Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 21:34
Nattestid написа: Varggoth написа: Nattestid написа: Бижутера написа: Nattestid написа: Еми ти като си посерко, какво очакваш ?
Я ми кажи, какъв метъл си слушал (, посерко), че се правиш навсякъде, където стане дума за тая музика, на интересен ? никой нормален човек не понася некъв селянин,рамбо с коса до коленете да зяе като овчар по баирите. метъла е музика за хора,изолирани от обеществото,вервай ми,от личен опит. групи не знам,нито солови изпълнители,но веднъж попаднах на едно радио,89.5 MHz,там има метъл музика....ей богу идиотщина до небето.... Ей това, ако е идиотщина, то ти си 600 пъти по-изолиран отколкото миризливите метъли са. И не ми излизай с номера "не ми харесва". Няма да стане тоя път. ;р Е, осра се. Sepulchral Tones, напротив. Много гадна песен. ;р ЕХ БЕ! Стига бърза па ти. :Д Ахахахахха, майка му стара и нет, таман качвах Krieg и се наеба връзката... Аре, от мен да мине - "реванш". ;р
След като ти се е наебала връзката, значи проблема не е в моето бързане, а в твоето забавяне. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 21:41
Pestilence - Land of Tears.
Проблемът е в курския ми нет.
Между другото, разбрах, че утре вечер трябва да се проведе среща на групата. ;р Ще бъда. Там.
|
|
|
|
 |
Predator-S
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 21:57
Slayer - Hell Awaits
Nioj Su, noij su, noij su, noij su, noij su... Emoclew kcab!!!!1
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 22:01
Nattestid написа: Pestilence - Land of Tears.
Проблемът е в курския ми нет. :oops:
Между другото, разбрах, че утре вечер трябва да се проведе среща на групата. ;р Ще бъда. Там.
Бързо схващаш.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 22:09
Varggoth написа: Nattestid написа: Pestilence - Land of Tears. Проблемът е в курския ми нет.  Между другото, разбрах, че утре вечер трябва да се проведе среща на групата. ;р Ще бъда. Там. Бързо схващаш.
Аз може да се забавя :р Ще имаме репетиции с другата секта.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 22:46
Funeral Fog написа: Varggoth написа: Nattestid написа: Pestilence - Land of Tears.
Между другото, разбрах, че утре вечер трябва да се проведе среща на групата. ;р Ще бъда. Там. Бързо схващаш. Аз може да се забавя :р Ще имаме репетиции с другата секта.
Ти внимавай.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2007 23:11
Varggoth написа: Funeral Fog написа: Varggoth написа: Nattestid написа: Pestilence - Land of Tears. Проблемът е в курския ми нет.  Между другото, разбрах, че утре вечер трябва да се проведе среща на групата. ;р Ще бъда. Там. Бързо схващаш. Аз може да се забавя :р Ще имаме репетиции с другата секта. Ти внимавай.
Да не соринем сградата ли ?
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 10:58
Funeral Fog написа: Varggoth написа: Funeral Fog написа: Varggoth написа: Nattestid написа: Pestilence - Land of Tears.
Между другото, разбрах, че утре вечер трябва да се проведе среща на групата. ;р Ще бъда. Там. Бързо схващаш. Аз може да се забавя :р Ще имаме репетиции с другата секта. Ти внимавай. Да не соринем сградата ли ?
Май и ти бързо схващаш.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 12:28
NexusPolaris написа: Ахаха. ;Р Аз не слушам блек. Е... По малко. Аз слушам инди рок, алтърнатив, пънк, гръндж, траш, емо, фолк метъл, метълкор, малкор, готик, готик метъл, индъстриал, индъстриал блек, дет, блек (!)....
Хаха. ;Р И съм на 12. И въпреки всичко Рамщайн са пич (знам, че са група, омфг.. ). >.<

___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 12:36
The Chameleon написа: NexusPolaris написа: Ахаха. ;Р Аз не слушам блек. Е... По малко. Аз слушам инди рок, алтърнатив, пънк, гръндж, траш, емо, фолк метъл, метълкор, малкор, готик, готик метъл, индъстриал, индъстриал блек, дет, блек (!)....
Хаха. ;Р И съм на 12. И въпреки всичко Рамщайн са пич (знам, че са група, омфг.. ). >.< :P
Most ironic of all, was the last gift that Raziel had given me...
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 13:25
Varggoth написа: The Chameleon написа: NexusPolaris написа: Ахаха. ;Р Аз не слушам блек. Е... По малко. Аз слушам инди рок, алтърнатив, пънк, гръндж, траш, емо, фолк метъл, метълкор, малкор, готик, готик метъл, индъстриал, индъстриал блек, дет, блек (!)....
Хаха. ;Р И съм на 12. И въпреки всичко Рамщайн са пич (знам, че са група, омфг.. ). >.<  Most ironic of all, was the last gift that Raziel had given me...
Long Live Лига...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Бижутера
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 14:51
Изводите си правя от едно място. Един от моя клас слуша метъл на лягане и ставане,вечно ходи с тениски я на Айрън Мейдън,я на Найтуиш и тн.
Тоя мой съученик е психически неуравновесен (съвсем леко,но напълно достатъчно) и е особняк.
При все,че в клас от 26 човека само 1 слуша метъл мисля,че е ясно кой се самоизолира.....защото ние бихме се прежалили да изслушаме некоя метъл песен,но той като чуе нещо различно и откача. А това не е нормално.
Плюс това всеки ден се движа в градския транспорт и почти не виждам млади хора с подобни метъл тениски.
което означава само едно-малка част от обществото слуша подобна музика.
а когато не признаваш друга музика освен твойта,значи се самоизолираш......е точно това исках да кажа
иначе нямам нищо против метълите,разберете не ги мразя,но си казах мнението.....не всеки е съгласен,но аз какво да направя 
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 15:05
Бижутера написа: Изводите си правя от едно място. Един от моя клас слуша метъл на лягане и ставане,вечно ходи с тениски я на Айрън Мейдън,я на Найтуиш и тн. Тоя мой съученик е психически неуравновесен (съвсем леко,но напълно достатъчно) и е особняк. При все,че в клас от 26 човека само 1 слуша метъл мисля,че е ясно кой се самоизолира.....защото ние бихме се прежалили да изслушаме некоя метъл песен,но той като чуе нещо различно и откача. А това не е нормално. Плюс това всеки ден се движа в градския транспорт и почти не виждам млади хора с подобни метъл тениски. което означава само едно-малка част от обществото слуша подобна музика. а когато не признаваш друга музика освен твойта,значи се самоизолираш......е точно това исках да кажа иначе нямам нищо против метълите,разберете не ги мразя,но си казах мнението.....не всеки е съгласен,но аз какво да направя 
ЪЪЪ... Ти безнадежден ли си или само така ми се струва? Как може от един-единствен човек да си направиш извод за цяло едно общество? Глупаво е откъдето и да го погледнеш. Защо се изолира според теб? Може би просто няма какво да ти каже. И това, че не си виждал хора с тениски в градския транспорт ( да не говорим, че живеем в България... ) значи, че няма метъли, така ли?!
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 15:08
Вардете се, вземе дойде някой ден на даскало с оръжие и да ви изпозастреля като онзи кореец.
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 16:02
Бижутера написа: Изводите си правя от едно място. Един от моя клас слуша метъл на лягане и ставане,вечно ходи с тениски я на Айрън Мейдън,я на Найтуиш и тн. Тоя мой съученик е психически неуравновесен (съвсем леко,но напълно достатъчно) и е особняк. При все,че в клас от 26 човека само 1 слуша метъл мисля,че е ясно кой се самоизолира.....защото ние бихме се прежалили да изслушаме некоя метъл песен,но той като чуе нещо различно и откача. А това не е нормално. Плюс това всеки ден се движа в градския транспорт и почти не виждам млади хора с подобни метъл тениски. което означава само едно-малка част от обществото слуша подобна музика. а когато не признаваш друга музика освен твойта,значи се самоизолираш......е точно това исках да кажа иначе нямам нищо против метълите,разберете не ги мразя,но си казах мнението.....не всеки е съгласен,но аз какво да направя 
Така по става. Поне в момента вадиш аргументи. При все това разбери, неуравновесени индивиди има всякакви - дали ще са метъли, рокери, рапъри, чалгари и прочие все ще намериш някакъв малоумник. Другото което, глупава генерализация правиш - един човек = цяло общество. И не, не слушам по цял ден метъл. Като отида на дискотека слушам квото ми пуснат (не чалга обаче, всичко друго приемам). Бих слушал рап, транс...прочие, прочие стига да ми хареса. Но любимата ми музика си е и винаги ще бъде метълът. Хигиенни проблеми нямам, къпя се всеки ден. За градския транспорт не мога да ти кажа, не съм в БГ. Тук обаче метълите определено не са изолирана част от обществото. Аз самия имам доста разнородни приятели ( единия негър заклет рапър, другия заклет по техното, мексиканец който слуша алтернативен рок и прочие, прочие.) И не определено не съм изолиран.
Иначе поне сега даде аргументи, но хората са хора един е такъв, друг е онакъв.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Алминатора
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 16:05
Лапай пишки бе,ксенофоб.
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 16:10
Алминатора написа: Лапай пишки бе,ксенофоб.
Ех ти па...опитвам се да вдъхна малко разбиране и ти... тц тц тц 
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 16:24
NexusPolaris написа: Бижутера написа: Изводите си правя от едно място. Един от моя клас слуша метъл на лягане и ставане,вечно ходи с тениски я на Айрън Мейдън,я на Найтуиш и тн. Тоя мой съученик е психически неуравновесен (съвсем леко,но напълно достатъчно) и е особняк. При все,че в клас от 26 човека само 1 слуша метъл мисля,че е ясно кой се самоизолира.....защото ние бихме се прежалили да изслушаме некоя метъл песен,но той като чуе нещо различно и откача. А това не е нормално. Плюс това всеки ден се движа в градския транспорт и почти не виждам млади хора с подобни метъл тениски. което означава само едно-малка част от обществото слуша подобна музика. а когато не признаваш друга музика освен твойта,значи се самоизолираш......е точно това исках да кажа иначе нямам нищо против метълите,разберете не ги мразя,но си казах мнението.....не всеки е съгласен,но аз какво да направя  ЪЪЪ... Ти безнадежден ли си или само така ми се струва? Как може от един-единствен човек да си направиш извод за цяло едно общество? Глупаво е откъдето и да го погледнеш. Защо се изолира според теб? Може би просто няма какво да ти каже. И това, че не си виждал хора с тениски в градския транспорт ( да не говорим, че живеем в България... ) значи, че няма метъли, така ли?! Еми ето сама казваш че метълите са общество.Което само потвърждава думите на бижутера че метълите са затворени и самоизолирани.
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 16:41
...понеже чалгаджиите не са общество.
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Апр 2007 16:47
^Те са общество, наричат се "готините". Както са общество и раперите. Както и да гледаме нещата, съществото човек живее на групи, които си помагат или пречат според обстоятелствата. Чалгарите също се изолират когато някой от тях (незнайно как) попадне сред метЪли или брейкъри да кажем. Човешко е.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|