Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 26 Ное 2015 14:57
Почнах да ходя на фитенс най-накрая. Мн ме кефи. И в момента съм разнебитен И понеже съм разглезеничък, искам да изкажа възмущението си от общите бани; дося не бях виждал толкова много пишки :S Хората дори правят eye contact и си говорят докато се къпят лол :S
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 26 Ное 2015 15:24
то хубаво пак че си се разминал само с eye contact
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 26 Ное 2015 15:34
Освен да пикая, друг контакт с фитнесова баня/кенеф не съм имал никога
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 26 Ное 2015 22:21
Ти луд ли си В старата ми зала по карате, си ходехме по пишки из цялата съблекалня ама там се познавахме от деца, нале Иначе в повечто зали верно е голяма мизерия и не стават за къпане
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 12 Авг 2016 01:15
Баси, единствената смислена тема във форума потънала. Та вдигам с въпрос : Добре, най-сетне почнах да ходя на фитнес, всичко е яко, справям се и сравнително добре, ама нещо много почнаха да ме болят раменните стави.По специално мястото наречено rotator cuff. Правих някакви видове разтягане, но помага за кратко само. Та някви идеи, как да го оправя от самосебе си или да ходя на терапевт ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 12 Авг 2016 02:06
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 12 Авг 2016 02:28
Тенкс. Това изглежда, че наистина ще помогне. Бях почнал да се притеснявам вече, ама явно по всяка вероятност не е нещо сериозно. И да, раменете винаги са ми били доста слаби като цяло. От това, което гледам, явно това е доста разпространен проблем
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 12 Авг 2016 06:35
Кои упражнения правиш за рамо, какви серии и колко пъти седмично? Това инфо би могло да бъде определящо и така да можем да ти помогнем по-добре.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 12 Авг 2016 17:48
Еми раменни преси с дъмбели правя основно - 3 серии по 5 повторения всяка. А почвам с "разтваряне на ръце" пак същата работа. Това го правя 2 пъти в седмицата - понеделник и петък, като в сряда и неделя ходя на лостове, където правя 3х10 набирания за рамо.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 13 Авг 2016 19:34
Набирания за рамо, мисля, че няма Иначе ти трябва дългогодишен опит в залата, за да постигнеш достатъчно тренираност на тялото, че да е ок да правиш повече от веднъж седмично дадена мускулна група. Особено рамо, което така и така го натоварваш при ред други мускулни групи. Сега просто тялото ти не успява да се възстанови и в желанието си за по-бърз прогрес, най-много да се повредиш. Не случайно има програми за начинаещи, за средно начинаещи, за хора с 1 година опит в залата и тн.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 13 Авг 2016 22:25
За 8 месеца сериозно трениране и ядене само на пилешко постигнах доста добри резултати, но за съжаление поради течение на обстоятелствата преди няколко месеца се наложи да спра и сега съм отново разплут като болна медуза
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 14 Авг 2016 00:54
Не яж пилешко - пълно е с хормони. Моят източник на качествен, евтин и напълно безопасен протеин е бобът Всеки ден боб Много мощ в мускулите и здрава перисталтика Освен това почти никакви мазнини, което означава, че за разлика от пилето със солата, мазнините и хормоните след прекъсване на вдигането за определени периоди няма да се ошишкаш Колкото за проблема с болката в раменете - добре е като начинаещ да заложиш на по-леки упражнения и след като тялото ти се адаптира да преминеш към по-тежки и интензивни такива В интернет има примерни програми, някой батка също може да даде акъл Нещо много важно - приемай и по някой плод преди и след тренировка - по възможност някой с повече антиоксиданти. След тренировка тялото е подложено на много оксиданетен стрес и е доказано, че диета богата на повече плодове и зеленчуци спомага при възстановяването
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 14 Авг 2016 02:05
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 14 Авг 2016 06:15
Пичове, мерси за помощта ! Та явно наистина ще забавям темпото,не ме кефи, ама няма как. БТУ, много се кефя на това колко са отзивчиви хората занимаващи се с фитнес. Веднъж даже,докато се мъчих с клекове, дойде един при мен и 10тина минути ми обяснява как да ги правя правилно, с каква тежест и тнт, без да съм го питал, без нищо
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 14 Авг 2016 10:34
Моите впечатления са такива - 80% от хората във фитнес залите са напълно незаинтересувани от това, което правят другите. 10% биха ти обяснили много подробно какво и как. Останалите 10% са галфони, които ще отидат при приятелите си и ще кажат "бахахах виж го тоя какво прави"
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 16 Авг 2016 13:11
Много пази рамото! Прецакаш ли го сега като си млад, по-напред ще са ти невъзможни не само фитнеса, ами и елементарните физически упражнения. Наблягай на загряванего, да няма никаква болка или пукане по време на упражнение. Може да пробваш разни загряващи кремове и тн, но не го подценявай в никакъв случаи. Отделно - прекалено често го тренираш, може и генетично ставата ти да е слаба и така допълнително да я хабиш. Рамото влиза като правиш гърди, гръб, ако щеш и ръце като правиш, прибира лактите до тялото и пак е в напрежение. Веднъж седмично е напълно достатъчно. Оправи си упражненията малко(тия 3 серии по 5 са ми малко мътни лично на мене), спри с тия лостове, и нещата ще задобреят, без да губиш прогреса.
Бобът наистина е нещо страшно - на промоция са по левче консервата, ако си го вариш сам - дори по-евтино. Тва засилване на перисталтиката е проблем в началото, още повече ако хапваш и извара преди лягане, но се овладява. Потърсете в нета The 300 pound vegan и четете. Боб, броколи, леща и е добитък.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 16 Авг 2016 21:30
Перисталтика се нарича процесът при който храната ти мърда в червата по посока изхода Бобът е богат на фибри и здраво размърдва червото, нещо, което не се получава толкоз лесно при животински храни при които фибрите варират в тесните граници на 0%
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 17 Авг 2016 02:54
Препоръчайте някакви удобни ръкавици за лостове.Тея за фитнес уредите не стават
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 17 Авг 2016 07:41
нелегален написа: бобът е як, мкеей?
какво е перисталтика, и кой по дяволите яде извара? бляк Лично аз с удоволствие консумирам извара, дори да не е с фитнес цели. Но не чиста, разбира се. Има безброй рецепти, с които да си я направиш супер вкусна като едновременно не я пълниш с вредни боклуци. @efizol - аз лично не мога да ти препоръчам ръкавици, ползвал съм само фитнесови.
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 02 Сеп 2016 15:06
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|