10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER
Публикувано на: 19 Ное 2017 11:11
Деееба, първо Джордж Янг преди около месец, сега и Малкълм Нека почиват в мир! Наистина се надявам след месец да не си отиде и Ангъс...
hyper'
Публикувано на: 19 Ное 2017 19:31
Lil Peep е част от т. нар. soundcloud rappers, които в последните 2-3 години чрез качване на собствени продукции си завъртяха фенбази чрез soundcloud и youtube, доста от тях са self-made, за което респект самó по себе си. А това момче, отишло си само на 21 години, беше пионер в поджарна на емо-рапа, не знам дали с такава цел го е правил, но фактът, че видях доста сравнения с "Кобейн на тази генерация" показва, че определено е правел нещо както трябва. Още по-тъжно че от лайвове на места пее акапелно и всъщност наистина го може, не е бил добър само в студиото. От много месеци се знаеше, че е депресиран и си запълва дупките в живота с наркотици, но според слуховете са му дали Xanax, примесен с някаква други вещества, от където се е получило свръхдозата и е починал.
Накратко за 2-3-годишната си кариера той даде на музиката един поджанр и достатъчно различни парчета, че да има защо да се запомни, особено от феновете на рап стилистиакта.
3 от най-известните му песни (като последното е доста садващо и донякъде се вижда как се е чувствал):
hyper'
Публикувано на: 20 Ное 2017 22:18
За починалите или добро, или... знаеш. Нямаше нужда да му даваш оценки тук, то и Майлс Дейвис да ти пуснат, като не следиш жанра или поне събкултурата, и той ще ти е "мех". А за това на какво прилича, то понеже блек метъл вокалистите примерно са едни сладкиши, да ги разцелуваш направо.
The jokerr само като име го бях чувал, преслушах няколко неща сега, звучи ми като алтернативен slim shady, което не е зле, но съм на малко по-друга вълна в момента и няма да го оценя напълно, ще си го припомня пак след някой и друг месец.
Публикувано на: 25 Ное 2017 17:22
Аре стига вече с този Менсън. Значи злорадстваш за смъртта на Роро, защото бил предреждал деца в София Ленд, а в същото време скърбиш за смъртта на отявлен престъпник, крадец, изнасилвач, убиец (да знам, че лично той не е убил никого), откровено зъл, извратен и ненормален човек. Ебаси двойния стандарт. Не ме интересува къв е Полански, това не оневинява престъпленията на Менсън.
Der Meister
Никога не съм харесвал Мерилин Менсън като личност, но това, човек с външен вид като неговия, да нарече музикантите от Кис “four gay dudes in Halloween costumes” чупи тъпометъра
Der Meister
Публикувано на: 28 Ное 2017 22:09
Не знам дали знаеш, но великия ти Менсън е изнасилил момче и пимпвал 16 годишно момиче...
И също така, наистина ли твърдиш, че предреждането на деца е по-голям грях от убийство?
Der Meister
"On a psychiatrist's recommendation, Manson was transferred in October 1951 to Natural Bridge Honor Camp, a minimum security institution.[3]:137–146 His aunt visited him and told administrators she would let him stay at her house and would help him find work. He had a parole hearing scheduled for February 1952. However, in January, he was caught raping a boy at knifepoint. He was transferred to the Federal Reformatory in Petersburg, Virginia, where he committed a further "eight serious disciplinary offenses, three involving homosexual acts", and then to a maximum security reformatory at Chillicothe, Ohio, where he was expected to stay until his release on his 21st birthday in November 1955. Good behavior led to an early release in May 1954, to live with his aunt and uncle in Mcmehen."
"Manson received five years' parole in September 1958, the same year in which Rosalie received a decree of divorce. By November, he was pimping a 16-year-old girl and was receiving additional support from a girl with wealthy parents. In September 1959, he pleaded guilty to a charge of attempting to cash a forged U.S. Treasury check, which he claimed to have stolen from a mailbox; the latter charge was later dropped. He received a 10-year suspended sentence and probation after a young woman with an arrest record for prostitution made a "tearful plea" before the court that she and Manson were "deeply in love ... and would marry if Charlie were freed".[3]:137–146 Before the year's end, the woman did marry Manson, possibly so testimony against him would not be required of her."
За убийствата - според теб кой е по-виновен принципно - наемния убиец или поръчителя?
Аз
Публикувано на: 02 Дек 2017 16:54
Не виждам с какво Менсън е по-малко престъпник от Полански И двамата са хора, които са имали и харизмата, и властта в определени ситуации По-скоро си приличат малко или много
Ако трябва да изтъкнем разлика между тях - единият е склонявал към убийство, блудствал е с повече от едно лице, обирал е, упражнявал е насилие многократно, докато другия се е възползвал от наивността на едно дете и това е Не оправдавам последния, но да кажеш, че Менсън е по-добър от Полански ми е тудно да го приема
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа:
къв ханс бе...
Der Meister
Публикувано на: 02 Дек 2017 17:33
Съгласен съм а и не виждам защо изобщо трябва да се сравняват като очевидно единия е направил много повече престъпления от другия. Просто Волтажа не знам поради каква причина иска все да е контра на статуквото. А и, не че оправдавам Полански, но педофилията е болест. Да не говорим, че това се случва след като хората на Менсън убиват бременната му жена. Т.е., знам ли, не съм много запознат със случая, но може точно заради това да е превъртял нещо.
И най-важното! Целия аргумент на Волтажа, че Менсън е велик, щото, видиш ли, разгонва фамилията на гнусния еврейки педофил издиша, защото акта на педофилия е извършен след като хората на Менсън извършват убийствата. Да не говорим, че те убиват сумати невинни хора, а не и самия Полански.
Менсън, за мен, е един изключително зъл човек. Да имал е тежко детство и може би доста сериозни ментални увреждания, но това не го оправдава. Музиката му не съм слушал, но ще го направя някой ден! Дали заслужава да има гроб - може би да, все пак е човешко същество. Но до там. Цялото му възхваляване от страна на Мерлин Менсън, Волтажа и доста други хора не го разбирам...
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6136 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 02 Дек 2017 23:45
Искам само да отбележа, че Гипо ме е блокирал мене, а Волтажа не
Публикувано на: 03 Дек 2017 12:15
нелегален написа:
четете повече...
Аз не държа, че знам всичко по темата, просто личността на Менсън ми е сравнително интересна, попрочел съм това онова и съм си направил някакви изводи. Ако съм казал нещо невярно или съм пропуснал даден факт съм отворен към това да ме коригираш.
Но при положение, че извадих факти за Менсън, които ти не знаеше, малко некоректно да ми казваш да чета повече.
Андрей и това какво общо има това с темата? Малко е жалко (и недясно :D ) бтв постоянно да хленчиш как искаш Гипо да те отблокира. :D
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6136 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 04 Дек 2017 00:14
Разбира се че искам да ме отблокира! В тоя форум сме 5 човека, да те блокира един прави 20%. В този ред на мисли, ако повече хора подемат кампанията и използват хаштага #UnblockLiberty Гипо може да си промени решението.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения