Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 17 Ное 2013 20:53
Абе Тилка бе, от неадекватен по-неадекватен ставаш.
Като хванеш Лумия в ръце, по какво усещаш колко ѝ е слаб хардуерът?
Всъщност андроидът е виновен за това, че батерията ти не издържа ден, а за да си ползваш нормално телефона, трябва да е с хардуер за над 800, щото иначе ще се нагледаш на stuttering. После три месеца ползване и трябва да правиш рисет, щото се е затлачил като лайно в бабин кенеф. Докато Windows Phone е писан с мисъл за оптимизация на ресурсите.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 17 Ное 2013 21:12
аз не отричам, че андроида дърпа батерия(както и супер амоледа, нях, нях), ама според мен между 1 и 4 ядра има разлика квото и да си говориш - уиндоуса е яко орезана ОС като хванеш тва, че броя на апликациите е няколко пъти по-малък от тези за андроид(за айфоните да не говорим), и като стигнеш до някви дебилизми, че примерно няма стикери за фейсбук или, че вайбъра бачка наполовина знам, че уиндоусите си имат предимства, знам, че работят леко, ама си има причина андроид да е най-рапространената в света,сеш се
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 17 Ное 2013 21:22
Излъгах ви, нямам си приятелка с цици, все пак е готино, как всички започнахте да ми гледате профила исках смао малко внимание особено след като не ме поканихте на ид-то на дантето
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 17 Ное 2013 21:24
Моридин написа: Абе Тилка бе, от неадекватен по-неадекватен ставаш.
Като хванеш Лумия в ръце, по какво усещаш колко ѝ е слаб хардуерът?
Всъщност андроидът е виновен за това, че батерията ти не издържа ден, а за да си ползваш нормално телефона, трябва да е с хардуер за над 800, щото иначе ще се нагледаш на stuttering. После три месеца ползване и трябва да правиш рисет, щото се е затлачил като лайно в бабин кенеф. Докато Windows Phone е писан с мисъл за оптимизация на ресурсите. ditto, точно това имах предвид с това че андроида е за жени и деца. Просто това е резултатът от прекомерната шарения, и това се вижда и от набора приложения достъпни в Google Play - игрички и тъпотийки в основната си част. Подходът на Microsoft към развиването на средата е точно както и към създаването ѝ всъщност. Софтуера се създава за да уползотвори напълно избраният за (почти) всички WP8 телефони хардуер, а от приложенията се залага само на най-есенциалните. Дали тази операционна система някога ще преобърне пазара не телефони не знам, и не съм сигурен до колко това е целта, но за таргет аудиторията определено не мисля че има по-добро. За по-дезориентирания потребител и треторазреден Gingerbread би свършил работа. ПП Основната част от WP8 телефоните са захранвани от Qualcomm Snapdragon S4 (включително и 920, 925, 1020), който е с две физически ядра, да не говорим че въпросния ATIV S oсвен с такъв процесор си е и баш със Super AMOLED HD Отделно що се отнася до приложенията, към момента те за андроид и iOS са ~800k, докато за WP8 са ~200k, за WP7 и Windows Mobile не знам колко са и не знам до колко има смисъл да влизат в сметката независимо че в бройката и за другите влизат приложения от предишните версии на системата. Така или иначе, това което изглежда 75% от почти всички приложения за андроид има своя еквивалент в най-много 10% от тези за WP, как стоят нещата в iOS не мога да знам, но преимуществата на Windows средата над нея са пък съвсем други.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 17 Ное 2013 21:39
are spri da copy-paste-vash ot uikipederastiata, OK OK >
OK ??
и се избръсни деба и свинята, на 20 години пикледаш ми седнал с тая клошарска брада
все пак разбираш кво е стил и кво е естетика
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 17 Ное 2013 21:42
Nocturno написа: и се избръсни деба
tochno prez movember li deba :s
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 17 Ное 2013 21:45
ToxicDiaz написа: Nocturno написа: и се избръсни деба
tochno prez movember li deba :s е слушай го па ти тоз.. бейбифейс недохранен и съм на 24 но благодаря все пак, дееба голобрадия ти пършивец и мойто момче, тва че ти не си в час, не означава че има некъв проблем да запомня един от най-разпространените SoC-ове на пазара. и всъщност, тва че масата тук сте крайно голи и боси що се отнася до технологиите е няква ебати жалката срамота, предвид че тва място колкото и да е изпаднало, би трябвало поне да е свърталище на tech savvy нехранимайковци, биии му майката..
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 18 Ное 2013 07:27
Кур за смартфоните бе.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 18 Ное 2013 08:08
Селските вили са за компания от близки приятели и то за съботен хенгоувър, не за празнуване на 8-ми декември. Моите колеги в болшинството са си смотани, но поне имат вкус за празнуване на 8-ми декември и го организират в ултра добрите хотели. За 8-ми декември най-добре си е луксозно хотелче. Има си евентуално СПА глезотийки, храната и пиенето те чакат на бюфетче, комфортна стаичка за почивка след препиване, всичко си е отоплено, жените са гримирани и радост за окото, хотелът обикновено е в цивилизация, където може да се разходиш и да ядеш сутринта едно шкембе против махмурлук. Освен това има и други групи хора, поради което мероприятието става още по-забавно. Дано съм помогнал с дилемата ти и приятно прекарване. С част от първата заплата от новата работа поръчах един такъв телефон: http://www.minideal.net/lenovo-s890-and ... phone.htmlМного ми е любопитно как ще се държи китайско Леново от среден клас, а за тия смешни пари съм навит да рискувам, защото няколко човека вече ми дават позитивни коментари. Айде успех на телефончето с минаването на митницата тия дни. В интерес на истината старата и очукана Нокиа 5530 се оказа много жилаво добиче и въпреки това смятам да я ползвам паралелно с Леновото при определени ситуации.
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 18 Ное 2013 08:29
Като видя някой със смартфон как маже по дисплея и си гледа фейсбука ме избива яко на ярост. Зомбита, братко... Аз за 8-ми мисля да си седя в София. Първо на ресторантче, после на барче и така. Не ми се пътува 2 дена за некав си 8-ми декември, пък колегите ми не могат да се забавляват без чалга, така че...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 18 Ное 2013 10:51
като прочетох "леки настолни игри" и кринджнах мноо мощно
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 18 Ное 2013 10:59
Dante написа: Да бе, именно. Не съм претенциозна госпожичка, но не виждам смисъл да давам толкова пари, за да се чувствам все едно съм отишъл на село и при баба ми. С колегите ми е доста забавно, готини и печени хора, със сигурност ще се избухнем и ми става гадно като ги отрязах, но в последните месеци се събра толкова много работа, че 2 вечери с най-близките ти хора, които ще преминат в разходки, разговори, лека настолна игри, снимки и приятни вечери, ми звучат твърде изкушаващо. Щото не само, че съм по-зает от когато и да е било, ами и вече ми е втръснало от напивания и мащабни купони. mislq che si gei
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 18 Ное 2013 11:27
Dante написа: Наслушал съм се на подобни коментари, но не мога да те виня, до съвсем скоро и аз така реагирах като чуех думата "настолни игри". Но, разбира се, както всички друго у нас, се оказа, че имаме доста изкривена представа за нещата. с едничката разлика, че аз съм се запознал с истинската същност на настолните игри когато му беше времето.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 18 Ное 2013 12:10
Dante написа: разходки, разговори, лека настолна игри, снимки и приятни вечери, ми звучат твърде изкушаващо. Щото не само, че съм по-зает от когато и да е било, ами и вече ми е втръснало от напивания и мащабни купони. предпочитам още да спорим за GSM-и пред такива изцепки
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 18 Ное 2013 12:40
тва е щото си лайно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 18 Ное 2013 12:57
Dante написа: К'ви изцепки бе. Тука в последните 30 дни 15 вечери не съм трезвен много си як брат научи ме и мене как да съм толко як
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 18 Ное 2013 14:00
Васчо, ти трябва да станеш лице на рекламна кампания в подкрепа на оралния секс! Показват те теб и слагат надпис - ето какво може да се случи, когато практикувате стандартен секс! Кратко, ясно и евтино. Замини за Китай, държавата ще ти даде луди пари, за да те използва за назидание на младите с цел намаляване на раждаемостта .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 18 Ное 2013 14:08
Dante написа: К'ви изцепки бе. Тука в последните 30 дни 15 вечери не съм трезвен После аз съм имал проблеми с пиенето ;д Its me bitches написа: наркомани за спорт ПРОБУЕМ? Warbringer написа: Като видя някой със смартфон как маже по дисплея и си гледа фейсбука ме избива яко на ярост. Зомбита, братко... Именно. Оня ден се прибирам към нас и в трамвая гледам, събрали се на кръгчето пет пачи на по 16-17, забили главите надолу, смартфоните в ръцете и си гледат фесбуците. За 25 минути път си казаха общо 3-4 думи. Ебал съм им живота. Що се отнася до осми декември, отивам в априлци с мойта компания от университета и два дена нема се запра. Парти, кетчуп, чубрица, мадафака.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 18 Ное 2013 15:10
добре де ся шо сте толко тъпи сичките
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 18 Ное 2013 15:11
theждъ написа: е слушай го па ти тоз.. бейбифейс недохранен и съм на 24 но благодаря все пак, дееба голобрадия ти пършивец и мойто момче, тва че ти не си в час, не означава че има некъв проблем да запомня един от най-разпространените SoC-ове на пазара. и всъщност, тва че масата тук сте крайно голи и боси що се отнася до технологиите е няква ебати жалката срамота, предвид че тва място колкото и да е изпаднало, би трябвало поне да е свърталище на tech savvy нехранимайковци, биии му майката.. още 50 реда пикня да беше изписал, нямаше да промениш факта, че мязаш на клошар, брат кво ми се прайш тука, аре споко само
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|