Автор |
Съобщение |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 10:16
До класувнаето. За... За... Абе май беше за най-готин на снимка потребител....
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 10:38
7 дена,само се надявам да ми махната бан-а,щото иначе умирам.Айде бе админ,не беше нарочно плиииз.....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 10:41
Духът ->KNSpirit написа: 7 дена,само се надявам да ми махната бан-а,щото иначе умирам.Айде бе админ,не беше нарочно плиииз.....
Да не са те баннали???
___________________________________ A new world ... Awaits ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 10:43
Да. Снощи воден от простотията си написах един пост,лишен от смисъл,само букви,и ми теглиха бан.Ах как съжалявам,ама след дъжд качулка...Дали ще ми простят???
|
|
|
|
 |
Spi9er
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 10:55
Ами мн ясно 4е 6те ти простят ве! На всеки му се слу4ва! Грешка - човешка! Човек се у4и от гре6ките си! Мисля 4е админа 6те се осъзнае и 6те ти махне бана спокинка
Айде АДМИНЕ ти си...
___________________________________ NeW PC - NoVeMbEr!
|
|
|
|
 |
kiroman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 11:02
Щом са те баннали има защо най-малкото заради непрестанния флууд...
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
 |
amora
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 11:59
kiroman написа: Щом са те баннали има защо най-малкото заради непрестанния флууд...
Киро....копеле...недей така грубо бе:)
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
 |
The.Rampage.Rado
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 12:10
amora написа: kiroman написа: Щом са те баннали има защо най-малкото заради непрестанния флууд... Киро....копеле...недей така грубо бе:) ВеЛно, по нежно му го кажи!
Помоли го да спе да флууди!
Може да се отзове... 
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
 |
JazzJack
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 12:12
Конкурс ли ще правите?
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 12:13
JazzJack написа: Конкурс ли ще правите? Какъв конкурс?
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
JazzJack
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 12:18
*Ghost Master написа: JazzJack написа: Конкурс ли ще правите? Какъв конкурс? Beliata написа: До класувнаето. За... За... Абе май беше за най-готин на снимка потребител....

|
|
|
|
 |
amora
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 12:24
JazzJack написа: *Ghost Master написа: JazzJack написа: Конкурс ли ще правите? Какъв конкурс? Beliata написа: До класувнаето. За... За... Абе май беше за най-готин на снимка потребител.... 
Ами и аз не разбрах много добре. Май ще има анкета кой е най-хубавия потребител. Нещо такова...Вече сигурно се досещате последното място за кого е:)
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 12:39
А дано ми махната бан-а.
Сега по въпросите:
Джак,имам много яка идея за конкурс на тема Най-красив(а) юзер(ка).Няколко идеи ми се въртят из главата,но ще изчакам и други снимки още 7 дни....
Киро,ще намаля количеството,ама само да си получа шанс-а...
Амора,нищо не се знае...
|
|
|
|
 |
Kaiser Kar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 12:42
Духът ->KSPirit написа: А дано ми махната бан-а. Сега по въпросите: Джак,имам много яка идея за конкурс на тема Най-красив(а) юзер(ка).Няколко идеи ми се въртят из главата,но ще изчакам и други снимки още 7 дни.... Киро,ще намаля количеството,ама само да си получа шанс-а... Амора,нищо не се знае...
Ма ти баннат ли си? Ааааа не вярвам....
___________________________________ Приятел
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 12:44
Kaiser Kar написа: Духът ->KSPirit написа: А дано ми махната бан-а. Сега по въпросите: Джак,имам много яка идея за конкурс на тема Най-красив(а) юзер(ка).Няколко идеи ми се въртят из главата,но ще изчакам и други снимки още 7 дни.... Киро,ще намаля количеството,ама само да си получа шанс-а... Амора,нищо не се знае... Ма ти баннат ли си? Ааааа не вярвам....
А аз не искам,но реалността е жестока.Някой да каже добра дума за мене,искам си профила обратноооо 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 13:13
amora написа: Ами и аз не разбрах много добре. Май ще има анкета кой е най-хубавия потребител. Нещо такова...Вече сигурно се досещате последното място за кого е:)
Не знам за кой ще е последното, ама ако слушкаш ще галсувам да ти дадеме първото:)
Отсега да отбележа че в такива неща не искам да ме замесвате...
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 14:27
HUN73R написа: amora написа: Ами и аз не разбрах много добре. Май ще има анкета кой е най-хубавия потребител. Нещо такова...Вече сигурно се досещате последното място за кого е:) Не знам за кой ще е последното, ама ако слушкаш ще галсувам да ти дадеме първото:) Отсега да отбележа че в такива неща не искам да ме замесвате...
Е нали знаете кой е най-корумпиан тук:Ь Как мислите? Кой ше се уредии с 1вото място:Ь?
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 19:33
†Попът† написа: HUN73R написа: amora написа: Ами и аз не разбрах много добре. Май ще има анкета кой е най-хубавия потребител. Нещо такова...Вече сигурно се досещате последното място за кого е:) Не знам за кой ще е последното, ама ако слушкаш ще галсувам да ти дадеме първото:) Отсега да отбележа че в такива неща не искам да ме замесвате... Е нали знаете кой е най-корумпиан тук:Ь Как мислите? Кой ше се уредии с 1вото място:Ь?
Хехех "батето" ма разби от сякаде
П.п по въпроса за Духът ->KNSpirit мисля, че трябва да му се махне банна поне последен шанс да му се даде, а той вече да внимава к'ви ги дрънка
П.п.п на мене ми е чудно как оставиха онзи кретен 100 дена да поства некви брутални снимки и да ръси простотий наляво-надясно, Духът ->KNSpirit изгоря заради 1 пост ??
___________________________________ аверче
К'во зяпаш бе .. ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2005 21:27
Още не съм пуснат.Модераторите,админ-а,айде бе хора,простете ми егати.Няма да върша простотии повече...МОЛЯ ВИ СЕЕЕЕЕ!
|
|
|
|
 |
Aliss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2005 14:06
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|