го нарече "национален откривател", тъй като през последните три месеца Първанов присъства на откриването на всяка нова улица, всеки нов супермаркет, всеки паметник, всяка тоалетна. Сегашният президент започна кампанията си изцяло с държавни средства и то месеци преди самата му кандидатура, единствено с цел да си изгражда имидж чрез медиите... и отново без никаква полза за България.
- той не заклейми взривяването на клуба на АТАКА във Варна, като по този начин го оправда.
- той не отне българското гражданство на Адем Кенан, който се бори за превръщане на България в Българо-турска федерация.
- той не подкрепи декларацията на АТАКА за признаване на арменския геноцид, като на практика го отрече.
- той не се обяви против закриването на доказано безопасната АЕЦ "Козлодуй", като обрече България на идваща енергийна криза.
- по време на своя визита в Германия, той каза пред немските медии: "Ще се справя с АТАКА". Седмици по-късно колата на Волен Сидеров бе блъсната от бившето ченге и мафиот Ромео Доков, като от това последваха огромен медиен скандал.

Имам и още, но не ми идват наум. Трябваше да си ги записвам. :(

ЕДИТ:
http://news.club.bg/81197.html
"В ляво-дясното пространство преобладава позитивната, макар че вече се появи тв-клип, представящ конкурента Сидеров като агресивен с оглед да се пренасочи вниманието на електората в полза на Първанов."
Страшна пропаганда против Волен Сидеров тече. Уви, мислещият човек вижда от пръв поглед, че не е подкрепена с реални факти, а с елементарната логика:
"Защо Волен Сидеров е лош? Защото е фашист а фашизмът е лошо нещо."
Никой не може да оспори, че фашизмът е зло. Никой обаче не може да покаже с какво точно Волен Сидеров е фашист.
Но овцете и не питат, за тях това обяснение е напълно достатъчно. И гласуват за агент Гоце, понеже имал хубав перчем, говорел мазничко и за него агитира чалгаджийката Ивана.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 08:03

kosjo написа:
creator написа:
Първанов е заплахата - като опасен вирусен агент той руши имунната ни система. Лекарството е атака на вируса.

:lol: най-якото изказване на промит мозък което съм чувал отдавна...good one :wink:
Май реших за бай Неделчо да гласувам :roll: ...на втори тур ако се класират партийния секретар и Хитлер-wannabe-то ще пасувам...

Абе шайскопф, нали ми каза нещо. Ако пасуваш, значи оставаш без мнение, оставяш другите да правят с теб гадни неща. Отиди и гласувай за онзи професор, Лекаря, той също е реален конкурент.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 08:32

"Ледник" за "Агент Гоце" пропусна да споменеш, че награди Ахмед Доган с орден стара планина. Аз лично не знам с какво Ахмед Доган си е заслужил най-високото Българско държавно отличие.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 09:01

Зубров,

ти не само изписваш страници, но и си вярваш, деба. :oops:

Нищо де,
то и аз така постъпвам.

Редим думи, сучем фрази.

Ако думите поправяха света,
тук би бил един рай на земята
,
предвид планините от великолепни книги в библиотеките.

Ако някой е отварял „Майн Кампф” на г-н Адолф Хитлер,
добре знае, че това четиво спокойно може да мине за поезия.

Озарени, избрани, да победим бедността и смъртта, да поправим съдбините, да … и прочие и прочие влудени апории на поредния запилосан в облаците ГЛАДЕН поет.

Кога тези писания стават опасни.

Когато се намерят идиотиq да ги приемат за чиста монета.

Точно такива крепят диктаторите на света, и точно те –
гладните шпинги и духовните кастрати, първи впоследствие опитват жилото на скорпията, коsто са въздигнали на власт.

Нищо ново под слънцето.

-----------

Направо ти казвам – президентски стол няма да видите.

Ще лапнете към 50 мандата на парламентарните избори.

Междувременно,
на общинските преди това
ще докопате представителство на партията си в т.нар. смесени райони.

Това ще бъде първата крачка на реално нагушване на по-ниските етажи от партията ви.

Веднъж впримчени,
вие ще станете маши точно на тези, които с думи мразите и отричате.

Другото, батка, са празни думици.

Казах – сега се уточнява процента ви на участие в общинските съвети, `щото ще бъде пряк резултат от данните на изборите.

Но мандатите на парламентарните са вече уточнени.

Не се пъни.

Нямате ресурс и КАЧЕСТВА за повече участие, чадо.

Виe плювате по "обръчите от фирми",
но ще се молите за някой-друг екарисаж по селата, че да напълните касичката партийна.

---------

И на кого ги редиш тези фрази, недоумявам.

Уж слушаш мр Ифандиев,
уж се имаш за разбирач,
а се само-обричаш на вечна тъга, подкрепяйки измислени каузи и откровени соц идиотизми.

Ти не разбираш ли, че предназначението на цялата ви партия е, да баламосва НЕПРИСПОСОБИМТЕ питекантропи от времената на соца?

За какви идеали ми говориш, батка?

Че, ако тя не трябваше да се появи,
ти никога нямаше да чуеш за тази партия, бре.

Сляп ли си?

Била създадена естествено…

Хайде холан…

Тези удивително мързеливи пост- соц отрепки, крепящи партия Атака, нямат смешните 500 лв за ремонт на покривите си,
а маат крачоли по митинги, сякаш партията им е бащиния.

Кой плаща обядите, Зубров?

Хората слепи ли са, според теб?

----------

Спести си отговорите.

Знам твоите начини да говориш „сериозно и аргументирано, конкретно и фактологически обосновано”.
Ти определено бъркаш понятията.

Наивно си въобразяваш, че изяснявайки едно обстоятелство, вършиш анализ.
А ти,, всъщност, толкова можеш.
Анализираш песъчинката, а пясъчника не виждаш. :oops:

---------

Писах, щото тук отварят и други. И се надявам да ги усмихна, ако не друго.
:D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 11:09

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:
Хората слепи ли са, според теб?

Слепи са хората, те просто нямат прозорливостта на някои от форумните философи, които се изявяват тук. :) Ако народът притежаваше тяхната мъдрост съм сигурен, че щеше да ни управлява Кайзер Сидеров. Но за момента народа е тясно скроен, няма далечния и прозорлив поглед на видните ни форумни политици, затова сляпо си гласува за господин Първанов, пък каквото стане. :)

Не мога да повярвам, че 19 страници се занимавате с този въпрос. Положението е просто:
Волен е фанатик. Народа го знае. Толкоз.
Беронов е с единия крак в гроба. По средата на мандата Македония ни напада за да си отвоюва земите, които и принадлежат, Беронов получава инфаркт и ни оставя със жена за държавен глава...
Аз ше си гласувам за Първанов.

По-живи, по-здрави...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 11:54

Трупонарезен, радвам се че отделяш време на дискусията ни, но кога ще ми отговориш на въпросите, от които се криеш толкова време?

"ти не само изписваш страници, но и си вярваш, деба."
Ако в нещо от казаното бъркам - обори ме!
Чакам те, но не да чета че всяка смяна на властта, била и за добро, е нарушение на естествения ред, наложен от Бога. Конкретни факти. Безопасна ли бе АЕЦ "Козлодуй" и ако да, защо ще бъде затворена. Социално ли е това правителство, което масово вдига цени, данъци, такси, сметки. Агент на комунистическите служби ли е Гоце или не. Румен Петков, който трябва да бори престъпността, има ли 4 заведени срещу него дела и свързан ли е с мафиотски структури. Ахмед Доган изсече ли десетки декари вековна българска гора, с които се облажи с близо милиард лева през 2004г.
Изредил си куп неща в стил "вие ще направите тъй", но подкрепени или базирани на две дълбоки глътки въздух. Много лесно бих контрирал всичките ти писания със следните редове:
"Волен Сидеров ще донесе мир и благодат на световното човечество. Националноотговорното правителство на АТАКА е единственият път за възход на България."
Конкретни неща и конкретни позиции. Не вятърничави подмятания из въздуха, които не са стъпили върху нищо.

Тогава ще реша вярвам ли.

И не си прав, че думите не променят нищо.
Защото в началото на всичко е било словото.
С мъдри слова е бил разпознат Исус като богочовек, в името на думите на Маркс погинаха милиони хора в пожарищата на комунарската революция. Сам знаеш каква сила имат думите - защо се правиш на ударен?

"Озарени, избрани, да победим бедността и смъртта, да поправим съдбините, да …"
Не, никой не се бори за това. Припознал си се в някой комикс или анимационен филм, тъй като или лъжеш нарочно, или си вярваш.
Искаме прости неща. Уважение на управляващите към народа. Запазване на българите като народ. По-добри условия за живеене.
Много ли е? Нагло ли е?
Разбирам какво искаш да кажеш: с най-високи цени на електричеството и най-ниски заплати в цяла Европа сме си много добре, всеки стремеж към по-високото е Зло и празно мрънкане, породено от Разглезване. И наистина си вярваш, незнайно защо.

"Анализираш песъчинката, а пясъчника не виждаш."
Това не мога, уви, да контрирам.
Извадено извън смисъл и неподкрепено с нищо.
Досега, трупонарезен, ти ми доказа единствено че можеш да сучеш произволни слова по дадена тема, без да заемеш адекватна позиция. Редиш прогнози и диагнози, които се предполага да се приемат за верни от само себе си. Наричаш Волен Сидеров фашист, обясняваш че фашизмът е нещо твърде зло, и не правиш логическа връзка между твърдението и обосновката си. Ако ми позволиш езика, редиш random писаници, съчинени сякаш от някой бот.

==================================

"Волен е фанатик. Народа го знае. Толкоз."
Абе аз не казах ли ако нямаш какво да кажеш, да не се обаждаш?
Щом не можеш да докажеш че Волен Сидеров е фашист - спести ни псевдоразсъжденията си!
Щом ти се наложи да прибягваш до обосновка в стил "всеизвестно е", "всички знаят, че" и "баща ми винаги казваше, че" - значи просто не си струва труда да пускаш мнение, колега. Иначе просто твърде упорито доказваш твърдението ми, че Волен е фанатик само в твоите представи, формирани след няколко безумни клипа на Кулеков и пропагандата на Първанов. М?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 13:00

Ледник написа:
Ако ми позволиш езика, редиш random писаници, съчинени сякаш от някой бот.

Не "сякаш", а аз ТРАБВА да съм бот в твоите очи.

Хайде, нека не се лъжем,
ако не усещаше колко колосална истина изричам,
ти нямаше да ми отговаряш.

Както и аз усещам, колко много истина има в твоите думи,
та, затова ги отговарям.

Но виж сега капиталната разлика:
- за мен ти си човек, правдив във изискванията за справедливост към света,
но силно заблуден по отношение на начините за разрешение на неразборията..

А аз за теб съм просто една машина, един изкуствен интелект...

Уви,
за циклопа второто око е уродство.

Подредба, деба.

----------

Впрочем,
далеч не съм сигурен, дали действително желаеш да чуеш отговори от мен.

Ти нали много добре се сещаш, че от моите отговори ти не ще извлечеш дивиденти?

Знай, че аз съм ти ги отговорил многократно, но съм ти спестил конкретика, `щото, сществува осезателната опасност, да станеш за посмешище;
а има нещо в теб, което заслужава уважение и това е упоритостта(последователността) при отстояване на позиции.

----------

Всичко с времето си.
Аз не гоня самолет,
надявам се, че и ти не възнамеряваш скоро да напускаш,
нали.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 13:07

Не прехвърлих всички 19 страници понеже първата и последната са достатъчно показателни. И достатъчни да се уверя за ен-ти път, че приблизително сто процента от населението на милата ми родина(казвам го без капка ирония последното) отлично разбира не само от футбол ами и от политика. И в крайна сметка тъжната статистика от последните години говори все едно и също - много мнения, коментари, позиции, разсъждения и акъли - нищожен брой гласове, когато дойде Видов ден.
Твърде не се интересувам от политика, не казвам, че нямам мнение, но то определено е прекалено тясно и незряло, за да го изказвам. В случая не водя спор дори със себе си кой най-вероятно ще иде на балотаж и т.н. По-интересно ми е само да вадя некви си мои заключения от целия цирк. Двустранни заключения...Че българите по природа отричаме всичко. Принципно. Че в същото време няма и нещо, което да е достойно за неотричане. Че президент за пореден път се избира главно по метода на изключването - тоя е на 78, другия е болен, третия бил агент на ДС, значи остава ей тоя. Или ще пусна празна бюлетина ей тъй на инат, или пък изобщо за кво ми е да ходя да гласувам.
И се въртим в някакъв кръг, от който измъкване при така създалия се избор от кандидати няма.
Докато пиша ми идват две мисли в главицата. Защо агент на ДС вече се равнява на проклятие до девето коляно, син на дявола и чума за президентския стол? И другата - ако имах възможността да гласувам, щях да дам гласа си за Първанов, дали по метода на изключването или по някакво вътрешно усещане, но щях да гласувам, ей така - за идеята. Защото мълчанието е равно на смърт. Най-низкото качество на един род.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 13:23

fresh написа:
Защото мълчанието е равно на смърт. Най-низкото качество на един род.

Любезна, ти мен не ме ебаваш,
но като ти видя аватара и ставам луд-полудел,
та, позволи да те заговоря.

Виж сега.

Много си сладка.

Не е нужно така да драматизираш, обаче.

Мълчанието е велика добродетел,
трябва да те уверя, съпоставено на презряното бъбрене залудо.

Да,
жалко че за мнозина гласването в избори е вид бъбрене и те вече не намират сили да участват в тях.

"Бъди господар на мълчанието, нежели (вместо) слуга на езика си".

"Прост човек - бъбрица пада."

--------
Приеми думите ми снизходително
като се позовеш на силното ми непреодолимо желание,
да те заговоря.

Иначе, знай, че аз горещо препоръчвам всекиму да участва в избори!

--------
Прочее, не знам защо, трети път се каня да поздравя HUN73R и все забрявам. Дано след този пореден едит успея.
Поздрави, добри човече!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 14:32

Дюдс мисля че просто трябваше да напишете кой подкрепяте а не да пишете постове от по 1000 реда които даже и не съм си правил труда да чета(и май не съм единствения)
Моето мнение е че Беронов е най-добрият кандидат.Толкоз.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 14:54

(днес и още няколко дни ще се побъркам от висене в Нета, а този форум ми е особено присърце, с неговата велика посещаемост. френдове, требе да ме изтрайкате още десетина дни с ЯК ФЛЪД; сори, но не се удържам да дращя, деба)

Правилно отбелязваш, Алминатора, спор нема.

обаче искам да напомня, че споменаването на лични пристрастия към политически персони, съдържа потенциалната опасност, в бъдеще да роди ядове и неразбории.

познавам братя, които са се изпокарали поради парт-пристрастия.

не казвай, че те са прости и вината е тяхна.

нито са прости, нито са виновни.

но политиката е шибано занятие и затова разумните избягват да съобщават пристрастията си, извън определените за целта места - урните в деня на избори.

само с добро и чувство, и благодарност, че ме разлафи. :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 18:59

Ледник написа:
"Волен е фанатик. Народа го знае. Толкоз."
Абе аз не казах ли ако нямаш какво да кажеш, да не се обаждаш?
Щом не можеш да докажеш че Волен Сидеров е фашист - спести ни псевдоразсъжденията си!
Щом ти се наложи да прибягваш до обосновка в стил...

Да си чувал за предварителни прогнози? На мен ми се струва, че избирателите доста добре знаят какво искат.
И тоя тон можеш да го забравиш, не се караш на 5-годишното си братче, че ти изяло шоколадчето.
За твоя радост съм ти спестил всякакви разсъждения, наблегнал съм на фактите. Това, че си решил да определяш кой да пише и кой да не пише в твоята частна тема и какво точно да се пише мен наистина ме ме касае, дори мога да ти посоча място, където вниматено да поставиш предпочитанията си. :)
Имам достатъчно обширни наблюдения над любимия ти господин Сидеров, но те касаят моето лично мнение, което съм ти спестил също. Не бъркай личната представа с общоприетата такава.
И 'колега', не се опитвай да ме анализираш и да оценяваш колко струват постовете ми, имаш още много хляб да изядеш докато си извоюваш подобно право.
Ледник написа:
М?

Точно така. Проблем?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 19:32

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:
Всичко с времето си.
Аз не гоня самолет,
надявам се, че и ти не възнамеряваш скоро да напускаш,
нали.

Не. Още преди години един определен тип хора ме отврати от идеята да напускам в търсене на някакъв вид щастие другаде.

=====================================

"Да си чувал за предварителни прогнози? На мен ми се струва, че избирателите доста добре знаят какво искат."
Да, а това е Волен Сидеров на второ място, с постоянно растящо доверие. Резултатите за агент Гоце, както винаги, са твърде завишени ("Социологията е точна наука - за колкото си платиш, за толкова ти прогнозират"), но с докарването на автобусите турски туристи и поредното фалшифициране на гласове, нещата ще се уравновесят.

"За твоя радост съм ти спестил всякакви разсъждения, наблегнал съм на фактите."
Ей това ти е проблемът, колега - не мислиш, гледаш фактите които услужливо някой ти пробутва. Замисли се кой ти пуска този и онзи "факт" и доколко е достоверен той, щом започва с "хората говорят, че" и "всички знаят, че", понеже това е собственото ти вярване, неподкрепено с нищо.

Ето защо, колега, използването на логика винаги е по-добро от разчитането на спорни "факти".
Ще ти дам пример.

Досега аз не съм попадал на твърд факт, че Неделчо Беронов е бил член на БКП, но съм сигурен че това е било така. Защо? Защото знам, че е бил председател на арбитражен съд по времето на комунизма (тоталитаризма), когато човек не е могъл да ръководи училище без да е близък на БКП, какво остава пък за такава длъжност надалеч във висините, като председател на арбитражен съд. А пък да е бил с антикомунистически убеждения - пълен абсурд! Ако това беше истина, сега щеше да се хвали не с богатия опит, който компартията му е предоставила, а как е оцелял в Белене.

Просто е, като се замислиш. Елементарна логика. Но човек като теб, който отказва да разсъждава, би си казал: "Той е от демократическа партия, той е демократ и антикомунист".
Убедих ли те?

"не се опитвай да ме анализираш и да оценяваш колко струват постовете ми, имаш още много хляб да изядеш докато си извоюваш подобно право."
Боя се, че в момента го правя.
Дано съм ти налял малко мозък, барем вземеш да напрегнеш и своя.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 20:06

Ледник написа:
Да, а това е Волен Сидеров на второ място, с постоянно растящо доверие. Резултатите за агент Гоце, както винаги, са твърде завишени ("Социологията е точна наука - за колкото си платиш, за толкова ти прогнозират"), но с докарването на автобусите турски туристи и поредното фалшифициране на гласове, нещата ще се уравновесят.

Помисли си какво каза току що.

Цитат:
Ей това ти е проблемът, колега - не мислиш, гледаш фактите които услужливо някой ти пробутва. Замисли се кой ти пуска този и онзи "факт" и доколко е достоверен той, щом започва с "хората говорят, че" и "всички знаят, че", понеже това е собственото ти вярване, неподкрепено с нищо.

За съжаление не улучи проблема ми. Опитай пак. Но тъй като съм уверен, че съм малко по-напред от теб в областта ще се опитам да ти опиша твоя проблем с 3 думи: "Твърде много самоувереност".

Цитат:
Ето защо, колега, използването на логика винаги е по-добро от разчитането на спорни "факти".

Логиката без факти е като математика без цифри. А спорните факти са просто догадки(по-надолу ще ти напиша и за тях). Ще ти дам пример:

Цитат:
Досега аз не съм попадал на твърд факт, че Неделчо Беронов е бил член на БКП, но съм сигурен че това е било така. Защо? Защото знам, че е бил председател на арбитражен съд по времето на комунизма (тоталитаризма), когато човек не е могъл да ръководи училище без да е близък на БКП, какво остава пък за такава длъжност надалеч във висините, като председател на арбитражен съд. А пък да е бил с антикомунистически убеждения - пълен абсурд! Ако това беше истина, сега щеше да се хвали не с богатия опит, който компартията му е предоставила, а как е оцелял в Белене.

Очевидно не разбираш все още разликата между догадки и факти. Някой ден в училище в часовете по философия и логика може да попиташ учителя си. Удоволствие е когато сам я откриеш, ще се почувстваш като нов.

Цитат:
Просто е, като се замислиш. Елементарна логика. Но човек като теб, който отказва да разсъждава, би си казал: "Той е от демократическа партия, той е демократ и антикомунист".

Каква демократическа партия, Зубро? Къде се включваш в трета глуха? Обясни какъв чоек съм аз. За да се посмеем всички дружно.
Цитат:
Убедих ли те?

В какво? Не разбрах какво всъщност се опитваш да кажеш. Или просто се правиш на големия дебат-мастер на форума? Това не е като да кажеш на гаджето си, че сексът е хубаво нещо за да я убедиш. Всъщност не се опитваш в тва да ме обеждаваш, нали? Защото ако е така си объркал форума. Наистина ти се губи нишката...

Цитат:
"не се опитвай да ме анализираш и да оценяваш колко струват постовете ми, имаш още много хляб да изядеш докато си извоюваш подобно право."
Боя се, че в момента го правя.
Дано съм ти налял малко мозък, барем вземеш да напрегнеш този свой мозък.

Този начин на изразяване може да мнава пред хлапетата в 7-ми клас, знам че е модерно да говориш като батковците по телевизията, но недей. Не става така.
И все още не си разбрал разликата между извършването на определено действие и опита за извършване на същото. А пропастта между двете е като Марианската падина.
Затова не се прави на настъпен по опашката, защото последните ти постове са единствено безцелно заяждане, безвкусни обиди и малко кисел пълнеж. Или предложи шоколадовата торта за да обсъдим качеството на шоколада или си задръж киселото настроение, което не е интересно на никому.

И ще обясниш ли какъв точно колега съм ти аз, не съм в течение на нещата?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 20:29

Колега, да ти пояснявам ли каквото съм написал чисто и ясно, понеже не можеш да четеш?

"Помисли си какво каза току що."
Казах, че социолозите дават нереално високи проценти на Първанов, който няма такова одобрение сред народонаселението. Но когато Ахмед Доган му докара няколко автобуса турци, както на предишните избори, току-виж Гоце спечелил. Разбра ли ме сега?

"Очевидно не разбираш все още разликата между догадки и факти."
Отново не четеш?
Описах ти как една догадка, базирана на железна логика, може да измести липсващ факт. Нещо, което ти отказваш да използваш.

"Каква демократическа партия, Зубро? Къде се включваш в трета глуха?"
Дадох ти страничен пример, за да ме разбереш, за Бога.
Вниквай малко в това, което ти пиша. С дете ли говоря?

"В какво? Не разбрах какво всъщност се опитваш да кажеш."
Теза. Пример в курсив. Извод.

И накрая прости ако съм те засегнал с презрително отношение и хапливи обяснения. Отказът ти да допуснеш до мозъка си това, което ти пиша в трети пореден пост, донякъде ме навежда на мисълта, че само с обяснение като за седмокласник в стил "на час по лъжичка" би свършило.

За да не затлачваш разговора повече, обяснявам за последен път, пък дано ме разбереш.

Аз напълно искрено вярвам, че за теб фашизмът на Волен Сидеров е факт, неоспорим като кръглостта на земята. Уважавам напълно мнението ти. Дай обаче да пишем конкретни неща, понеже с това "избягвам да мисля, няблягам на факти" доникъде няма да стигнеш. 15% от американците вярват, че луната е направена от сирене, и ако попиташ някой от тях, той ще потвърди това вярване. При това с думите: "Това е всеизвестен факт, всеки го знае".
И малките деца вярват в Дядо Коледа. За тях той също е "факт" - знаят, че той се предполага да дойде през нощта, виждат на сутринта подаръците под елхата и правят непоклатима връзка между двете. Е, ти си като тези деца - имаш си своите всеизвестни и широкоразпространени факти, които използваш за обосновка на същите си несигурни твърдения.

Това може и да е достатъчно за теб, но когато водиш аргументиран спор, тия неща не стават така.
Ако смяташ да се изцепиш в тема, че Волен Сидеров е фашист, и после да очакваш сериозно отношение, трябва първо да се аргументираш. Да ни кажеш доколко си запознат с принципите на АТАКА, с внесените проекти в парламента, с позициите й спрямо важни въпроси... и доколко това ти мнение е базирано на източници като "Тази сутрин", "Шоуто на Слави" и подобни. И да се обосновеш - разбираш ли що е то фашизъм, къде си го срещнал у изказванията на Волен Сидеров, и тъй нататък.

Както виждаш, аз не съм запознат с програмата на Беронов, затова не я критикувам - обръщам взор към комунистическото му минало, което познавам и чиито механизми (на комунизма) разбирам. Не нищя и програмата на Георги Първанов, защото той си реди едни и същи мазни речи - просто посочвам проблемите на управлението му. Пробвай и ти. Не с всеизвестните факти, че луната е от сирене, че има Дядо Коледа, и че Волен Сидеров е Сатана, понеже на мен не ми е известен тоя факт, колкото и да ти е странно. А с аргументиране. Иначе - защо се ядосваш от отношение като към седмокласник?

В мир, колега.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 21:24

creator написа:
kosjo написа:
creator написа:
Първанов е заплахата - като опасен вирусен агент той руши имунната ни система. Лекарството е атака на вируса.

:lol: най-якото изказване на промит мозък което съм чувал отдавна...good one :wink:
Май реших за бай Неделчо да гласувам :roll: ...на втори тур ако се класират партийния секретар и Хитлер-wannabe-то ще пасувам...

Абе шайскопф, нали ми каза нещо. Ако пасуваш, значи оставаш без мнение, оставяш другите да правят с теб гадни неща. Отиди и гласувай за онзи професор, Лекаря, той също е реален конкурент.

Вярно,ближен...а за Първанката...тоя е някакъв пернишки селяк...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 21:44

Ледник написа:
"Помисли си какво каза току що."
Казах, че социолозите дават нереално високи проценти на Първанов, който няма такова одобрение сред народонаселението. Но когато Ахмед Доган му докара няколко автобуса турци, както на предишните избори, току-виж Гоце спечелил. Разбра ли ме сега?

Мисля че пак се обърка. Факти, ако обичаш. Това са глупости.

Ледник написа:
"Очевидно не разбираш все още разликата между догадки и факти."
Отново не четеш?
Описах ти как една догадка, базирана на железна логика, може да измести липсващ факт. Нещо, което ти отказваш да използваш.

Фактът е нещо, подкрепено с доказателства. Догадките по принцип са подкрепени с логика, защото когато не са обикновено идват от циганин, който ти гледа на ръка.

Ледник написа:
"Каква демократическа партия, Зубро? Къде се включваш в трета глуха?"
Дадох ти страничен пример, за да ме разбереш, за Бога.
Вниквай малко в това, което ти пиша. С дете ли говоря?

Като дете говориш. Какво всъщност се опитваш да кажеш?

Ледник написа:
"В какво? Не разбрах какво всъщност се опитваш да кажеш."
Теза. Пример в курсив. Извод.

Не. Извод на базата на какво? Аз виждам само обиди и общи приказки в постовете ти.

Ледник написа:
И накрая прости ако съм те засегнал с презрително отношение и хапливи обяснения. Отказът ти да допуснеш до мозъка си това, което ти пиша в трети пореден пост, донякъде ме навежда на мисълта, че само с обяснение като за седмокласник в стил "на час по лъжичка" би свършило.

За да не затлачваш разговора повече, обяснявам за последен път, пък дано ме разбереш.

Не ме засягаш, но презрителното отношение не ти прави чест. И би ли превел "затлачваш"?
Не съм твърдял, че Волен е фашист. Но той е фанатик.

Нека Дам няколко цитата от реч на твоя мини-идол:
Цитат:
Всичко това беше създадено под диригентската палка на президента Първанов, който се доказа като едно момче за поръчки на най-зловещата фигура в новата ни политика – на човека, който открито се гаври с българската национална идентичност – Аамед Доан.
Интересно отношение има към опонентите си. Създава ново значение за термина "спортна злоба"

Цитат:
За българите стана ясно, че вместо надпартиен, национален президент, имаме една марионетка на турската етническа партия ДПС. Връчването на мандата на тази партия, която се доказа като антибългарски фактор през годините и извърши куп изборни престъпления и нарушения на човешки права на българи, показва нивото на падение на българския президент, който от този момент не би трябвало да се казва български, а турски президент

Долавяме ли антитурските настроения като цяло? Също така наскоро 86 организации дадоха Волен Сидеров на съд, заради расистките му изказвания и откровената омраза, която показа срещу хомосексуализма..

Цитат:
Делото на Левски не е поезия, скъпи съратници! Делото на Левски не е афоризми и лозунги. Делото на Левски е политическа практика и точно тук искам да ви кажа, че ние, българските националисти поемаме щафетата на тази политика“
Предполагам и сам можеш да оцениш фанатизма в подобно изказване. Та той говори за въоръжен национален преврат, това нормално ли е?!

Цитат:
България не е свободна, отново е под турско робство, затова ни трябват предсрочни избори."

Също така ще ти напомня, че Волен подписа документ, че е излъгал пред следствените органи.

Такъв човек ли ще ни управлява? Ксенофоб, имащ връзки с престъпния свят, доказан лъжец, говорещ зад гърба на другите и подхранващ избирателите с лъжи относно конкурентите си. За мен този човек не е нормален. И не може да ни управлява.
И просто за протокола - докато подкрепата за Първанов по предварителните прогнози беше около 46%, за Волен беше 9%. За щастие тези, които сляпо вярват в басни и приказки като теб са малко.

Все още очаквам обяснението за "колегосването". Като някаква обида ли да го приемам?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2006 22:30

Хънтър, не правиш нищо повече освен да доказваш, че си човешкото съответствие на грамофонна плоча. А аз с неодушевени предмети не смятам да споря.

Само ще разсея няколко твои заблуди, пък стискам палци да се освестиш.

"Интересно отношение има към опонентите си. Създава ново значение за термина "спортна злоба""
Злоба, колега, е анимационното клипче, което се върти нонстоп в най-гледаните телевизии ( => най скъпо рекламно време), в праймтайма, за което са пръснати твърде големи пари, и което има единствено цел да омаскарява кандидата за президент Волен Сидеров. Пропити със злоба са и клиповете в шоуто на стригания неонацист, в които Кулеков лъсва във възможно най-черна светлина, та вече не се и хабя да презирам този човек.
В сравнение с тази безпощадна гавра, определенията които Волен Сидеров лепва на Първанов, са напълно заслужени, просто защото се позовават на истината. Също като с Тодор Живков. Може да е управлявал държавата десетилетия наред, но беше и си остана прост селянин, и далеч по-лошото: комунист. И да го кажеш не е обида. Никой освен Първанов не е виновен, че е момче за поръчки на Ахмед Доган. Оспорваш ли го? Оспорваш ли, и че Ахмед Доган е най-зловредната фигура в родната ни политика?

"Долавяме ли антитурските настроения като цяло?"
Предполагам, че не.
Когато един сепаратист (Адем Кенан) каже, че работи за превръщането на България на българо-турска федерация, той очевидно работи за прокарване на протурски интереси. А когато президентът кима насърчително с глава и прокарва всичко това под егидата си, явно и той работи за турските интереси. Събери едно плюс едно и ще получиш: турски президент. Какъв расизъм? Така би се отнесъл един истински патриот към всеки, който се бори за сръбски, гръцки, албански, еврейски, норвежки, марсиански интереси - срещу всичко, което се стреми да разруши единството на българската нация и многообразието й от съставни етноси.

"Та той говори за въоръжен национален преврат"
Не, не бих казал.
Всъщност като се вгледам в цитираното изказване, не намирам и намек за това.
По времето на Левски робството е било изключително материално, затова и - поради липса на друга алтернатива - той е водел въоръжена борба. Ако "делото на Левски" за теб е глупашки акции в стил Робин Худ, може би трябва да си опресниш познанията за този период. А Левски, в наши дни, всички знаем какво би направил.
(ето отново използването на "всички знаем". Много добре осъзнавам, че си нямаш и идея какво би сторил Левски, но ти пускам кукичката ей тъй - да поразмислиш)

"Също така ще ти напомня, че Волен подписа документ, че е излъгал пред следствените органи."
Да.
Искаш ли да заспорим и за случая на магистрала Тракия?

"Ксенофоб"
Против обръчите от фирми на мафията ДПС = против турския етнос?
Кой ти проми мозъка, колега?

"имащ връзки с престъпния свят"
Не, колега, и тук мога да те оборя със следното:
Първо, няма абсолютно никакви данни, които дори да загатват такива връзки. Следователно това го изтърси от сляпа злоба.
Второ, АТАКА е бедна партия. Ако имаше връзки с престъпния свят, Волен Сидеров щеше да бутне тук и там пачка, за да пишат добри неща за него - например в поръчковите 24 Часа и Труд. И сега ти щеше да пееш доволен колко е добър Волен, понеже тъй ти е спуснато отгоре. И отново, ако беше свързан с престъпници, Волен щеше да има повече пари, за да излъчва по-често агитационния си клип - колкото и анимационния анти-Волен клип. Усещаш ли накъде бия?
Та, не, колега - това определено беше безсмислено. Пиша ти черна точка.

"доказан лъжец"
Отново "всеизвестен факт"? ;) Досега не съм видял някой да доказва че Волен е лъжец, но съм видял за последната година, откакто АТАКА е в парламента, да изпълнява предизборната си програма. Отново Фактите говорят против теб.

"говорещ зад гърба на другите"
Усещам че искаш да го изкараш дребнаво човече, ама се замисли: Да излезеш в национална медия и да кажеш недвусмислено, че ти заставаш срещу Първанов, защото неговата политика е антибългарска и пагубна за народа и нацията... това ли наричаш "говорене зад гърба"?
Да ти разясня: под използвания от теб израз се разбира, че Волен работи при Първанов, но тайно крои планове за преврат и тази информация някак е достигнала до теб. Усещаш ли колко е безсмислено?
Трето поредно противно на фактите, неаргументирано, лъжливо, изсмукано от пръстите злобно твърдение. И това не е обида към теб, щото не съм ти се кефел, а е самата истина. Факт.

"по предварителните прогнози беше около 46%, за Волен беше 9%."
Подкрепата за Волен вече мина 25%, да те просветля. А при балотажа ще се вдигне значително, заради наказателния вот на българите.
И накрая, да те просветля върху още нещо, касаещо социологическите агенции. Ще го обясня така: Андрей Райчев. Мира Янова. Антоний Гълъбов. И цялата останала измет, подобна на тях. Виж коя партия и кои служби са ги обучили и са им дали цялата им налична власт. И смятай за кого ще прогнозират 110%. Не отричам подкрепата за Първанов. Просто ти напомням винаги да имаш едно наум, когато говориш за социология. Факт е, че Волен Сидеров събира препълнени зали навсякъде, където ходи, а Първанов привлича хора с кебапчета и чалга певици (например Ивана), а когато не му достигат привърженици, си ги докарва с автобуси. И видео мога да ти изкарам, но не вярвам да го гледаш.

В мир, колега.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost