Автор |
Съобщение |
ATALAX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юли 2012 20:34
Моридин написа: Много тегаво лято, дееба  eбал съм ти жените аз, ебал съм ти парите аз от утре ставам, ставам педерас и шсе оженим за тебе. банкенски осран пендел
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 24 Юли 2012 21:44
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 02:09
МАЙКА ВИ ДА ЕБА, РУСКИ, ДЪРВЕНИ ЩАЙГИ, ДА ЕБА, ВЕ, ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 03:31
аз на 15 бях груб атеист също щото беше модерно сега съм никакъв 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 06:31
Куризъм. 'Щото имам кур и ми е яко да си бия чикии. Бичез. Лошо ми е. И съм оян. ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 10:52
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 11:10
В България има ли Monster Absolutely Zero?
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 11:21
жалко, освен рипъра тоя ме изкефи най-много...
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 12:40
 snimka na didko kato malyk :S
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 14:04
Малък човек с голям уй!
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 14:30
хахахахахахахахахахахахха пенката пак се е разнежил поздравче
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 15:26
А тва за торбичките си е кражба, тук са 5 стотинки 
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 15:48
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 17:16
снощи изобщо не се счупих на джена, в 5 часа ударих един събуей, спах до 1, после правих рамо и досега 1 час кардио = 550 калории
жуотно съм
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 17:19
Тутан-путан-камон 88 написа: Ахаххахахаха Admiral General Till написа: снощи изобщо не се счупих на джена, в 5 часа ударих един събуей, спах до 1, после правих рамо и досега 1 час кардио = 550 калории
жуотно съм Аз станах в 6:30, гъчих две банички със средна боза, след тва до обяд правих обилна сауна + ръце едновременно, после един час почивка и след това около час направо премазах гърба и раменете. По-големо жуотно съм.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 18:12
аз станах към 13, седнах да играя дота 2 шест часа и доизпих колата без да съм ял нищо днес, аз съм орг без жувотно
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 18:36
Снощи направих 1 кафенце към 8:30, изпих две бири там, после отидох на макдоналдс, изядох 1 чийз и 1 шилешки, после отидох да гледам спайдармен новия, изядох 1 картон от големите пуканки, прибрах се в 2 часа, спах до три следобяд и направо си счупих очите от гледане на 1000 епизод на първична сила, ся се излежавам и чета 'нокът на сребърния ястреб'. +5000 калории, хел йеъ!
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 18:41
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 18:43
аз па се изсраф как немаше вода от сутринта и запуших кенефа и носих кофи от долнио етаж да прокарам кефалите дето надничаха изпод капака после
а па сношке каква случка в 3 и половина през нощта съм гладен на звер и ставам да удара 2-3 каисии ... пристъпам леко да не събудим никой и гледам и да не светкам ламбите флазам у кухнята и в тоя момент у краката ми скача няква мачка с типичния ХХХХШШФШШГШФ звук дето издават като се бият и в следващия момент тръгва да бяга и се блъсна у вратата, после в стената и накрая намери правилния път и изскочи от некой от отворените джамове в хола, обаче навънкя я чека песа, който обърна целио двор за секунди за да я сбара, ама она се завре изпод керемидите на навеса за ДРЪВА ( дека ви го бех снимал наскоро и ви бех тагнал сичките ) и преследването приключи
деба таа мачка деба как е улезнала, макя инги деба съкрати ми живота с неколко минути и ми прокараа бели косми по главътъ като ми изскочи БАШ като по филмите на ужасите
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 25 Юли 2012 20:08
Аз снощи се присягам да си взема една бисквитка... Ама понеже много ме болеше здравия крак от ходене, та се присягам мързеливата... И стола - ТРЕС - на дясната страна. Стоя си аз на пода, псувам майката на тоя стол (да му еба майката) и тръгвам да ставам. При което губя равновесие (щото бях вкарал едно голямо момиче Загорка преди това) и стъпвам на болния крак, което ме запрати един метър напред с лице в стената. Всичко наред де, ама после седя и се чудя кое първо да псувам - стола, че падна, или стената, че седи пред мене, мама й ше еба  Днес здраво коремни преси и лицеви опори, после опънах една тревица преди физиотерапията, а след тва с баща ми щракнахме по биричка в Борисова, ама преди това бая си походих. Та сега съм адски изморен, ще си дръпна някое филмче, че съм си взел пак една двуцевка и един пакет чипс и ше му еба майката на всичко. Fuck yeah.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|