Автор |
Съобщение |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 21:42
Andrey358 написа: Смешнико, когато ти обиколиш сам половината свят и постигнеш това което съм постигнал аз, тогава ми говори кой живеел под крилцата на мама и кой имал жълто покрай устата. кво си постигнал бе дрисльо 
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 21:43
Бил си е толкоз чекии че никои неможе го мине
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 21:49
iddqd написа: Цитат: Смешнико, когато ти обиколиш сам половината свят и постигнеш това което съм постигнал аз О извиняви човече незанех че си обиколил полвината свят и си постигнал Тоооолкоз многоооо!!!! Прояви снизхождение над нас които сме постигнали толкоз малко и толкоз малко сме обиколи  Не говорех на тебе, но както и да е. Фактите са си факти.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 21:50
Освен ако не сте два акаунта на един и същи човек де.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 21:52
Да бе аз винаги съм уважавал хората дето толкоз много постигат и толкоз много знаят и са видяли. Те са ми идлоите.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 21:55
Andrey358 написа: Не говорех на тебе, но както и да е. Фактите са си факти. и кви са фактите ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 22:01
Andrey358 написа: Смешнико, когато ти обиколиш сам половината свят и постигнеш това което съм постигнал аз, тогава ми говори кой живеел под крилцата на мама и кой имал жълто покрай устата. ... Що се отнася до материалите които представи, на английски са и ще ми коства доста усилия за да ги разчета и разтълкувам в детайли, тъй като научните статий не са еднозначни и не са проста работа като цяло. Говоря от опит. Брей, обиколил си половината свят, а не можеш да разтълкуваш две статии на кръст ли бе? На какъв език им говореше в Щатите, на турски ли? 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 22:02
Цитат: и кви са фактите Че не съм напушен тъпак, който хейти от компютъра и се мисли за мноо лош и мноо разбиращ от живота, само защото е намерил откъде да си купи трева. Заратустра не казах, че не мога, а че не ми се занимава, има разлика 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 22:05
То 'щото е половин ден работа. О.о
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 22:08
Ценя си времето...
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 22:09
Andrey358 написа: Цитат: и кви са фактите Че не съм напушен тъпак, който хейти от компютъра и се мисли за мноо лош и мноо разбиращ от живота, само защото е намерил откъде да си купи трева. изглежда просто няма факти. или си усетил че ако изложиш това, което според теб би трябвало да буди възхищение, много хора ще ти се смеят.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 22:10
Ако това ще те накара да спиш спокойно...
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 22:10
факта е, че ше го факаме
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 22:26
той си е достатъчно нафакан.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 22:28
I lol'd hard on all of this shit
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 22:28
това е едно от постиженията с които така много се гордее.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 23:45
Tsim написа: Напълно съм съгласен. Какво ли биха си помислили подрастващите от някои мнения? Наркотикът, заедно с цигари, алкохол и всичките им там производни са вредни вещества и личните оправдания за тези подбуди не могат да бъдат мотив човек да продължава или пък да опита и друг. Пушете, пийте, но не парадирайте с вредните си навици пред другите, защото това говори само лошо за вас и колко непълноценни всъщност сте в обществото. прочетете постовете му в темата , там е цялата истина дума повече .. секи си праи квот си иска , без да обяснява колко полезна била тревата морт , човека си ти го каза .. тва че си пушил тревица , далеч не е било причината да постигнеш не знам си там , квот си постигнал
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 23:47
Random Idiot написа: морт , човека си ти го каза .. тва че си пушил тревица , далеч не е било причината да постигнеш не знам си там , квот си постигнал Да, ама не му е и попречило. И това беше смисъла.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 23:49
Random Idiot написа: морт , човека си ти го каза .. тва че си пушил тревица , далеч не е било причината да постигнеш не знам си там , квот си постигнал Не съм чел последните няколко страници на темата,но предполагам (смисъл близко е до ума) че морт е имал предвид че тревата не му е попречила да постигне еди кво си,а не че заради нея го е постигнал
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 11 Дек 2008 00:04
Е мен ми пречи тревата да постигам разни неща. Применро като съм напушем и като ме заговори няква мацка и нензам кво да и кажа бавно зимам решения и други такива, но пък за сметка на това ми помага в други аспекти. Успокояваш се виждаш нещата отстрани от неутрална гледна точка почти и това ти помага да се опиташ да постигнеш баланс с вселената. Хахахаха не случаино всички шамани са друсали яко сякакви лудници и са били най мъдрите и почитани в племето.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|