Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 06 Яну 2019 22:05
Волтажен, и аз имам слабост към възрастни жени - сподели някои други, които се доближават, макар и малко, до Кери ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
krriiissss
|
 |
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 22 Яну 2019 19:25
iskam_keri_russell написа: Понеже помня че когато преди години започваше Game of Thrones и като го обсъждахме в съответната тема, за доста хора именно Софи Търнър (Санса) беше най-красивата (не и за мен...), мисля че за доста хора може да им е интересно че сега е станала топ курве: Софи Търнър, Game of Thrones и какви жертви е правила актрисата в името на сериала Специално Тилката помня че доста ѝ се възхищаваше... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Най-красива е Натали Емануел.
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 13 Фев 2019 22:34
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 14 Фев 2019 09:29
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 14 Мар 2019 12:24
Всеки има лоши дни, в който не е себе си ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 16 Апр 2019 20:09
Честит й режисьорски дебют! Нямам търпение да гледам епизода утре.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 16 Апр 2019 22:22
Императора написа: втф тука изглежда по някакъв доста странен начин, доста различен от този, по който по принцип съм я виждал след като ти почна да ѝ клакьорстваш във форума... малко психопатски вид вкарва, ако трябва да съм честен...  що бе супер си е...пък и чак да я клакьорствам, постнал съм само 3-4 снимки и не спамя всяка новина за нея, която излезе 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 04 Юни 2019 21:24
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 05 Юни 2019 11:58
По-добре пропаганда на въоръжените сили от колкото на дженндър-либералните ценности. Иначе аватара го махнах щото щях да слагам нещо друго, ама забравих и така. 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 05 Юни 2019 13:45
между другото, на 0:08 ми заприлича на кадър от Zero dark thirty или подобен военен филм с Джесика Частийн. Надявам се все повече да я забелязват и да започне да участва в някакви холивудски продукции с големи бюджети, защото по нищо не отстъпва като актьорски умения на повечето актриси.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 06 Юни 2019 11:19
Императора написа: The Arrow написа: Надявам се все повече да я забелязват и да започне да участва в някакви холивудски продукции с големи бюджети Допълнителните показност и слава, които ще ѝ донесе този акт, обаче, ще я направят по-защитена и отдалечена от "земята", и по-недосегаема за теб. Наистина ли го искаш? The Arrow написа: по нищо не отстъпва като актьорски умения на повечето актриси. Тука съм съгласен. Доста добра е. и... бтв.... слочаенос и сафпъдение ли е наистина че тя прави тази своя изява малко след момента, в който тука почнахме да си играем на агитатори, военни разбирачи и да се обясняваме в любов към знаменитости? Слочаенос???  Ама ти гледал ли си я някъде до сега ? Аз все още само във Флаш съм я гледал, но за съжаление сериалчето е доста под потенциала си поради куп причини, но пък поне кастинг екипа си вършат работата прекрасно в повечето случай. Та за това, смятам в най-скоро време да се запозная обстойно и с други продукции с нейно участие.
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 07 Юни 2019 10:15
Императора написа: ^ напоследък доста зачестиха пропагандните изяви в полза на Американските въоръжени сили от страна на разни фигури от развлекателната индустрия и поп-културата. веднага се сещам за адам драйвер (който ми попада в полезрението поради съ-участието му в пиеса с Императрицата), който постоянно изтъкват че е бил морски пехотинец в интервюта с него, и оттам публиката почва да ръкопляска. мех. милитаризация. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Такива винаги е имало много, проблема е, че само от политическото ляво ги критикуват, пък тях никой извън кръгчето им не ги слуша. https://www.youtube.com/watch?v=ih_iGLowp7Ahttps://www.youtube.com/watch?v=N5xfBtD6rLYЕ някакви такива коментари примерно, от хора които 99% от времето говорят за феминизъм, токсично мъжкарство, и сходни идеи. Едната хубава ябълка във варел със скапали.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Jotaro97
|
 |
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 17 Юли 2019 17:57
Бе, на някои от тия, които сте споделили, просто искам да ги ударя в лицето.
___________________________________ "Carthago delenda est"
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 13 Дек 2019 13:41
Императора написа: Дегенерация на макс.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 10 Фев 2020 21:11
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 23 Фев 2020 23:21
Баси бабичката, на колко е?
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 01 Мар 2020 19:42
Какво "dude"? Питах на колко е, за да преценя дали изглежда добре за годините си. Ако е около 50, бих казал, че е супер. Но независимо от годините ѝ, спрямо средната възраст на форума, изглежда като бабичка. В момента излизам с жена на 38 и смея да твърдя, че изглежда доста по-добре, без да е кино звезда.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 01 Мар 2020 20:42
Изглежда си точно за възрастта - нито стара, нито млада ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Познавам жени към 40, които изглеждат по-зле ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 01 Мар 2020 22:19
Der Meister написа: В момента излизам с жена на 38 и смея да твърдя, че изглежда доста по-добре, без да е кино звезда. Леко завиждам, винаги съм имал мерак да чукам някви готини какички, но не и за сериозна връзка.
|
|
|
|
 |
kingcrimson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 02 Мар 2020 15:51
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|