Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Авг 2008 13:47
Върнах се от Италия и разбрах, че ще ходя за 1-2 седмици във Варна... иначе тия дни си прехвърлям песни на плеъра и чакам да дойде 15-ти септември. 
|
|
|
|
 |
Кain
|
 |
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Авг 2008 21:39
Вдигнах 55 левел на UR-то сега да ям,ще вкарам няколко кофи на CS и легане
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Авг 2008 21:41
fear and loathing in drousse
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Авг 2008 21:56
Ахах, като видях написаното си го представих като от Ънрийл Турнамент гласа! 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 15 Авг 2008 21:58
droussing and loathin' in druse
(и май така ще е цяло лято)
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 17 Авг 2008 13:49
Леле, днеска май сутринта в супера една жена ми прочете мислите. 
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 17 Авг 2008 14:19
I_Hate_Noise написа: droussing and loathin' in druse
(и май така ще е цяло лято) Така е. Определено.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 17 Авг 2008 18:02
човeк написа: Леле, днеска май сутринта в супера една жена ми прочете мислите.  1 хляб "Стара Загора"? -- Деа, Влад Цепеша... ше разцъкам НЕЩО НА ДОС. ПЗ С GOA GIL - ALTERNATE DIMENSION, БАСИ И ВЕЛИКОТО П.п. Схрускания аналгин още ми горчи в устата.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 17 Авг 2008 18:10
Тъкмо се изкъпах! 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 17 Авг 2008 18:35
браво! догодина пак, нали?
днеска бях на риболов - всякакъв:подводен, надводен, скачане върху рибата и тнт
бяхме на една скала и съм изгорял яко
приличам поразително на свиня в момента
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 17 Авг 2008 20:34
Днес изтрезнях. Събрахме платките от Градина и тръгваме към Технивала до Варвара. Тази година са над 15 камиона. А после Иракли. Крис Либинг пускаше ебати наркоманщините в Бургас.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 18 Авг 2008 02:07
Nocturnal Illusion не ми тръгва, а Love Potion върви само без звук, деба в депресия съм! 
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 18 Авг 2008 02:12
Не спиш ли бе?! 
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 18 Авг 2008 02:21
Да му еба майката, не мога да заспя. Жените са курви. Жега е.
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 18 Авг 2008 02:27
Blue написа: Жега е. Така е ! Комарите само ме тормозят. Не ми стига жегата, а сега и това. Тъпа работа.
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 18 Авг 2008 03:38
При мене комари НЕМА 
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 18 Авг 2008 08:28
bYbonЪъЪъ написа: При мене комари НЕМА  Да, ама има негри. А и те си имат хоботчета, сеш' се 
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 18 Авг 2008 10:12
Текнивалът си е еб@ло м@м@та. Над 40-50 камиона, общо 15-20 сцени Габер, хардкор, техно, хард техно, дръм'н'басс, 24/7 в продължение на ~10 дена. Такова друго нЕма.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 18 Авг 2008 15:18
Седя си в нас и чакам да стане седем, за да ходя на кормуване  в тая колица и един климатик нЕма. Довечера ще ходя на кафенце/диско и ще си пийна.Ей така, без прчина.
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 18 Авг 2008 15:38
Спомням си като четох за това в една стара ПЦМания  Адски зарибяваща игричка е 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|