Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 05 Авг 2008 09:00
Форумчето ми любимооо Върнах се от морето.Смазан, уморен, смачкан - както щете го разбирайте.Еба ми се майката  На сутринта след последната вечер, преди да си легна осъзнах, че не бях спал ~ 66 часа... Беше много яко! А и най-важното - ходих на Victor Calderone Live @ Cacao Beach, Sunny Beach! Това беше най-най якото парти на което съм бил! Умиращ от студ и от глад, болят ме краката, кръста, ВСИЧКО - ама оня садистичен нещастник така пуска че просто имам чувството, че ме дърпа да стана и да танцувам.Беше просто ЧУК. Ебаси морето, ебаси нещо...Като се върнах си казах "е сега ще си почина" ...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 05 Авг 2008 12:28
ХХАХХАХАХАХАХ КОПЕЛЕТА КОЛКО МИ Е СМЕШНО ХАХАХХАХА НАЙ-ЯКАТА МИ СНИМКА ЕВЪР ХАХАХАХХАХАХА
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 05 Авг 2008 12:35
ХАХА ВЕРНО ЛИ ХАХАХАХА КОЛКО СМЕШНО
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 05 Авг 2008 12:37
рекънектъ написа: ХХАХХАХАХАХАХ КОПЕЛЕТА КОЛКО МИ Е СМЕШНО ХАХАХХАХА НАЙ-ЯКАТА МИ СНИМКА ЕВЪР ХАХАХАХХАХАХА EPIC FAIL 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 05 Авг 2008 13:03
Гиро мекицата написа: ХАХА ВЕРНО ЛИ ХАХАХАХА КОЛКО СМЕШНО ХАХАХА ДА, НАЛИ ?
___________________________________ And now, the time is here I see the Templars everywhere The Freedom Call is drawing near
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 05 Авг 2008 13:09
бе не и се радвай много
|
|
|
|
 |
реконект
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 05 Авг 2008 19:02
Днеска щях да умра заедно с един приятел... Надцинихме си силите. Щяхме да се удавим, взаимно си помогнахме и някак си се добрахме до дъното... Изпитах чувство, което не съм и не искам да изпитвам повече...
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 06 Авг 2008 00:50
Wow, too much info, gay boy  Да му еба майката са ми плановете. Ебати шибаната история, значи.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 06 Авг 2008 00:54
рекънектъ написа: Днеска щях да умра заедно с един приятел... Надцинихме си силите. Щяхме да се удавим, взаимно си помогнахме и някак си се добрахме до дъното... Изпитах чувство, което не съм и не искам да изпитвам повече... Щеше да ми липсваш, честно. По възможно най- негейски начин обаче.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 06 Авг 2008 09:53
деа, рекънекте, много хора взеха да си надценяват силите последните оня ден ги прибраха... тъй, че внимавайте с тия морета.много често виждам хора от морето, които само защото са родени там решават, че са по-велики плувци от всички останали, особено тия от провинцията... тъй, че имайте уважение към морето... тва беше сериозно
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 06 Авг 2008 09:58
рекънектъ написа: Днеска щях да умра заедно с един приятел... Надцинихме си силите. Щяхме да се удавим, взаимно си помогнахме и някак си се добрахме до дъното... Изпитах чувство, което не съм и не искам да изпитвам повече... И аз преди няколко години щях да се удавя, точно защото си бях надценил възможностите си на плувец. Затова вече като влизам в морето е само на плиткото да си играя с водата 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 06 Авг 2008 13:08
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 06 Авг 2008 13:51
InferiS написа: Да, аз също я смятах за... магаре? 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 06 Авг 2008 14:02
InferiS написа: в смисъл 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 06 Авг 2008 14:11
Бил е на чалга концерт и я е чул вероятно.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 06 Авг 2008 14:37
Еми бях чувал само името и си мислех че е мъжко обаче като излезна на сцената... i was like wtf ?!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 06 Авг 2008 14:45
InferiS написа: Еми бях чувал само името и си мислех че е мъжко обаче като излезна на сцената... i was like wtf ?! Даа бе,а аз съм Чък Норис  скастриха те,че отиваш на някакъв чалга концерт и ти веднага не я бях чувал тази  айде са... няма нищо лошо в тва което си направил,но пък е някак си глупаво да се оправдаваш,че си отишъл на чалга концерт пред некви идиоти при това във форум 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 06 Авг 2008 15:30
State of Mind написа: InferiS написа: Еми бях чувал само името и си мислех че е мъжко обаче като излезна на сцената... i was like wtf ?! Даа бе,а аз съм Чък Норис  скастриха те,че отиваш на някакъв чалга концерт и ти веднага не я бях чувал тази  айде са... няма нищо лошо в тва което си направил,но пък е някак си глупаво да се оправдаваш,че си отишъл на чалга концерт пред некви идиоти при това във форум  ^^ Честно казано съм му свикнал на форума, така че не ме ебе 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 06 Авг 2008 19:23
е, то е ясно, че заради Цензура си ходил на концерт, не вярвам доброволно да си отишъл, просто майтап да става
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 06 Авг 2008 19:37
Поне яка да е, че иначе не си представям да си се кълчил под здрави етно ритми.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|