Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 06 Май 2021 20:45
Gen.Toast написа: Най-накрая имах възможност да измия колата и видях всички нови и прекрасни драскотини. После отидох до Кърджали и все едно не съм я мил. За пръв път ми се случва да измия колата и непосредствено след това да не завали Човек, на Великден си бях в Хасково, в понеделник измих колата там преди да се върна обратно в София. На другия ден от вън изглеждаше все едно не съм я мил. Ебати.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 07 Май 2021 12:59
Ма аз не разбирам, тука тия дни дори не вали, всеки ден излизам и на преден и заден джам има плътен слой прах. Ебаха майката на тая държава.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 07 Май 2021 13:21
Бойко и Костов са виновни!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 07 Май 2021 15:46
В манастирски ливади където непрекъснато строят, колата ми изглежда като наскоро изкопана само като седи пред блока 3 дни. Преди като нямаше хоум офис, колата беше за пране на всеки 3 седмици, а сега я мия само ако ще ходя повече от 20км някъде. Общо за година и половина 6 пъти
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 08 Май 2021 10:41
Оф, май почвам да се замислям да сменям колата, че нещо взе да ми писва. Оня ден не ме пуснаха на ГТП заради вредни газове, което най-вероятно означава нов катализатор. Хич, ама хич не ми се дават пари по кола, чиято стойност в момента е макс 1500 лв.... Тоя катализатор само ще е 20-25% от цялата й стойност, ебахти
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 08 Май 2021 11:43
И на мен страшно много ми се кара нова кола вече, но предполагам ще я карам сегашната около две години още тъй като си върви добре (дано и така да си остане). Надявам се сега да ми потръгнат едни неща дето започвам и след около две години, живот и здраве, да се похваля тука с една Х6 М Competition
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 08 Май 2021 12:32
The Arrow написа: Х6 М Competition Аз пък се надявам след 2 години да си по-адекватен в избора си на кола и да си загърбил този чалгомобил X6-цата Но другото ти го пожелавам, разбира се.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 08 Май 2021 12:36
Gipo написа: The Arrow написа: Х6 М Competition Аз пък се надявам след 2 години да си по-адекватен в избора си на кола и да си загърбил този чалгомобил X6-цата Но другото ти го пожелавам, разбира се. Да, по останалия свят я карат тая кола не защото е яка а защото са чалгари,мутри и т.н. Това, че тука имат кофти репутация този и подобни автомобили не означава, че не са яки. Но благодаря за пожеланията.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 08 Май 2021 13:13
Всъщност в останалата част по света също ги смятат за доста пошли коли и че са за батки и мутри . В няколко автомобилни предавания са го споменавали, също и в ютюб съм го чувал. Най-прясно ми е в Top Gear като говореха колко е яка М5цата и после допълниха нещо в стил "много жалко, че толкова много неприятни хора ще имат такава..." Нещо в тоя стил съм чувал многократно. X6 е още по-специфична, защото е непрактична кола, без особени силни страни и много спорен дизайн. Заради скосения таван, забрави да возиш някой над 1,70 отзад. Не е джип, не е и лека кола, съответно не ползва позитивите на което и да е от двете. Но нека не забравяме, някои хора харесват и мултипла Ама тя поне е убийствено практична. Дизайнът на баскетболна маратонка трябваше да си остане за баскетболните маратонки
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 08 Май 2021 13:18
Хаха, не го знаех това тъй като не гледам авто предавания. А пък и не ми дреме особено за пътниците, все пак тая кола я взимам за мене си.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 08 Май 2021 15:12
Едно време имах рено лагуна 2. Наред с всички останали простотии по колата, която беше поредния пирон във френския ковчег, отзад никой не можеше да седи нормално заради тавана. Повярвай ми, в един момент ще ти писне от "ебаси колко е ниска тая кола отзад" и да гледаш в огледалото как някой се гърчи, за да застане поне малко като човек
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 09 Май 2021 21:22
Днес гъмжеше от фуражки навсякъде, предполагам заради усиления трафик след празниците. Спряха ме покрай Карлово, беше някакъв любезен чичка, представи се доста цивилизовано. Не обърна внимание на документите на колата, погледна колкото да види че съществуват, после ми взе книжката и я даде на колегата си в колата. Дойде и се загледа във винетката за зона в дясно на джама, не знам дали му беше интересно какво е или искаше да види дали не е изтекла пътна винетка, което ме съмнява предвид че такива не се издават от над 5 години, но преди имаше глоба за непремахната, ама не знам дали и в момента важи. Нищо не каза, отиде си пак до колата, и гледам се връща с книжката ми в ръка. Подава ми я и казва "имате глоба с фиш за 100 лв, снимали са ви някъде... лек път". Усетих че не се очаква от мен да задавам въпроси, та пожелах и аз нещо и отпраших. Аз знаех че имам невръчени глоби и даже се дразнех че не знам колко и какво, а и предположих, че ме проверяват и сигурно ще ми я връчат най-после, но се разминах. Не знам дали им беше свършила хартията в принтера на фишове или какво, но извадих късмет засега. То шанса да не си я платя някой ден е малък де, ама все пак, не очаквах.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 09 Май 2021 23:00
Днеска взех отсечката Стара Загора - София на Тракия за час и половина. Единствената кола която ме изпревари беше Х6ца, надявам се да не завалят глобите, че на места трафикът се движеше подозрително бавно. За 4 дена от КАТ спряха 3 коли точно пред мен а колата на нашите се развали 2 пъти (тампоните на окачването и на двигателя) и изпи половин литър масло. Gipo написа: Едно време имах рено лагуна 2. Един колега имаше такава, шофьорската врата не можеше да се затвори и заключи, но задните седалки не бяха толкова зле. Поне като седан.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 10 Май 2021 00:21
Gen.Toast написа: Един колега имаше такава, шофьорската врата не можеше да се затвори и заключи, но задните седалки не бяха толкова зле. Поне като седан. Моята като стана на 3г и ѝ изтече гаранцията, започна да ме е страх да се качвам в нея. Всеки път ѝ имаше нещо, всеки месец ремонти. Един приятел имаше същата и толкова я мразеше, че я даде на баща му да я кара из нивите на село и му каза "ако се развали, просто я зарежи някъде"
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 10 Май 2021 10:43
Императора написа: Мочмета (по специално Arrow...), Гипо е прав за Х6-цата.
Това че в бг някои хора се оправдават, че "На Запад не е ексклузивна за мутри и батки, така че не ме съдете по нашенските стандарти!", донякъде вАжи, и по-точно важи до ТАМ че чуждестранните потребители на туй возило не са баш като нашите мутри и батки -- -- нито като външен вид, нито като характер, нито като генерален лайфстайл и неща, с които се занимават.
Но ВСЕ ПАК са си баш "мутри и батки" по стандартите на съответните им места на произход. Така че... :Р
Нито по характер, вид или лайфстайл мога да мина за мутра или батка и пак ме кефи адски много колата.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 10 Май 2021 11:07
Императора написа: Ся... без да те обиждам, ама... Твоята кола е далеч от такъв тип возило... така че нз как ше си я взел за 90 минути... По-рано в темата съм написал че колата е абсолютно способна да се търкаля бързо. Средната скорост тука се получава към 160км/ч.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 10 Май 2021 11:50
Gen.Toast написа: По-рано в темата съм написал че колата е абсолютно способна да се търкаля бързо. Средната скорост тука се получава към 160км/ч. Я си провери пак часовника, щото средна скорост 160 км/ч означава поддържана скорост от над 200, e.g. Пловдив - София тази сутрин average-вам 108 км/ч при 145 на cruise control и максимална 165 при няколко настискания, ако извадя няколкото километра извън магистрала да се качи до 115 примерно, абсурд за повече. Колкото и да ти е "способна да се търкаля бързо колата", зад изпреварващ тир или 60-кобилна малолитражка, щеш не щеш сваляш до 100-110 - у вчерашния трафик, че и снимачки, обхода към магистралата, и в аварийната да си изпреварвал кат капут, 160 avg си е изхвърляне - и по-добре, в противен случай ше те заклеймя за дебил, щото ебати постижението, па си спестил 15 минути. Иначе x6 верно малко е от ония коли дето си купуваш ако настояваш да те смятат за комплексиран малкопишковец, колкото и да си убеден че не си, щото просто тряя се примириш че влизаш у стереотипа. Хедруума отзад не мисля, че е баш толко голем проблем обаче, в крайна сметка поне аз возя за дълго разстояние зрели хора отзад веднъж годишно макс. Да не говоря че и то не останаха коли в които отзад има място, оня ден се натоварихме 5 човека в Инсигниа седан 2016-та, отзад в дясно си блъсках главата в дръжката на всяка пътна извивка, ебати малоумния дизайн. Ма тва е, всичко тряя изглежда кат сапунерка вече.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 10 Май 2021 12:15
Конкретно вчера сутринта като пътувах, нямаше почти никакви тирове, тука средната и поддържана скорост съвпадаха защото почти не ми се случи да намалявам. Всички изпреварвания бяха през лявата лента както си му е реда, все още имам над 90 IQ
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 13 Май 2021 14:22
"Хората" които карат мерцедеси производни на М класата трябва да им теглят въжето. Не може да пускам хората да минават на пешеходна пътека и тоя помияр с неговият мутромобил да ми надува клакона и да форсира.
Това ми се случва за четвърти път в рамките на година и половина, все такива помияри с М класа, GLE, GLS и тям подобни.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мото Мания Публикувано на: 15 Май 2021 16:31
Съседът с изгорялата кола си взе нова. Същият модел, същият цвят, този път по-малко ръждясала.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|