Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Сеп 2011 23:16
Фактът, че най-добрия отбор(Барса) в света не успява да победи втория/третия/четвъртия най-добър отбор в света и веднага се появяват мнения като това горното, само доказват, че Барса е най-добрия отбор в света хахаха Разбирам агресията към Барса. В крайна сметка всички треперят да не се паднат срещу тях и когато Барса не бие с поне 3 гола преднина или пък изобщо не бие (като тази вечер), се започват подхвърляния. Аз пък съм изключително доволен от мача. Получи се двубой, който си беше доста нетипичен, с оглед на това, че не успяхме да вкараме 3+ гола . Трябва си разнообразие, да! п.п. мога единствено да съжалявам за Иниестата, нещо му се размести процесора и не можа да продължи
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Сеп 2011 23:23
Пато 1', Силва 90+2' Баща ми ми вика по телефона гледай сега как ще вкарат в края Милан...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 14 Сеп 2011 00:24
В момента Ман е най-добрият отбор в света, а Барса е втори. А да кажеш, че Милан е 3-4 хаххаха. Ако Милан е там, значи ЦСКА е 9-ти, а Левски 26-ти - ти чуваш ли се.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 14 Сеп 2011 00:51
Голям героизъм е да си фен на най-силния отбор в света, евала на всичките фенове на Барселона, особено тези в България, показвате истински характер и индивидуалност Абсолютно същото и към феновете на Манчестер Юнайтед, браво на вас, и аз се радвам с победите на любимите ви отбори! Ето за това е футбола-за интригата, която е ОГРОМНА при отбори като горните два. Никога не знаеш какво ще стане и всяка победа е невроятна радост. Чудесно е и че чувствата са взаимни и както английските, така и испанските фенове се отнасят с уважение към вас!
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 14 Сеп 2011 01:22
Ти пък гледаш бг сокер и си мислиш, че гледаш футбол. Така ли е? Ние сме фенове на футбола, не сме псевдо патриоти, които приемат подкрепянето на сокер отбора от града си за голямата работа.
EDIT: @DJ Cat - моята лична класацийка е много проста - 1. Барса; 2-4. Юнайтед, Реал, Милан(без да са подредени задължително в тоя ред). Всички останали отбори са рязко по-надолу от гореспоменатите, според мен.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 14 Сеп 2011 09:14
Gipo написа: Ти пък гледаш бг сокер и си мислиш, че гледаш футбол. Така ли е? Ние сме фенове на футбола, не сме псевдо патриоти, които приемат подкрепянето на сокер отбора от града си за голямата работа.
Я ми обясни какво имаш предвид с това бг сокер Иначе не, не е точно така Не съм казал, че трябва да гледаш бг футбол и да ти харесва , но има достатъчно класни отбори, които не са в топ 4 в света. Да подкрепяш някой от 4те и да се радваш за победите им е малко странно. Предполагам, че напрежението и радостта са наистина големи
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 14 Сеп 2011 09:31
Ами фен съм на Барса, от съвсем малък. Няма нищо общо с престоя на Стоичков там или с това, че и тогава отборът е бил гранд. Не знам, химията се е получила между мен и Барса до такава степен, че съм доста запален фен . Съвсем спокойно можеше това да е райо валекано или пък брадфорд... но съдбата е избрала Барса . Да не говорим, че Барса при луис ван гаал(най-големия смешник) не беше в топ 4 на света, но пак им бях също толкова голям фен. Също така любимия ми играч е Пуйол, а не да кажем Меси, Шави... Не би било редно да спра да подкрепям любимия си отбор, задето е един вид страшилището на Европа, нали? хахаха А това за бг сокера - има ужасно много хора, които казват:"бе не мога да разбера как може да сте запалени фенове на чуждестранни отбори, вместо на някой бг отбор". След това същите тия хора като са на стадиона гледат мача с гръб към терена, пеейки малоумни песни за противниковия отбор, защото реално няма какво да видят във футболно отношение. А като им кажеш нещо за качеството на играта, избиват на фалшив патриотизъм.
|
|
|
|
|
slackslack
|
|
В момента играе: Slacker-ски игри.
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 14 Сеп 2011 10:32
Гипо е прав за българския професионален псевдофутбол от друго измерение. Честита точка на Барселона, заслужиха си я с много тичане и пот по терена. Битката в групата между Барселона и Милан за 3тото място ще е жестока, за да може да се продължи, за лига Европа и там да не се постигне нещо.
___________________________________ От кой отбор си.....
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 14 Сеп 2011 12:46
Много хора подценяват българския футбол. Моля ви се, не казвам, че класата му е висока или че е по-интересен от чуждестранните първенства, но 80% хората са гледали някой селски мач и бързат да го отписват без да му дадат шанс, което е доста тъпо. Пък и особено тази година има сериозен контингент от отбори, които показват много добър, за българските стандарти, футбол - ЦСКА, Лудогорец, Черноморец, дори и Черно море, върху Литекс нямам наблюдения все още. Та, вземете изгледайте един мач и тогава казвайте какъв ни е футбола и какъв не, просто щото сте смешни отстрани...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 14 Сеп 2011 13:02
Да бе, ние падаме от някоя друга планета сигурно
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 14 Сеп 2011 14:22
Не съм бил сигурен, че Барса няма да спечели този мач, но и въобще не съм учуден, че Милан откаднаха нещо от него, и то точно в края. Преди няколко години си спомням един полуфинал между Милан и ПСВ - вторите бяха доста по-млади, тичаха и подаваха много, създаваха опасност след опасност, но не вкараха толкова много голове. И накрая Милан вкараха един гол и се класираха напред с гол аванс, че да не беше и голове на чужд терен. Аз бях много разочарован, ама баща ми ми каза, че "младите си играят, а старите си взимат своето" или нещо такова. Та Милан са такъв отбор - никога не можеш да го отпишеш. Особено както в момента Барселона са в слаба форма, въобще не беше учудващо, че Милан взеха точка от Кампа. Гипо, казваш правилни неща относно БГ-футболния патриотизъм и правото да си викаш, за който отбор си искаш. Ама и ставаш смешен с тази жалка арогантност относно феновете на всички други отбори. Хората в момента се дразнят на Барселона не толкова, защото са силни, колкото че на всичката им сила и майсторство, продължават да се държат курвенски по време на мачовете със симулации и провокации, а съдиите ги подпират малко или много. Ето затова се дразнят повечето хора. Отделно го има и фактът, че не всички харесват футбола, който Барселона практикува и практически налага на противника си в съответния мач - безкрайно подаване и лутане по терена, без реално да се прави атака, а по-скоро непозволяващо на противника да се добере до топката. Очевидно това е печеливша тактика, но не си мисли, че всички хора харесват такъв футбол.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 14 Сеп 2011 14:44
Разбира се, че не всички го харесват . Би било някак безинтересно, ако ги нямаше различните стилове футбол.
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 14 Сеп 2011 22:32
очертава се седми пореден мач без допуснат гол... както и голям сезон за Байерн.
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 14 Сеп 2011 22:52
Сити и Наполи направиха страхотен мач 3 горни греди 2 гола и куп положения... Определно в тая група ще е страхотно шоу... Колкото до нашите отборчета... Вижте днеска едни балкански отбори Динамо Загреб затрудни максимално многомилионния Реал... един Трабзонспор тези които вкараха в лигата на мястото на Фенербахче и не са просто нечия боксова круша ми взеха, че хвърлиха бомбата днес и биха Интер насред Милано:D Смятайте къде сме ние ...
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 16 Сеп 2011 08:08
Абе, вие разбрахте ли, че Бербатов се е контузил по време на последния мач? Диагнозата била - хемороиди
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 17 Сеп 2011 15:42
Баси мача... Блекбърн и Арсенал спретнаха най-якия мач от началото на Premierleague... Определено ще влезе и в топа на сезона...
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 17 Сеп 2011 16:18
Бербатов е супер злееее.
Арсенал е супер злеееее!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 17 Сеп 2011 16:26
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 17 Сеп 2011 16:35
Миналата година така се говореше и за Ливърпул, но в даден момент се взеха в ръце
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 17 Сеп 2011 19:57
Зиииимиииии сиииииии
Пенев кат е тъп да прави ненужна смяна на Янев в 15 мин сега ГГ _)_
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|