Автор |
Съобщение |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 07 Дек 2008 20:16
аз предпочита докато малумниците се друсат да се занимавам с некое пияно маце ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 07 Дек 2008 20:25
Аltеr Ego написа: btw, не знам какво "яко" ви прави да повръщате  Яко е да се повръща само от кафяво. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 07 Дек 2008 21:51
Ти па на кафево ли си бе
|
|
|
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 07 Дек 2008 23:40
Един приател взе 1 бонбон на 2 половинки и драйфаше много,ама той и не беше ял от 10 часа.Якото на тиа партита е,че ВСИЧКИ друсат и дори да си мега размазан,винаги има по размазани от теб.
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 08 Дек 2008 00:02
Jorix написа: Ти па на кафево ли си бе Не съм, ама съм пробвал и знам какво е. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 08 Дек 2008 00:02
е аз не друсам ама хода по партита. Само коз пуша там. Ама мн смешни случки с мацки са ми се случвали. Веднъж отидох с еидн приятел ама тои се напи много и поврща там и си тръгна и останах сам. И начи имам 1 джоинт ама нямам заполка понеже не пуша и викам на няква мацка имаш ли оганче и тя да амаа може ли и аз да пуша ми вика и аз ми да може. Отиваме по на спокоино някаде палиме и тя почва да ми говори че иска хап да друса и аз и викам ок ок и тая мн изтрещява и ми вика ае до кенефа и аз и викам ок отиваме и тя влиза нали и аз тръгвам да влизам в другия а тая ми вика аа не влизаш ли и ти тука и аз аа викам си са кво може да стане и влизам и тая ми вика даи си личната карта и прави некви лини и шмрка и ми вика ае тупаи аз и викам не бе аз не неща и тая ме гледа като извънземен ама аз пиян така и изшмрка тя и си зимам акртата ама цялата в прах бяла иии нещо тая нали ме издразни как ме гледа като и казах че неща и си фащам личната карта и я избърсвам в блузата и на гърба и тая ми се разсърди. Ама тая с черна блуза и после я гледам на партито ходи с ама на гърба и една бяла черта на черната блуза ахахахаха
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 08 Дек 2008 10:55
Евала наркомани
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 08 Дек 2008 10:56
iddqd написа: е аз не друсам ама хода по партита. Само коз пуша там. Ама мн смешни случки с мацки са ми се случвали. Веднъж отидох с еидн приятел ама тои се напи много и поврща там и си тръгна и останах сам. И начи имам 1 джоинт ама нямам заполка понеже не пуша и викам на няква мацка имаш ли оганче и тя да амаа може ли и аз да пуша ми вика и аз ми да може. Отиваме по на спокоино някаде палиме и тя почва да ми говори че иска хап да друса и аз и викам ок ок и тая мн изтрещява и ми вика ае до кенефа и аз и викам ок отиваме и тя влиза нали и аз тръгвам да влизам в другия а тая ми вика аа не влизаш ли и ти тука и аз аа викам си са кво може да стане и влизам и тая ми вика даи си личната карта и прави некви лини и шмрка и ми вика ае тупаи аз и викам не бе аз не неща и тая ме гледа като извънземен ама аз пиян така и изшмрка тя и си зимам акртата ама цялата в прах бяла иии нещо тая нали ме издразни как ме гледа като и казах че неща и си фащам личната карта и я избърсвам в блузата и на гърба и тая ми се разсърди. Ама тая с черна блуза и после я гледам на партито ходи с ама на гърба и една бяла черта на черната блуза ахахахаха И кво стана като се събуди?
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 08 Дек 2008 11:05
bgcomando написа: iddqd написа: е аз не друсам ама хода по партита. Само коз пуша там. Ама мн смешни случки с мацки са ми се случвали. Веднъж отидох с еидн приятел ама тои се напи много и поврща там и си тръгна и останах сам. И начи имам 1 джоинт ама нямам заполка понеже не пуша и викам на няква мацка имаш ли оганче и тя да амаа може ли и аз да пуша ми вика и аз ми да може. Отиваме по на спокоино някаде палиме и тя почва да ми говори че иска хап да друса и аз и викам ок ок и тая мн изтрещява и ми вика ае до кенефа и аз и викам ок отиваме и тя влиза нали и аз тръгвам да влизам в другия а тая ми вика аа не влизаш ли и ти тука и аз аа викам си са кво може да стане и влизам и тая ми вика даи си личната карта и прави некви лини и шмрка и ми вика ае тупаи аз и викам не бе аз не неща и тая ме гледа като извънземен ама аз пиян така и изшмрка тя и си зимам акртата ама цялата в прах бяла иии нещо тая нали ме издразни как ме гледа като и казах че неща и си фащам личната карта и я избърсвам в блузата и на гърба и тая ми се разсърди. Ама тая с черна блуза и после я гледам на партито ходи с ама на гърба и една бяла черта на черната блуза ахахахаха И кво стана като се събуди? Някои хора имат личен живот.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 08 Дек 2008 21:27
Цитат: Някои хора имат личен живот. Да, щях да го призная, ако беше направил нещо друго с мацката освен да се избърше в блузата и???
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 08 Дек 2008 21:34
Бахти, да бъдеш в един кенеф с мацка, пък тя да шмърка... това ако не е кофти късмет.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 08 Дек 2008 21:39
Да бее аз влезах в кенефа понеже си мислех нещо друго а то кво се оказа
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 08 Дек 2008 21:42
Отвънка пише жени, а то вътре кенеф.Е тва ако не е конспирация!
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
 |
Abendmann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 08 Дек 2008 22:52
___________________________________ God knows you lonely souls
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 08 Дек 2008 23:06
iddqd написа: Да бее аз влезах в кенефа понеже си мислех нещо друго а то кво се оказа Ти я мислиш за курва а тя...наркоманка! 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 08 Дек 2008 23:26
Squiz написа: iddqd написа: Да бее аз влезах в кенефа понеже си мислех нещо друго а то кво се оказа Ти я мислиш за курва а тя...наркоманка!  Ахахах, грубо, да. ;д
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 09 Дек 2008 03:22
е не бе аз си знаех, че е наркоманка понеже ми говореше само за някви хапове, ама си мислех, че мобже да е и курва
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 09 Дек 2008 09:51
Що не и вкара два шамара и не и каза "са че въртиш!" ?
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 09 Дек 2008 14:40
За кво па шамари тя сигорно би си се навила доброволно ако и каже човек
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 09 Дек 2008 15:21
Едно е коз, друго са гадните химии. За Х-овете ми развиваха теории, че може да вземеш до 30 през живота си, без да имаш проблеми. Да бе да. Няма такова пържене на мозъка. Покрай работата си наблюдавам хора на почти всички известни на човечеството транквиланти и всичките химици рано или късно вече не са хора. Още повече, че както вече неколкократно се спомена, всичко се тъпче с всякакви боклуци и заместителни, от които пърженето е още по-голямо.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|