Автор |
Съобщение |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 30 Авг 2012 18:20
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 30 Авг 2012 19:53
Gipo написа: Снощи първото ни пръснаха джанките, никой от Барса не знаеше къде се намира. Второто обаче стана мач и Барса доста добре компенсираха липсата на 11ти човек. Даже ако някой е хванал направо второто, едва ли е разбрал, че са с човек по-малко. Монтоя трябваше да започне мача вместо Адриано. Да го барат и двата отбора, сега е годината на ДЕПОРТИВО, батки 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 31 Авг 2012 21:33
Фалкао ги направи на дроб сърма и после ги изяде! Невероятен нападател! Сякаш виждам подобрена версия на Пипо Индзаги!
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 31 Авг 2012 21:46
Хахах бях се хванал на бас че фалкао ще вкара 2 днеска ... как не пуснах и еврофутбол умирам си от яд....
Леви чифутина скапан досвидя му се да даде малко повече за Мутиньо... Поне Демпси и Лорис пристигат...
|
|
 |
slackslack
|
 |
В момента играе: Slacker-ски игри.
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Сеп 2012 15:59
Фалкао и Кавани ако се съберат в един отбор ще е велико нападение.Двамата най добри нападатели в света в момента !!! Дано някой пине опита да ги събере заедно
___________________________________ От кой отбор си.....
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 01 Сеп 2012 23:07
Най-добрата деветка в Европа!
Гледах мача и не вярвах.Челси се насра тотално.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2012 14:54
Арсенал - Пуул
bloodzeed си е сменил номера на канала в сопкаст! Досега го търсих на стария, но садвах защото нямаше нищо
Новия е 132927
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2012 16:44
Суарес боклука мръсен Добре, радвам се на новия мениджър. Опитва се да изгради друг стил (въобще някакъв стил), многото подавания ми харесват. Имаме и повечко скорост по крилата, имаме страхотен подавач (Алън). НО. Едно нещичко му е убягнало на Роджърс и то е че разполагаме с пълни глупаци за играчи - креативните ни футболисти са 2-3ма. Дори Джерард не е баш плеймейкър, да не говорим, че годинките почват да му тежат и на моменти прави пълни глупости. Като изключим Алън, другите просто се чудят какво да правят с топката. Нападението беше трагично - един мизерник не може да спре топката като хората  Нито един шибан крос не завърши с нещо добро. Стърлинг беше засенчен, а когато центрираше избираше възможно най-малоумния вариант (така де, на негър не можеш да имаш доверие). Борини няма място на фланга, него не го виня, а и трябва да се адаптира все пак. Даунинг пак игра в дясно - предвидим е, а и не е чак такъв гениален футболист. Едно-две добри отигравания и толкоз. Джонсън беше трагичен. Както в защита, така и напред. Нито едно свястно центриране, нито едно добро изчистване отзад. За първия гол не беше виновен, централният защитник къде спеше да не покрие Подолски  И за десерт Суарес, прехваленият, великият нападател - най-безполезният играч днес. НИТО едно добро отиграване. Не знам дали успя 2 пъти да спре топката добре. Ударите му бяха под всякаква критика, а е толкова глупав, че не знам има ли накъде още - цял мач правеше едно и също - да се опита да премине през 13 защитника с бягане. Пълен глупак А най-големите виновници за всичко са малоумните американци, които ни купиха, и на които им се досвидяха 6 мизерни милиона за Демпси, а трябваше да дават милиарди за разни кухи футболисти. Без коментар. Изводът - като искаш да подражаваш на Барса, си намери футболисти, които мислят без топка в краката... И, Дидо, преди да си почнал да възхваляваш Арсенал - недей. Сами се бихме, оставяхме ви пространства, оставаше и да не ги ползвате. Само един Касорла ми хареса, а Жиру е титанично дърво, много му се кефя 
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2012 16:48
Дъбъл пост фор дъ рейдж. Тия Диема са ебати простите пристрастени парчета. Не стига, че коментаторът ме изнерви толкова, колкото Суарес, ами и си канят разни фенчета за "специалисти" в студиото. В момента имат някакъв костюмиран фагът. И приключват с коментара за Пул-Арсенал, почват да говорят за Ютд - Саутхямптън. И водещия на студиото - "Как мислиш, че ще се представят твоите любимци от Манчестър Юнайтед?" Ебаси професионалистите, ебаси чудото 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2012 17:01
Цитат: Жиру е титанично дърво Може, ще видим, но не можеш да вадиш изводи за голмайстора на френското първенство и човека донесъл първа титла в историята на Монпелие (втф) само от три мача в Англия :> Иначе, основно слушах мача, почти не го гледах, но забелязах доста пропуски от страна на Пуул и доста грешки от страна на Рейна
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2012 17:40
мляко с фалкао ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2012 17:47
Ние сме трагични ве да еба майка му.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 02 Сеп 2012 18:43
denik написа: Цитат: Жиру е титанично дърво Може, ще видим, но не можеш да вадиш изводи за голмайстора на френското първенство и човека донесъл първа титла в историята на Монпелие (втф) само от три мача в Англия :> Иначе, основно слушах мача, почти не го гледах, но забелязах доста пропуски от страна на Пуул и доста грешки от страна на Рейна >франция >качествено първенство pick one Всички знаем, че французите са добри само в едно - да отварят врати. Окей, край с ксенофобските шегички. Сега сериозно - Подолски се справи супер - запази самообладание при гола и го нахули яко, а после направи и добра асистенция. Жиру беше тотално неориентиран, имаше сто добри възможности за гол - първото полувреме като остана сам срещу Рейна и избуха един боц в публиката, второто - грешката на Енрике - пак оставаше сам срещу вратаря, той не можа да овладее, и после играта с глава след корнера - непрофесионално изпълнение от футболист, за който се очаква да скорва когато иска. Освен това на ПЕС си го бях взел и беше абсолютно същото дърво, а тъй като всички знаем, че ПЕС е гаранция за реализъм, то следователно Жиру не струва П.С. - щях да се изкефя, ако бяхме купили Хунтелаар. Или Чед Еванс... he really does score when he wants -> http://en.wikipedia.org/wiki/Ched_EvansЧети внимателно биографията му 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Сеп 2012 12:22
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Сеп 2012 20:43
Дам много добра пресконференция в спортала мисля че е качена цялата ... OMFG http://www.sportal.bg/news.php?news=383977
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 03 Сеп 2012 21:09
Я я дай
Аз гледах втората половина само, а след това имаше качени само различни части
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 18 Сеп 2012 12:04
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 12 Окт 2012 09:55
Някой довечера на стадиона? Дано не паднем!!!! 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 12 Окт 2012 22:50
Да еба БАНДАЛОВСКИ!Да ЕБА ЦСКА!
Как може бе простак!
Заради него изтървахме победата.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 12 Окт 2012 23:26
Ся го гледам... май си е виновно момчето. На стадиона всички мислехме че съдията е прекалил и си му сипахме през целия мач (както и на 5-цата от датчаните всеки път като докосне топката :Д). Но гледайки повторенията, Бандата верно си е виновен. Абе дежа ву ли е нещо, или имам чувството че винаги точно той осира нещо?
На гола на датчаните пък (ВТФ БЕНДТНЕР ДА ВКАРА ГОЛ?!?!? 2012!!!) тъкмо ставаше мексиканската вълна и не го видях, щото гледахме по трибуните колко яко изглежда.
Другото положение за което се сещам - второто полувреме един датчанин ни направи фал на границите на наказателното поле (в страни, почти до аута), но ми се стори че фала си беше вътре, а съдията даде пряк свободен почти на границата... Какво си беше?
Като цяло съм доволен и датчаните ми се струва че трябва повече да съжаляват в случая. Изкарахме 60 минути с 10 човека срещу Дания и не паднахме. Това е повече от добре. Към края играхме доста защитно и много скучно в атака, но Тонев сам срещу 4-ма защитници наистина нямаше какво да направи, когато му подадеха топката. Ако бяхме 11 с/у 11, със сигурност щяхме да играем по-красиво и като нищо и да бием. Аре, след 4 дни срещу Чехия.. важното е да не падаме!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|